Annesi hk tek kelime olmayacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ee siz de açın kombiyi. adam size acımıyorsa siz de acımayın ya da annesine gidin tüm gün hatta kalmalı gidin kocanız otursun soğuk evde

Elbette lafini soylesin, ama bence burdaki mesele kocasinin laf olsun torba dolsun diye anasina yak kaloriferi demesi. Ben de anama dedim sabah,kombiyi ac usutme benim evimin faturasini kocam oduyor,anca konusuyorum iste ben de kocam dinlese o an beni der ki,bizim hanim 5 yildir fatura odemedigi icin bol keseden salliyor

Aynen kardeşim. Iyi anladın beni, yazmaya mezalim yok aynen böyle işte.

Ne yazıkki tüm yorumları okumuyorum..
evindeki kombiyi açmak isteyip de red mi yemiş ? konu sahibi de pek âlâ cimriymiş :)

Aynı şeyleri anlatmaya çalışıyoruz dark

Ne yazıkki tüm yorumları okumuyorum..
evindeki kombiyi açmak isteyip de red mi yemiş ? konu sahibi de pek âlâ cimriymiş :)
Okumadığınız bir şeye nasıl sağlıklı yorum yapmayı planlıyorsunuz ? Sonra beğenmedim butonuna basınca neden beğenmedin oluyor..

Konu sahibinin kocası AÇIK KOMBİYİ KAPATIYORMUŞ FATURA YÜKSEK GELMESİN diye

Tekrar ediyorum.Adam AÇIK KOMBİYİ KAPATIYORMUŞ FATURA YÜKSEK GELMESİN diye

Burada oturup tüm yorumları okuyamam. Yorumuma cevap olarak yazsaydı ona göre yanıtlardım bende.
Açık kombiyi kapatıyorsa oda açsaymış ne yani?

Kocası kapatıyorsa kendi de açsın o zaman. Ne diye buz gibi soğukta oturuyorlar?
Faturasını ben ödemediğim kombi için ben de derim çok rahat bir şekilde aç gitsin ne olacak diye başkasına. Bütçemin yetmediği başka şeyler için de bütçesi yeten arkadaşlarıma al gitsin derim.

Burada oturup tüm yorumları okuyamam. Yorumuma cevap olarak yazsaydı ona göre yanıtlardım bende.
Açık kombiyi kapatıyorsa oda açsaymış ne yani?
Kadının parmağı kombiyi açacak güçtedir eminim de.

Kk kadınları niye hep adamı koruyor onu anlamadım . Özetle oyun hala konu sahibine....

Böyle bir öküzle Allah yardımcısı olsun

Adam zaten annesinin iki faturasını ödüyormuş. Yani aç aç dediği kombinin parasının bir kısmı dolaylı olarak konu sahibinin kocasından çıkıyor. Evde kombi kapatan adam anasına üşüme aç sonuna kadar diyor sizde gelmiş konu sahibine laf söylüyorsunuz mantıklı mı şimdi bu

E yazın kombi yok mesela yazın neyi ödüyor sayalım?

Bana kalırsa kombi açamayacak kadar sıkışırlarsa konu sahibi de çalışsın kurtulsunlar bu kombi kavgasından. Tek maaşla ay sonu gelmiyor işte.
Ben anne babaların bazı masraflarının ödenmesine karşı değilim. Benim mantığım o yönde. Ödediği de öyle çok bir fatura değilmiş zaten. Cep telefonu faturası ne kadar olabilir yani en fazla? Milletvekili mi bu kadın? Hadi elektriğe biraz yüksek olma payı vereyim.

Büyükler küçükleri, küçükler büyükleri karşılıklı olarak fazlaca önemserler. Evlendim hala bir elim ailemin uzerindedir maddi olarak ihtiyaclari olmasa bile hep sorar birseyler alir manevi olarak gonullerini hos tutarim. Sonucta esiniz annesini kollayacak. Annem bir yana esim bir yana ayni sekilde durum onun icinde gecerli. Tabi evinizde kombinizin sartlara gore yanma durumu herkeste aynıdır.

Konu sahibi zaten pandemi dönemi işten çıkmışta. Ben niye size açıklama yapmak zorunda kalıyorum ki. Ben bu konuya yorum bile yapmadan geçecektim zorla beni konuya dahil ettiniz. Ve temennim bu kadar şiddetle savunduğunuz şeylerle birgün sınanırsanız aynı bugün verdiğiniz tepkileri vermeniz yönünde. İnşallah deneyimleyip bu kadar olgun cevaplar verebilirsiniz o zamanda...

Şahsen benim çocuğumun babası evladımı soğuk evde oturturken anasının faturasını ödeyip aç anacağım kombiyi sonuna kadar derse ben sizler kadar olgun yaklaşmayabilirim

C CiNNET NUR giggles

Hah beddua ritüeli de gelmiş
Amin anacım amin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…