anneniz sizi silerse

• Konu Sahibi Konu Sahibi aksyy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annenizin sizi sevmediginden emin misiniz .belki sınırlı bir insandır ? Anne kolay kolay evlat silmez

evet sinirli bir yapısı var bılemıyorum ıste o yuzden mı yoksa bende mı sıkıntı yada dgerlerı kadar sevmıyormu bılemedm

kusura bakma istemezdim böyle olmasını ama gerçek şu ki birşeyleri yaşayıp snra aynı evde olmak gecekten zor oluyor

Biliyorum bende aynı durumdayım..
Şimdi kızım canım derken 1 hafta sonra s.ktir git evden falan der.
Sevgim bitti benim

o kadar demez hamdolsun ama belkı daha fazla sınırlenırse..
başka anneler kızlarına sarılır arkadaş gibi olurlar sen yaparsın kızım sana guvenıyorum der arkasında durur afedersınız baskasınız yanında salak demez bunu bılerek degıl sinirine hakım olmadıgı için yapıyodur ama sonucta bnu yaptı ve ben bozuldugumu bellı etsemde hala böyle devam etmesı bu ne demek ?

benim annemde bana üvey evlat muamelesi yapardı meğer üveymişimde haberim yokmuş

valla tüm anneler melektir diye bi masal yok, öyle bişey yok, senin anneni tanımıyorum bilmiyorum tabii, ama senin büyüme ergenlik sürecine ikinizinde alışması sancılı oluyor olabilir, belki geçici bir durumdur ki, genelde öyle olur,

şimdiki çocuklar harika diye bi kitap vardı, o kitaba göre çocuklar en çok sinirli olmayan anne istiyormuş o aklıma geldi konunu okuyunca

Bir evlat o kadr zor büyütülüyor ki....
Hiç bir anne evladını silimez.
Evet sinirleniz,kızar,bağırırı ama silemez.
Nasıl bir emekle büyütülüp,ne fedakarlıklar yapıldığını bilseydiniz anenenize değil cevap vermek,Of diyemezdiniz.

Ne oldu?kazandığın parayı mı istiyor ? Annen

zaten 23 yaşındasın yarın öbür gün evlenip gideceksin çalış paranı kazan kimseye minnet etme anneden yüz çevirilmez dünyanın kötüsü olsa .. anneniz böyleymiş siz öyle olmayın kendinizi yetiştirin ki ilerde çocuğunuza çok güzel bir annelik duygusunu yaşatın

Canım bendensin, aynısı olmasada benzer sorunlar yaşıyorum. Yapabileceğin hiçbirşey yok sanırım, yani ben bulamadım. Ayrı eve çıkma şansın varsa çık kendi hayatını,düzenini kur hem ayrı kalınca belki birşeyler dank eder, pişman olur ayrıca biraz ayrılık hep iyidir bence. Çünkü insanlar birbirinin değerini birbirlerini kaybedince anlıyor, kör ölür badem gözlü olur misali

Annenın ne dmk oldugunu annesini kaybedenlere sormak lazım.size şunu diyecektir: ne derse desin ne yaparsa yapsın yeterkı şu baş köşede dursun nefes alsın yeter derr. O silse de sen silme kardeşin ana bu.karşılıklı hatalar oldu madem yenıden başlamaya calış.ana bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…