- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi askerinkalbi
ailesine nie söyleme gereği duydunkii 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef yok canm kursa gidicem şeyy zaten ailemden gizli gidicem arkadaşıma gitmek istiyorum manisaya kurs başlamadan bi gideyim dedim anca öyle de izin aldım da
ailesine nie söyleme gereği duydunkii![]()
sevincimi paylaşmak istedim birazda boşboğazlık tabi benimkisi
ablasının kimliğini neden alıyosun canım?
annesi aradı.. Sevgilim söylemiş anne sonra gelin siz gizem(adım:)gelsin bu sefer demiş.anneside kusura bakma kızım araya girdik rahatsız ettik ne haddimize tabi cahillik bizimkide sen git gör oğlumu gönlünce biz görmeyiz sen daha önemlisin tabi biz kimiz seni hepimizden bile çok özledi anne baba önemsiz aşk önemli tarzı şeyler dedi ağlıyordu şaşırdım çok ben sevgilime ksein gelmicek bile demedim niye bana patladı ki hemen
annesi aradı.. Sevgilim söylemiş anne sonra gelin siz gizem(adım:)gelsin bu sefer demiş.anneside kusura bakma kızım araya girdik rahatsız ettik ne haddimize tabi cahillik bizimkide sen git gör oğlumu gönlünce biz görmeyiz sen daha önemlisin tabi biz kimiz seni hepimizden bile çok özledi anne baba önemsiz aşk önemli tarzı şeyler dedi ağlıyordu şaşırdım çok ben sevgilime ksein gelmicek bile demedim niye bana patladı ki hemen
ben nasıl diyeyim ne yapayım diye düşünürken bide bu çıktı annesi fazlaca hassaslaştı galiba bilemiyorum gitmicem sanırım.çok ktü oldum arkadaşlar ben bi çıkayım pc salonda bizimkilerde oturuyor ben üzülünce sinir stres falan boynum göğsüm yüzüm kızarıyo anlaşılmasın bi bişiler yapayım bakarım yine çok sağolun hepiniz çok sıcaksınızmoralim çöktü