Annenizden en çok duyduğunuz sözler neler?

su verdinmi bu çocuğa..(verdim anne)
uykusu var o zaman...(yeni uyandı anne)
bırak o vırt zırtıda(laptop)çocukla ilgilen..(peki anne:)

evle ilgili biz bayanların yapacagı bir iş olunca.. öğren unut der.. hani ilerde lazım olunca en azından aşinalık olsun die..
kalk pc nin basındaan gozlerin bozulcak :))

evlenmeden önce...
şu mıçından çıkarttığın şeyleri ne zaman toplamayı öğreniceksin....

öğrendim annecim öğrendim hiç merak etme....

anne oluca anlayacaksın beni
ayağına çorap giy terliksiz dolanma
saçını kurut
yawrum gel azıcık seveyim
ah pamuk kızım benim
üzülme annem salla kulağını gitsin
üşücen öyle çıplak çıplak
ve daha birsürü.Anne olmak böyle bişey herhalde.Canımdan çok canından kopanı düşünmek gibi...

ana olunca anlarsınız yavruumm
o saçını kurut
paran var mı yoksa söyle baban göndersin naniknanik

Hele bir anne olda o zaman çokk arayacaksın beni çok, o zaman anlayacaksın değerimi derdi.

Haklıymış daha anne olmadım ama evlenmek bile yetti kıymetini anlamaya, ne kadar vurdumduymaz ve herşeyi annemden beklediğimi anladım ama geç oldu.

kilo ver biraz şu kıçına bak kaldıramayacan yakında insan ol insan :)) annem farklı pek çok şey söyler tabiki genelde , hayır dua eder çok ama niyeyse ilk aklıma bu geldi nasıl oturmuşsa içime :))haksızda sayılmaz gerçi

Eve geldiğin anca çantanı boşalt ve herşeyini yerli yerine yerleştir.

Pijamalarını çıkardığın anda katla elini yüzünü yıkadıktan sonra değil.

Bir daha o çocuğa bağırma!(sevgilimden bahsediyor :))

Her şeyi bil.Zehra kızana bir şey öğretememiş deditrme :)

bana akıl verme.senide görcücez diyohepppppp bnde görürsün diorm bn şöyle yapcm böyle yapcam diorm ama bnde görücem bakalım bende kendimi çok mrk ediyorumgamyoncuiremsu

Bu aralar annemden en çok duyduğum şey telefonda "annecim hiç bir şeye kafanı takma,üzülme,senin bu günleri stressiz geçirmen lazım..Her an aklım sende..Seni çok seviyorum annecim..." :asigim:mafoldumben

ben gözlük kullanıyorum küçükte bir kızım var annemin elinden nasıl iştahla yemek yiyor sanki ben evde vermiyormuşum gibii bana tutup kööör sen bu kıza nie vermiyon demezmi acayip bozuluyorum ha birde köye gitti gelinceye kadar kilo vercekmişimÇok üzgünüm çoook

aynenn yaa benim annemde üşüdüm ayy kalk üstüne bi şey al derdi geçen akşam baktım kendi kendime şaştım aynısını ben oğluma yaptımm balkonda oturuyoruz üşüdüm soguk oldu git hırka giy dedim oğlumda üşüdüysen sen giyin ben üşümedim dedi eee leyla dedim kendime tahit tekerrür ediyo diyen boşa dememiş annemleştim ben iiice kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…