Annenizin sizi sevmediginden emin misiniz .belki sınırlı bir insandır ? Anne kolay kolay evlat silmezbu durum da benım sorunum cok hafıf kalmıs ama bir anne evladına güvenmezse onu kımı zaman küçümserse hıc bı işi başaramaz kişi evet çalışıyorum ama bu birşey degıl arkamdan dursa neler başarırdım kım bilir ama artık dediğim sankı soguyorum yaptıklarından dolayı belkıde nankörlukte dıyebılırsnz ama şunu söyleyebılırım içim çok yarıldı yanı basıt bır gönul kırılması da degıl hakaret kucumseme ne demek arkadaşı yapsa ınsanın zoruna gıder ya annesi ?
kusura bakma istemezdim böyle olmasını ama gerçek şu ki birşeyleri yaşayıp snra aynı evde olmak gecekten zor oluyor
Allah yardimciniz olsun. Dua edicem size her gece aileme ederken
zaten 23 yaşındasın yarın öbür gün evlenip gideceksin çalış paranı kazan kimseye minnet etme anneden yüz çevirilmez dünyanın kötüsü olsa .. anneniz böyleymiş siz öyle olmayın kendinizi yetiştirin ki ilerde çocuğunuza çok güzel bir annelik duygusunu yaşatınmerhaba arkadaşlar sıteye yenı uye oldum.Konuya hemen gırıyorum.23 yasındaym calışıyorum Anneniz size uvey evlat muamelesı yaparsa hakaret ederse sizde cevap verirsenız sonra sizi silerse ne yaparsınız.Eskden beri böyleyiz kaçmak bile geçiyor içimden ne yapsam bılemıyorum içim çok kırık benımde hatalarım var ama artık sogumak uzereyım ve sunuda belirteyim yaptıklarınıda unutamam çok da uzerıme dustugu zamanlar oldu ama su aniçim yarılmak uzere o derece kötuyum gıdecek bır yerm yok evdn baska nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?