Niye kizdiniz ya saka yapiyordum sadece? Yani, sinirin de bu kadari.darkmore sana mı soracağım hangi konuya yorum yapıp yapmayacağımı ?
Amin, teşekkürler...Konu sahibi zaten pandemi dönemi işten çıkmışta. Ben niye size açıklama yapmak zorunda kalıyorum ki. Ben bu konuya yorum bile yapmadan geçecektim zorla beni konuya dahil ettiniz. Ve temennim bu kadar şiddetle savunduğunuz şeylerle birgün sınanırsanız aynı bugün verdiğiniz tepkileri vermeniz yönünde. İnşallah deneyimleyip bu kadar olgun cevaplar verebilirsiniz o zamanda...
Şahsen benim çocuğumun babası evladımı soğuk evde oturturken anasının faturasını ödeyip aç anacağım kombiyi sonuna kadar derse ben sizler kadar olgun yaklaşmayabilirim
C CiNNET NUR @giggles
ben yorum bile yapmamıştım.herşey neden beğenmedim butonuna bastım diye etiketlenip açıklama beklenmesi ile başladı. Bayağı şaşkınım yani nasıl buraya düştüm diyeBilmiyorum bende mi bir gariplik var?
Bu kadar basit bir konuyu dert edecek ne var?
Kocama böyle bir durumda tepki gösterdim diyelim; o da kaçak güreşip diğer odaya gitti, kaidesini devirip yattı;
1.Hiçç dert anlatmaya uğraşmam, gider kombinin ayarını iyice yükseltirim, elim de tutuyor aklım da çalışıyor sonuçta, mis gibi sıcacık otururum.
2. Canım azıcık atışmak istiyorsa hiç altta kalmam. Ali, Veli, neyse artık adı,
‘sana söylüyorum, bu konuyu konuşup halletmeden yatamazsın, annenin canı sağolsun ama onun canı can da bizimki patlıcan mı?’ Derim.
O gece huzur vermem adama, ya geri adım atar beni sıcak evde yaşatır ya da her anlamda soğuk bir odada yatar hem de en az 1 hafta.
3. Bu konu özelinde birbiriyle tartışan arkadaşları ise hiç anlamadım, milletin donan totosu için kırmayın birbirinizi.
4. Ben bu konuya niye takılıp yorum yaptım?
Onu hiç mi hiç anlamadım.
Anaokulları kapanacak, yok özeller açık, hayır onlar da kapalı, yarın açın sonrasına bakarız derken benim devrelerim de yandı anlaşılan.
Kuzum, şu benim yorumumu niye beğenmedin’cilere ayrı hastayım.ben yorum bile yapmamıştım.herşey neden beğenmedim butonuna bastım diye etiketlenip açıklama beklenmesi ile başladı. Bayağı şaşkınım yani nasıl buraya düştüm diye
Bende zaten sadece butonları kullanıp konuya dahil olmak istemedim. Çünkü linç yiyeceğim belli olan bir konuydu. Hiç bulaşmamayı tercih ettim ama bknz buradayımKuzum, şu benim yorumumu niye beğenmedin’cilere ayrı hastayım.
Keyif benim değil mi?
İster beğenirim, ister komik bulurum, istersem kızarım.
O butonlar kullanılsın, üyeler duygusunu ifade etsin diye konmuş oraya.
İsteyen beğensin isteyen beğenmesin siz düşüncelerinizi ve doğru bildiğinizi yazmaktan vazgeçmeyin.Bende zaten sadece butonları kullanıp konuya dahil olmak istemedim. Çünkü linç yiyeceğim belli olan bir konuydu. Hiç bulaşmamayı tercih ettim ama bknz buradayım
O uzun hikaye. Vakrinde neler atlattık bu k9nuda. Nuh diyor peygamber demiyor. Karisamadim yani anlıyacağın.Oyy.. bak şimdi ben olsam asıl buna kızardım. En az 250 300 tl ödüyorsunuzdur. Sizin maddi durumunuz iyi değilken ne gerek var.
Allah yardımcın olsun, o zaman hiç biseyinizden kısma aç kaloriferi bosverO uzun hikaye. Vakrinde neler atlattık bu k9nuda. Nuh diyor peygamber demiyor. Karisamadim yani anlıyacağın.
Bencede siz de yakın annesine para gitmiyosa eşi çocuğu szde fedakar olmauin açın kombiyi size yazık mi değil zaten böyle ince düşünen fedakar kadınların kıymeti gorulmuyorEvliliklerin çoğu nasıl başladıysa öyle de devam ediyor. Siz demek ki zamanında çok kendinizden taviz verdiniz. Bir ömür böyle geçip gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?