- Konu Sahibi Combativeenemy
Tabi anlıyorum olabilir. Evet ilk basta belkide kan tazeyken soguk suyla yapsan cıkacaktı muhtemelen. Neyse saglık olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman haklısınız tabi. Ben efsane bi fikir buldum LASTİKLİ ÇARŞAF ölse çıkaramaz çıkarsa takamaz tek başınaBirlikte kalmıyoruz ki birde zaten farklı ilde çalışıyor buradayken bile aramızda bir saat mesafe vardı annesinin öyle düşünme ihtimali Yok sadece görüştüğümüzü biliyor onu Da 4.yılın sonunda söyledik evlilik kararı aldığımızda
O zaman haklısınız tabi. Ben efsane bi fikir buldum LASTİKLİ ÇARŞAF ölse çıkaramaz çıkarsa takamaz tek başınabide çift kişilik yatakta mümkünatı yok yani
Oglu mu regl olmustur diyecek![]()
anlayan beri gelsin. ne alaka sen onu niye tek basina yapamiyosun?O zaman haklısınız tabi. Ben efsane bi fikir buldum LASTİKLİ ÇARŞAF ölse çıkaramaz çıkarsa takamaz tek başınabide çift kişilik yatakta mümkünatı yok yani
Aynen bende :)niye yahu ben tek başıma çıkarıp takıyorum![]()
Ama öyle bir varsayım Yok işteZaten ara sıra birlikte kaldıklarını bildiğini varsayıyorum oğlanın ailesinin
Yok artıkkonu sahibi farketmesi ayri bisi yatakta oyle bisi gorsem ben afedersin kusarım
Ya geçmişinde ne olduğunu neden böyle düşündüğünü yazdırma şimdi bana milletin içinde...yeter ya yazma sus artık kendin her haltı yapmışsın ama burda namus bekçisi kesildin başımıza alıntı mı yapayım ne yapayım özelden attığın ilk mesajı derdin ne
İdiot musun acaba normalleştiririm tirmem sanane öcü mü bu ki sna göre öyle baksana yüzeysel flaan demeye başladın önemli olan yapıp yapmaman değil ki bana göre ben sen gibi takılmıyorum bu konulara hanımefendi önceden eşiyle yüzeysel bir şeyler yaşamış mış ya da tam birleşme oldu bilemiyorum sonrada afedersiniz eşi buna ağır bir laf etmiş bu yaptıklarını yüzüne vurmuş böyle şeyler o yüzden zoruna gidiyormuş o senin eşinin edepsizliği yavrum kimseyi bağlamaz öcü değil bu işler isteyen istediğiyle yapar sen boşa çeneni yorma ve yeter bugünüm De seninle cehennmem olamsınnAtsana saf salak konuşma sen bununla rezil olmadiysan benim eşim ile yaşadığım yüzeysel birşey le rezil olmam geç sen onu
Okunan mı yok Algida mı problem yaşıyorsun normalleştirme diyorum ben yaşadığın halti caktın .
Yaptık denedik olmadıYatagi ters cevirin
Aynen tam isabet olur ben sorunumu çözdüm kk nin güzel bayanları sayesinde çok şükür başka bir derdim Yok artık mahalle karısı sna benzer her lafa atlayan gerekli gereksiz yorumlar yapan falan bu liste uzar gider mesaim başladı uğraşamam senleSeninle çene yarışından yoruldum başına zaten sıkıntın var git onla uğraş .
Mahalle kızları gibisin senle uğraşılmıyor.