anneniz sizi silerse

• Konu Sahibi Konu Sahibi aksyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aksyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
12
1
3
32
merhaba arkadaşlar sıteye yenı uye oldum.Konuya hemen gırıyorum.23 yasındaym calışıyorum Anneniz size uvey evlat muamelesı yaparsa hakaret ederse sizde cevap verirsenız sonra sizi silerse ne yaparsınız.Eskden beri böyleyiz kaçmak bile geçiyor içimden ne yapsam bılemıyorum içim çok kırık benımde hatalarım var ama artık sogumak uzereyım ve sunuda belirteyim yaptıklarınıda unutamam çok da uzerıme dustugu zamanlar oldu ama su aniçim yarılmak uzere o derece kötuyum gıdecek bır yerm yok evdn baska nasıl davranmalıyım

neden hakaret ediyor peki

ona cevap verdiğim için baska sorunlrda var evden gitme sorunu vs. ama daha çok cevap verdiğim için

Sizin suçunuz var.
Ve annenizden nefret aşamasına gelmişsiniz..
siz bişeyler yapmışsınız..
Bunu düzeltmek kolay..
Ya haksız yere evlatlıktan reddedilseydiniz, evden siktir edilip, çocukları arasına seni katmadan çocuk sayımı yapsaydı, üzerine yürüyüp seni dövseydi..
Ne olurdu ??
Çok kötü dimi ??
Birde seni hastanelik etseydi sinir ilacı yani sakinleştirici kullanmak zorunda kalsaydın..
Ne kadar acı dimi..

Bunları ben yaşadım..
Babamla..
Daha geçen gün konu açtım..
Ağladım sızladım,
Fenalaşıcaktım..
Tek başıma kaldım..
Yalnız hissediyorum kendimi..
Onun sesinden dahi iğreniyorum..
Sevmiyorum..
Babam varken yok yani..
Siz davranışlarınızı düzeltin..

Yaram deşildi yine yeniden..

cevap vermemeye calışsan benim annem de asabidir biraz hakaret etmez ama çabuk sinirlenir. genelde cevap vermeyıp odama cekilirim . herkesin fıtratı çok başka

Bu anne babalara şikayet konularını okudukça çok üzülüyorum. Yanlış anlamayin kinamiyorum.Sonucta herkes kendi yaşadığını kendi bilir.Ama sonuçta dünyanın en kötü insanida olsa yinede emekleri büyük hakları ödenmez. Haklida olsanız kin tutmayın.

sorunlarınız nedır tam olarak anlaşılmıyor ama hangı anne evladını öyle siler hemen gözünüz korksun dıye yapıyordur dikleşmeyın hata annenızde olsa bile o ittikçe siz sarılın annennize gitmek ne dmeek annem olmadığındanmıdır bilmem annen hayattayken kıymetini bil yoksa yapaylnız oluyor insan azarlamasını kızmasını bile özlüyor

Allah yardimciniz olsun. Dua edicem size her gece aileme ederken

bılemıyorum sanırım gururluyum özur dıledıgım zamanlar oldu fakat hakaretleri içime oturuyor cevap vermezsem duramıyorum hakım olamıyorum dılıme

bılemıyorum sanırım gururluyum özur dıledıgım zamanlar oldu fakat hakaretleri içime oturuyor cevap vermezsem duramıyorum hakım olamıyorum dılıme
bu yaşından sonra değişmez sizona ayak uydurmaya çalışın aranız açılmasın yıllar ilerledikçe bu kavgalarınız kalmasın güzel günleriniz kalsın anı olarak insana ailesinden başka hiç kimse değer vermıyor bu hayatta

Allah yardimciniz olsun. Dua edicem size her gece aileme ederken
bu durum da benım sorunum cok hafıf kalmıs ama bir anne evladına güvenmezse onu kımı zaman küçümserse hıc bı işi başaramaz kişi evet çalışıyorum ama bu birşey degıl arkamdan dursa neler başarırdım kım bilir ama artık dediğim sankı soguyorum yaptıklarından dolayı belkıde nankörlukte dıyebılırsnz ama şunu söyleyebılırım içim çok yarıldı yanı basıt bır gönul kırılması da degıl hakaret kucumseme ne demek arkadaşı yapsa ınsanın zoruna gıder ya annesi ?

Annedir ne yapsa yeridir kliselerine girmeyecegim girilecek bir tarafi da yok zaten. Ama paran ve gidecek yerin yoksa kacmayi aklindan cikarip once para kazanicaksin. Sabretmeyi ogreniceksin. Sana biraz daha zarar vericek, canini aciticak hamleler yapmayacak ve once kendini dusuneceksin. Oz annenin dagittigi ozguvenini toplayip kendine cok ama cok deger vericeksin. Bugunler gecer ama dilegim ruhundaki yaralarin gecmesi.

düşünüyorum nereye gıtsem evlensem mı napsam sonra dusunuyorum yapamıyorum alışmakta zor . ama dediğin çok dgru kım aıle gibi ki ne kadar kötü şeyler olsa da

dil yarası geçmezmiş umarım geçer kötü gunler

düşünüyorum nereye gıtsem evlensem mı napsam sonra dusunuyorum yapamıyorum alışmakta zor . ama dediğin çok dgru kım aıle gibi ki ne kadar kötü şeyler olsa da
bu kaçışların sonu pek hayırla sonuçlanmıyor b.d.v de bile kaç kişi annesınden dertli kaçı eşi yada kayınvalidesınden en azından ordan bı kıyas yapabılırsın çalışıyormusun yanı çalışıyor yada okuyorsan o tarafa odaklansan daha az diolog kursan annenle tartışma çıkmasından ıyıdır az konuşmak

keşke yapabilsem...

kesinlikel ödenmez zaten sırf o yuzden eve bırakıp gitmiyorum..biz ne yaptık ki hiç bişey

kusura bakma istemezdim böyle olmasını ama gerçek şu ki birşeyleri yaşayıp snra aynı evde olmak gecekten zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…