Anneniz srekli evlen evlen evlen diyor mu ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
durmadan evlen dıyor sana kötu davranmalıymısım ki evlenesın dıye dıyor
durmadan kötu davranıyor,, bazen tam ıyı oldu derken yıne baslıyor...

nefret edıyorum :oklava: hayattan sogutuyor benı :(( :gitme:

arkadaşım konu yanlış yerde ailesi ile sorun yaşayanlar bölümünde olcaktı

konu baska yerde dıye ılgılenmıcek mısınız pekı?
:(

evlenmek icin annemin basinin etini yedim diyebilirim...

evlenmemi istedi, daha cok gencsin dedi..

kopamaz ki benden :1no2:

ıhhh ilgilenmicez:olmaz:
sen dahiliye diye ürolojiye gidersen adam sana farketmez ilgilenirim dermi hiç:umursamaz:
Sen annenle babanla kardeşinle geçinemiyordun bildiğim kadarıyla.
Hatta anneme inat evlenmeyeceğim başına kalayımda görsün diyordun.
Yani kısasa kısas yapacağım diyordun şimdi...
neyse systumzemuszemus

ıhhh ilgilenmicez:olmaz:
sen dahiliye diye ürolojiye gidersen adam sana farketmez ilgilenirim dermi hiç:umursamaz:
Sen annenle babanla kardeşinle geçinemiyordun bildiğim kadarıyla.
Hatta anneme inat evlenmeyeceğim başına kalayımda görsün diyordun.
Yani kısasa kısas yapacağım diyordun şimdi...
neyse systumzemuszemus

ilgilenen cıkar belkı

bunu anlamadım ben :((((((((

Annem'e evlenmek istedigimi söyledigimde sok gecirdi kadin resmen..

yani hazir degildi bu yasta evlenmeme (21).

ki bu güne kadar bana hic bir zaman evlen evlen dememistir,

evlenebilmek icin cok konustum annemle, cokta tartistim..

yani demek istedigim benim annem senin annenin tam tersi...

yok yaa ne annem ne babam der evlen diee

hatta 3 senedir evlenicem diorum evlenme daha diolarr bu kış takmam ama kimseyii yeter gariiii

Annem'e evlenmek istedigimi söyledigimde sok gecirdi kadin resmen..

yani hazir degildi bu yasta evlenmeme (21).

ki bu güne kadar bana hic bir zaman evlen evlen dememistir,

evlenebilmek icin cok konustum annemle, cokta tartistim..

yani demek istedigim benim annem senin annenin tam tersi...

benım annem de yıllardır evlenme der yani yıllardır dedıgım 23 yasına kadar
sonra baktım evlenmıom kızım evlenmıcen mı deyıp durdu sımdı siddetlendırd ı yıne
senın yasın da kucukmus karsı gelmıs benımkıde o yaslarda karsı gelıyodu kandırıodu vazgeccıyodum evlılıkten

benim annem illa evlenmek zorunda değilsin diyor,bir yuva kurmanı isterim ama mutlu olucaksan doğru düzgün biriyle evleniceksen olsun diyor,evlenmek için evlenme sakın diyor.

ben evliyim ama okumuş bekar kızkardeşim var hiç annem onun evlenmesi için baskı yapmadı...bu arada sen kaç yaşındasın?

Canım senin annen bana eski anneleri hatırlattı.Eskiden anneler nedense kızlarının evlenmesi için can atarlardı.Bu nedenle üniversite öğrencisiyken evlendim okulu evliyken bitirdim.Bu hiç iyi bir şey değil , ne gerek var sanki .Ben kızıma hep küçüksün evlenme yaşın değil derdim , şimdi 23 yaşına geldi ufaktan endişe duymaya başladım:))) Acaba bu kız hiç evlenmeyecek mi diye ?Ama baskı yok , zaten iyi bir koca adayı da yok :))) Sorun yok yani .Sevgiler.....

ay losapcııım ne tesadüf bi zamanlar patiska diye bir üye vardı.onunda annesi tutunuyormuş-kötü davranıyormuş..evde kaldın.ne zaman evlenicen diye?sen onunla bir irtibata geç istersen..

Canım senin annen bana eski anneleri hatırlattı.Eskiden anneler nedense kızlarının evlenmesi için can atarlardı.Bu nedenle üniversite öğrencisiyken evlendim okulu evliyken bitirdim.Bu hiç iyi bir şey değil , ne gerek var sanki .Ben kızıma hep küçüksün evlenme yaşın değil derdim , şimdi 23 yaşına geldi ufaktan endişe duymaya başladım:))) Acaba bu kız hiç evlenmeyecek mi diye ?Ama baskı yok , zaten iyi bir koca adayı da yok :))) Sorun yok yani .Sevgiler.....

aa ne guzel, benım anne sevgılı adayım olsun olmasın baskı yapıyor wallaha sorun da burda ya, senelerdır duzgun sevgılımm yok ama annem daımı bır baskıda
olmadı gorucu bulup getırdı. vsvsvs

anneminde yoktur hiç öyle baskıları... ablam 25 bende 23 yaşındayım... hatta gelenlerede binbir türlü kulp bulur gönderiri:):):) bizimde zaten öyle evlenelim gibi bir niyetimiz yok ikimizde çalışıyoruz hatta aynı yerde... yane annem evdekiler biz halimizden çok memnunuz... evden gidelim diye gözümüzün içine bakan yok... hem bu işler kısmet annenin baskısıyla kötü bi evlilik yapıcağına evlenmek için evleneceğine hiç evlenme daha iyi... hatta bunu annenede söyle biraz duygu sömürüsü yapki vazgeçsin bu basıkısından.. senin yüzünden doğru düşünemeyip kötü bir evlilik yapıcam filan de mesela

cıx annem bı ara dedı kızım hayatında bırı yokmu neden her teklıfe hayır dıyosun dıye..
ama anneme evlenmek ıstemeyısımın nedenın anlattım oda bana sarılıp tamam kızım dedı konu kapandı..ınsanların evlen demesı ıle evlenılmez..
evlendımmı mutsuz oldugunda kımse neyın var demez!..
evlen demesı kolay gemıyı yuzdurmek zor...

Ama anneniz de tek taş getiren damat istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.kaydirigubbakcemile3
Yaşın kaç ki senin ? Sen de evde kalmış kız kurusu falan diyordun kendine.Demek ki sen de evlenmek istiyorsun.Annenin üstüne suçu yıkma.kaydirigubbakcemile3Ciddi ise kız ,erkek de ciddi olur,ama kız laylaylom derdinde ise erkek de ona göre davranır.İlişkilerimizin düzeyini ve akıbetini kendimiz belirleriz.:smiley-cool:

Ama anneniz de tek taş getiren damat istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.kaydirigubbakcemile3
Yaşın kaç ki senin ? Sen de evde kalmış kız kurusu falan diyordun kendine.Demek ki sen de evlenmek istiyorsun.Annenin üstüne suçu yıkma.kaydirigubbakcemile3Ciddi ise kız ,erkek de ciddi olur,ama kız laylaylom derdinde ise erkek de ona göre davranır.İlişkilerimizin düzeyini ve akıbetini kendimiz belirleriz.:smiley-cool:

hımm ben de pek ıstemıyorum aslında

Back
X