- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Kaba sert durdu beş yıllık yatak çok ta Yen'i değil yaTemiz çarşaf, nevresim sererseniz açıp da çarşafın altına bakmaz ya. Ters çevirince yatak nasıl kötü durdu ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaba sert durdu beş yıllık yatak çok ta Yen'i değil yaTemiz çarşaf, nevresim sererseniz açıp da çarşafın altına bakmaz ya. Ters çevirince yatak nasıl kötü durdu ki?
İz gitmiyor kiAy 3 4 damla anlaşılmaz yaaa kadın yatağı kaldırıp bunlar halvet olmuşmu bakayimmi diyecek
Kaba sert durdu beş yıllık yatak çok ta Yen'i değil ya
Ay sen çok yaşa hiç aklıma gelmemişti olabilir keSinlikle söyleyim de öyle yapsınçarşafı kaldırıp yatağı teftiş edecek değil ya, ayrıca yatakta leke kalsa da kahverengi kalıyor kırmızı değil,
kusmuk mu kan mı ter mi belli bile olmuyor. gereksiz bir gerginlik olmuş.
bu kadar dert edecek olsam üstüne mürekkep falan döker kamufle ederdim...
Ben şuan orda değilim akşama gelecekler öyle de olabilir inş geçer sağolunBulasik makinasi parlaticisi var ya onunla temizle aninda cikar. Sonra bana dua edersin
KesinlikleYani leke çıkarıcılar işe yaramazsa mecburen ters çevirecek, sonra da kötü olmuştu, belimi ağrıttı filan diyecek. Bir hafta kalacakmış çünkü illa ki nevresim değiştirir. Hele bir de çarşafı bu sıcakta tutmaz bir hafta.
Ay sen çok yaşa hiç aklıma gelmemişti olabilir keSinlikle söyleyim de öyle yapsın
Bravo tebrikler teşekkürleraçsın bir pilot kalemi döksün lekenin üstüne sonra bi de yalandan silsin kurutsun tamam işte, yataktaki lekeyi başka kim görecek ki![]()
Kk kadını zekasıaçsın bir pilot kalemi döksün lekenin üstüne sonra bi de yalandan silsin kurutsun tamam işte, yataktaki lekeyi başka kim görecek ki![]()
Oo bir haftada evi yikayip paklayabilir bence acilen bi yatak alin onu atin.Ya da direkt kosla vanish var onu dokun 5 dk bekle sil hemen cikarirBir hafta tatil köyüne benzer bir yer olduğu için kalmak istemiş
En son mürekkep dökmeye karar vermiştik amaOo bir haftada evi yikayip paklayabilir bence acilen bi yatak alin onu atin.Ya da direkt kosla vanish var onu dokun 5 dk bekle sil hemen cikarir
Benim açımdan sıkıntı Yok ta sevgilim annesinin böyle bir şey anlamasını istemiyor anladığım kadarıyla çok ters bu konulara kadınAlez üstüne de çarşaf serin ha bide yatagi ters cevirin..Ne yani annesi onları çıkarıp yatağa mi bakicak. Takmayin bu kadar annesi bilse nolur ?
Aynen değmez de şimdi o evi kullanmıyor yılda bir iki kez geldiği yer Zaten evlenince tamamen kullanılmayacak yatak Almaya da değmez en iyisi lekeyi çıkarmakHemen geleceklerse gitsin yeni yatak alsın. Kafa yorduğuna değmez.
İyi de bu sefer murekkebin yatakta ne isi var demicek miEn son mürekkep dökmeye karar vermiştik ama
Ders çalışıyordum kalem kusmuş der ee kan kadar anlam da ifade etmiyor dimi ne bileyimİyi de bu sefer murekkebin yatakta ne isi var demicek mi![]()