Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüm annesi ölen arkadaşların başı sağolsun. Benim en hassas oldugum konu anne. Bir konuda okumuştum, insanın annesi ölünce çocukluğu da bitermiş diye. Allah kimsenin çocukluğunu bitirmesin.
Ben annem için yaşıyorum bu hayatı. Sırf onun için onun oldugu şehirde işe girmek istiyorum. Sırf onun için onun yanında olabileceğim bir mesleğim olsun istiyorum. Hayattaki en büyük pişmanlığım üniversiteyi şehir dışında okumak. Gün sayıyorum şu kalan 6 ayım geçsin de annemle babamla olayım diye. 10 saat uzaklık var aramızda ama saat başı ararım oda beni arar. Çocuğum yok elbette ama, sanki bana dünyadaki en değerli şey anne gibi geliyor şu an.
benimkiler anne anne ne demk bilmiyolar, mezara gotursem TR de, iki senede bi izine gidiiyoruz..
kizim 4yas 4 aylik oglan 2.5 ya$inda
ölüm ü anlatacak gucum yok ,kelime hazinem hiç yok o kadar , bigun nasil olsa ogrenirler heerhalde..
iki ay once erkek karde$imin yanina gezmeye gittim ,yegenim anneanne dedikçe , kizim kadinin adini anneanne zannetti, ne demek oldugunu bilmiyorki ..
işin ilginç tarafı benim oğlum daha 2,5 yaşında bizde de hiç kullanılmaz anneanne ama nereden duydu, nasıl sordu şok yaşadım. cevap verememek, onu gösterememek çok acı...
ba$in saolsun canim
ve tum annelerini kaybedenlerin de tabi
Allah size uzun omur versin çocuklariniz anasiz kalmasin
benim annemde 2007 de vefat etti..