Annenız nerde!?

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Annenız nerde oturuyor, sıze ne kdr veya kac kılometre uzak.?aranızdakı fark ne kdr yanı.ve kac gnde gıdıyorsunuz?bebeklı anneler sızlerede soruyorum

3.5 saat uzaklıktayım ben ailemle.oğlum 40 günlüktü bebekle ilk yanlarına gittiğimde.ve ondan sonrada ayda bir kez gittim sürekli ve halada gidiyorum canım..

ben evlenmeden once rahmetli oldu maalesef
iki çcougumu tek ba$imi buyutyorum, kizimda annemin adi..

4 senedir çoook uzaklarda..
her başıma gelen seyde yanına gidip konuşup dertleşiyorum.
toprağını öpüp kokusunu almaya çalışıyorum.

Ck kotu oldum kızlar yagercekten ck uzuldm gozlerm doldu ztn hassasım, ozluyorum allah rhmet eylesın.bnmkı 50 km uzakta.lohusayım her dk aılemn yannda olmak ıstyrum;(

hamelelıgımde 14 saat mesafe vardı aramızda ama hıc benı bırakmadı kızım 9 aylık olana kadar sadece 2 haftalıgına gıttı gıderkende ıcı rahat degıldı mecburdu hemende gerı geldı.sımdı mesafemız 7 saat.halada hep yanımda ve elımı hıc bırakmaz ne kadar kotu olsada yaptıgım seyler annem hep arkamda.1 aydır gormuyorum burnumda tutuyor sukurkı 15 gun sonra gelecek.yazılanları okuyunca huzunlendım kendı adımada sevındım benım annem var dıye.babam ben 1.5 yasındayken vefat ettı ogun bugundur annem herseyım.

1400 km ötemde şubat tatilini dört gözle bekliyorum....
Annelerini ahirete yollayan arkadaşlarım; Rabbim annelerinizin mekanını cennet eylesin inşaallah.. onlar yattıkça Rabbim sizlere ve evlatlarınıza uzun ömür versin inşaallah...

ben evlenmeden once rahmetli oldu maalesef
iki çcougumu tek ba$imi buyutyorum, kizimda annemin adi..

ben de oğlumu tek başıma büyütüyorum, ama anneme o kadar ihtiyacım oluyor ki? geçen oğlum anne beni anneanneme götür dedi, içim acıdı. ara tatil gelsin toprağını koklamaya gideceğim oğlumla...

Allah rahmet eylesin amellerinize. Ben anneme yaklaşık yarım saatlik mesafedeydim. 7 aylık hamileyken esim yurtdışına gitti is icin, annemlere gectim , dogumu burda yaptım, lohusaligimi burda geçirdim , bebegin 2,5 aylık hala annemdeyim ve hep yanımda.
Esim de ayda bir , bir kac günlüğüne gelip gidiyor.
Belki annemin yokluğunu yaşamadığım icin yeteri kadar kıymetini bilmiyorum, ama keske annem uzakta olsa arada görseydim de yine kocam hep yanımda olsaydı, gitmek zorunda kalmasaydı

Ben de 5 saat mesafedeyim. Annem çok hasta. Çaresi olmayan bir hastalığa yakalandı 6 ay önce. Yanına br haftasonu gitmeye çalışıyorum. Ona daha yakın olmak için öğretmenlikten başka şehirde başka bir işe geçiyorum şimdi.

sanırım en sanslı benim aranızda. ailem iki bina ötede . evlendim evleneli görüşmediğim gün sayısı 2 gün balayı + 40 gün annemler memleketteydiler. bu arada 5 aylık evliyim.

Benim ki 300 km uzaklıkta3Çocuğumu yalnız büyüttümAma çok şükür hayatta buna şükredelim
Anneleri vefat eden arkadaşların başları sağolsun rabbim yardımcıları olsunRabbim kendilerini çocuklarının başından etsik etmesin

ben de oğlumu tek başıma büyütüyorum, ama anneme o kadar ihtiyacım oluyor ki? geçen oğlum anne beni anneanneme götür dedi, içim acıdı. ara tatil gelsin toprağını koklamaya gideceğim oğlumla...

benimkiler anne anne ne demk bilmiyolar, mezara gotursem TR de, iki senede bi izine gidiiyoruz..
kizim 4yas 4 aylik oglan 2.5 ya$inda
ölüm ü anlatacak gucum yok ,kelime hazinem hiç yok o kadar , bigun nasil olsa ogrenirler heerhalde..
iki ay once erkek karde$imin yanina gezmeye gittim ,yegenim anneanne dedikçe , kizim kadinin adini anneanne zannetti, ne demek oldugunu bilmiyorki ..

benim annem 2007de vefaat etti.
keske dünyanin öteki ucunda olsaydida sadece telefonla falan görüsseydik. özledim

ba$in saolsun canim
ve tum annelerini kaybedenlerin de tabi
Allah size uzun omur versin çocuklariniz anasiz kalmasin
benim annemde 2007 de vefat etti..

Annemle aramizda 3000 km var senede sadece 1 kere yanina gidebiliyorum. ayni sekilde babami ve kardeslerimide cok kisa süre görüyorum..gecen her sene onlara özlemim katlanarak büyüyoroglumu babasinla ikimiz büyütüyoruz..haftaya annem geliyor suanda cok mutluyum,birazda olsun özlemim dinecek..annesini kaybeden arkadaslara sabir diliyorum annelerinin mekani cennet olsun..2 ay önce annanemi kaybettim bir gün bile olsa aklimdan cikmiyor,oglumu göremedi,rüyalarimda oglumu seviyor((

12 saatlik mesafedeyiz ne yazıkki( çocuklarımı yalnız başıma büyütüyorum..o kadar zor ki..çok isterdim annemle aynı şehirde oturmayı...yılda 2-3 kez anca görüşebiliyoruz...hamileykende çok hissettim annemin yokluğunu şimdi daha da çok hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…