• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annesine gelme nasıl derim ki :(

annesi 1 ay önce gördü diye tekrar görmesin mi
tamam sen kendine göre haklısın ama onun da evladı o da özlemiş tekrar görme şansını bulduysa tabi ki kullanmak ister
bence bu durumu kafana takma planların tam olarak gerçekleşemeyecek olsa da en azından yanında olacak doya doya göreceksin bence en güzel yanı bu :) kafana takıp o güzel zamanlara gölge düşürme

Keşke söylemeseydiniz gideceğinizi aileniz arkadaşınıza gidiyorsunuz diye biliyormuş onlarda bilmese daha iyi olurdu.Peki nasıl gideceksiniz otobüsle falan gidecekseniz annesi yaşlı kadın geriye tek başına dönemez heralde.Sizde bunu bahane edin siz sevgilinizi ziyaret ettikten sonra aynı şehirdeki bir arkadaşınızda 3-4 gün tek kalacağınızı söyleyin bu durumda annesi de dönüşte tek kalmıyım diye takılmaz belki peşinize..

annesi aradı.. Sevgilim söylemiş anne sonra gelin siz gizem(adım:)gelsin bu sefer demiş.anneside kusura bakma kızım araya girdik rahatsız ettik ne haddimize tabi cahillik bizimkide sen git gör oğlumu gönlünce biz görmeyiz sen daha önemlisin tabi biz kimiz seni hepimizden bile çok özledi anne baba önemsiz aşk önemli tarzı şeyler dedi ağlıyordu şaşırdım çok ben sevgilime ksein gelmicek bile demedim niye bana patladı ki hemen

annesi aradı.. Sevgilim söylemiş anne sonra gelin siz gizem(adım:)gelsin bu sefer demiş.anneside kusura bakma kızım araya girdik rahatsız ettik ne haddimize tabi cahillik bizimkide sen git gör oğlumu gönlünce biz görmeyiz sen daha önemlisin tabi biz kimiz seni hepimizden bile çok özledi anne baba önemsiz aşk önemli tarzı şeyler dedi ağlıyordu şaşırdım çok ben sevgilime ksein gelmicek bile demedim niye bana patladı ki hemen

eyvah eyvah kötü oldu bu şimdi

İlk ve son sayfayı okudum. Son konuşma hiç iyi olmamış. Kadın ister istemez cephe alacak şimdi size ve gitseniz de gönül rahatlığıyla güzel vakit geçiremeyeceksiniz. Belli ki kalbi kırılmış, gönlünü almalısınız diye düşünüyorum.

Bu kötü olmuş ama yapacak birşey yok bence siz bunları şuan düşünmeyin.Haftasonu gidin görün sevgilinizi.Döndüğünüzde gönlünü alırsınız.Annesini arayıp öle dediyse sevgilininde seni görmeye yalnız vakit geçirmeye ihtiyacı varmış demkki.Bence çocuk gibi davranıyor annesi sanki başka zaman gitmek istese gidemeyecekmi gidebilir sen şimdi hiç arayıp ne erkekarkadaşına nede annesine öle yada böle deme boşver.Haftasonu git gönlünüzce eğlenin.Döndüğündede dediğim gibi anesinin gönlünü alırsınız....

ben nasıl diyeyim ne yapayım diye düşünürken bide bu çıktı annesi fazlaca hassaslaştı galiba bilemiyorum gitmicem sanırım.çok ktü oldum arkadaşlar ben bi çıkayım pc salonda bizimkilerde oturuyor ben üzülünce sinir stres falan boynum göğsüm yüzüm kızarıyo anlaşılmasın bi bişiler yapayım bakarım yine çok sağolun hepiniz çok sıcaksınız :( moralim çöktü

Cümlenin bası güzel baslamıs ilk gördügümde anlayıslı kadınmıs diye düsünmüstüm ta ki, cümlenin sonlarına gelene kadar..
:26:

ben nasıl diyeyim ne yapayım diye düşünürken bide bu çıktı annesi fazlaca hassaslaştı galiba bilemiyorum gitmicem sanırım.çok ktü oldum arkadaşlar ben bi çıkayım pc salonda bizimkilerde oturuyor ben üzülünce sinir stres falan boynum göğsüm yüzüm kızarıyo anlaşılmasın bi bişiler yapayım bakarım yine çok sağolun hepiniz çok sıcaksınız :( moralim çöktü

canım üzülme bence gitmeden bu konuyu halletmelisin halletmessen sevgilinle iyi vakit geciremessiniz ikinizin aklıda annesinde olur git gönlünü al yada ara hala gelmek istiyosa beraber gidin çünkü ilerde sorun olabilir sana karşı cephe alabilir canım napsın kendini onun yerine koy bi anne gibi düşün

Kadının gözünde henüz bir ciddiyetin yok.
Yani karısı olsan,anne karı*kocayız çok hasretiz bir gün evci çıkar koyun koyuna yatarız diyebilirdin.
ama şu an onun için bu pozisyonda değilsin.
sadece kız arkadaşsın..
çok kırmışsın kadını tamamiyle haksız değilsin ama emin ol bugün bu yaptığın eğer ilişkiniz ciddiyse yarın karşına çıkacak.
asker anasını oğlundan ayıran düşüncesiz gelin olacaksın.
bende eşim yani o zaman sevgilim askerken gittim yanına ama anasına danasına haber vermek niye?
İşler ciddiye binmeden yüz göz olup sonra sorun yaşıyorsunuz.
Ara,ben cahilim cehaletime verin çok da özledim oğlunuzu de
bence ne dilin aşınır ne onurunu kaybedersin kendine yatırım yaparsın.
hayat askerlikten ibaret değil.

Ben kadıncağızı anlayabiliyorum. Karnımdaki bebeğimi asker ocağında düşündüm de 24 saat komutanı izin verse görmeye doyamam heralde. Hele askerdeki oğlum anne sen gelme dese kahrolurum. Keşke sevgiline düşüncelerini hiç söylemeseydin.

Back
X