Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesinin doğalgazını değil de telefonunu ve elektriğini biz ödüyoruz. Kendisi ev sahibi ve memur emeklisi. Bir de yazlığı mevcut.Annesinin doğal gaz parasını siz mi veriyorsunuz? Milletin evindeki ısınmadan sizene yahu. Sizden kısıp annesine ısınma parası veriyorsa haklısınız ama kadin ister cok yakar ister yakmaz. Adam annesini düşünüyor ne var bunda
Ayrıca esinizin parası olsa belliki kombiyi acacak ama zaten burda bir cimri varsa oda sizsiniz![]()
iş annesi degil ki isterse 5000 tl versin iş kocasının aynı iyi niyeti kendi evine yuvasına göstermemesi dese ki karıcım maasımız az ama bu kıs sonucta cocuklarda var üsümesin biraz yakalım dese karısınınd a gönlü olcak ama adam evde buz anasına yak anacım yok yaa valla o kocaya su vermem yalla anana derimAnnesinin doğal gaz parasını siz mi veriyorsunuz? Milletin evindeki ısınmadan sizene yahu. Sizden kısıp annesine ısınma parası veriyorsa haklısınız ama kadin ister cok yakar ister yakmaz. Adam annesini düşünüyor ne var bunda
Ayrıca esinizin parası olsa belliki kombiyi acacak ama zaten burda bir cimri varsa oda sizsiniz![]()
saka mısın sen ooo cıngarı cıkarmanın coktan zamanı gelmis deli falan olmalısn heralde kocamın bu kadar durumu olucak bende az yakalım ama onu almıyım dicem hee o kadar durumu var valla yer icer yatar keyfime bakarım sen kıstıkca kıymetli olmazsın tam tersi senden arttırdıgını anasına verirAnnesinin doğalgazını değil de telefonunu ve elektriğini biz ödüyoruz. Kendisi ev sahibi ve memur emeklisi. Bir de yazlığı mevcut.
Evet burada hata yaptım. Gidip direk açmalıydım. Izin değil de bir rahatlatıcı onay bekledim sanırım tobe. Ama o laflara da gerek yoktukiEsinizle bir derdiniz varsa lafa annesinden girecek degilsiniz. Kombiyi acmak icin izin mi bekliyorsunuz anlamadim
Kadin farkında zaten tek maaş kaldık kalın giyiniyorum çocuğuda kalın giydiriyorum diyor. Adamin parası yoksa napsın vala doğalgaz cok pahalı ya.iş annesi degil ki isterse 5000 tl versin iş kocasının aynı iyi niyeti kendi evine yuvasına göstermemesi dese ki karıcım maasımız az ama bu kıs sonucta cocuklarda var üsümesin biraz yakalım dese karısınınd a gönlü olcak ama adam evde buz anasına yak anacım yok yaa valla o kocaya su vermem yalla anana derim
bak bak kız ne yazmıs sadece dogalgaz degil eletrik telefon falan da ödüyomus kadın memur emeklisi evi yazlıgı var ac acıkta yaslı teyze degil yaniiKadin farkında zaten tek maaş kaldık kalın giyiniyorum çocuğuda kalın giydiriyorum diyor. Adamin parası yoksa napsın vala doğalgaz cok pahalı ya.
Oyy.. bak şimdi ben olsam asıl buna kızardım. En az 250 300 tl ödüyorsunuzdur. Sizin maddi durumunuz iyi değilken ne gerek var.Annesinin doğalgazını değil de telefonunu ve elektriğini biz ödüyoruz. Kendisi ev sahibi ve memur emeklisi. Bir de yazlığı mevcut.
Işte asıl kIzilmasi gereken konu bu bence. Tek maaş, herseyden kisiliyor ama oğlunun yardimina ihtiyacı olmayan kayinvalideye maddi yardim yapılıyor.bak bak kız ne yazmıs sadece dogalgaz degil eletrik telefon falan da ödüyomus kadın memur emeklisi evi yazlıgı var ac acıkta yaslı teyze degil yanii
Memur emeklisi maaşı ne kada4 biliyor musunuz? Yazlığı varsa da orayı kiraya verip gelir elde etmiyorsa maddi olarak hiçbir katkısı yok. Ki kira elde etseydi söylerdiniz. Bir elektrik ve telefon faturası da ödesin oğlu ne var. tutacağı en fazla 200. Belki şu dönemde annesi kendi ödeyebiliyorsa ödesin iyi olur ama şunların lafı da yanı.Annesinin doğalgazını değil de telefonunu ve elektriğini biz ödüyoruz. Kendisi ev sahibi ve memur emeklisi. Bir de yazlığı mevcut
Kısa süre açılıp kapanan kombi daha çok yakıyor bunu eşinize de söyleyin isterseniz açıldığı zaman 4 5 saat yakılması gerek aksi halde zarar edersiniz çünkü kombi zaten petekleri ısıtmak için ekstra enerji harcar aç kapa yaparak sadece zarar edersiniz düşük devirde açıp uzun süre kapatmazsanız tasarruflu şekilde üşümeden rahat edersiniz biz bu şekilde geçen yıl en fazla ödediğimiz dogal gaz 160 TL idi akşama doğru 4 5 gibi açar gece 10 12 ye kadar kapatmazdık bide kullanmadığımız odaları vanasından kapattık kapıları da kapalı tuttuk yatak odası, oturdugumuz oda, mutfak, ve giriş kısmı yandı sadece ve dedigim gibi tasarruf ederek de ısınmak mümkün illa donmanız gerekmez 3 5 kuruş kara geçicez diyeDaha tek tik yakmadik kombiyi. Ben bir gun yaktım üşüdüm 1 saat geçmedi kapamış. Zature olmazsak iyi. Soğuk iyidir dedi bide bir ara.
Valla siz aksini söyleyenlere bakmayın .. 41 yaşındasınız ve evde ergen var.. sizin oeteğiniz yanmıyorsa eşinizin ayıbı.. tabi ki üşütmeyecek sizi.. ben sizi haklı buldum.Kızlar akşam akşam sinirlerim alt üst. Malûm kiş geldi kalorifer yakma zamanı. Bizim pandemiden dolayı epey sıkışık durumlar. Tek maaşa düştük ve kira arttı. Neyse. Ben zaten fazlaca tutumlu biriyim. Kaloriferi hep düşük ayara getiririm. Kalın giyiniriz vs. Eşim hiç cimri değildir ama ilk defa bu sene baktım kombiyi kapatıyor falan. Bende bunu görerek oğlumu (14 yasinda) daha sıkı giydiriyorum bişey demiyorum.
Annesi yalnız yaşıyor her gün arar. Bu akşam diyorki annesine annecim kaloriferi ıyice aç üşüme sakın.
Bende dedim yahu bizde donuyoruz bana hiç kaloriferi kısma çocuk üşüyor demiyoraun. Kalın giyinin diyorsun. vayy efendim ben annesi hakkında ne diyebilirmisim de o yasliymis da kansizmis bir sürü laf etti. Sonrada gitti yattı.
Şimdi söyleyin canlar burada bukadar buyurecek bisey carmi, ben annesi hakkinda bu kadar nasil dikkat edeceğim her lafimda? Bu kadar hassas ama bende 41 yasima geldim buna bu kadar dikkat ederek nasil vir ömür gececek?