• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annesine gelme nasıl derim ki :(

kötü bir dille söylemedim ki aşkım annen,yeğenin,ablan da gelmek istiyor çekiniyorum biraz gelme konusunda iyi olur inşallah dedim hepsi bu. o annesine nasıl söyledi bilmiyorum kimse gelmesin değil ki amacım annesinin geçen ki tutumuna üzülmüştüm istenmeyen ben olmuş gibidim sanki bu seferde ben tek gitmek istedim hepsi bu yalnış mı yaptım bilmiyorum artık ama annesine bi saygısızlığım olmadı her an fırsatı var gitmeye ben gitmek isteyince mi herkeste gelmek istiyor onu anlamadım

Bu kısmında çok haklısın ama sanırım yaşın ufak ciddi stratejik bir hata yapmışsın.
Dilerim toparlayabilirsin..

hata yapmak istediğim son şeyde sanırım öyle oldu dolaylıda olsa annesini kırmış oldum çok severim kendisini annem yok o anneliğe yakın gördüğüm kadın böyle olsun istemezdim tabi ki.. inşallah toparlarım..Aradım açmadı da. ama sonuçta sevgilim diyo anne gelmeyin siz sonra gelin diye de

Annesini arayip gonlunu almalisin ilk once. Annesi onu senin ozlediginden on kat fazla ozlemistir. O zaten gitti gordu diye birsey yok, evlat bu. Kadinin elinde olsa hergun gorur.
Anlayamadigim sey, neden ayri gitmiyorsun ki? ille de onlarin ailesiyle ayni arabada mi gitmen lazim? Daha hicbir resmiyet yokken bu kadar aralarina girmen bence fazla olmus.

hata yapmak istediğim son şeyde sanırım öyle oldu dolaylıda olsa annesini kırmış oldum çok severim kendisini annem yok o anneliğe yakın gördüğüm kadın böyle olsun istemezdim tabi ki.. inşallah toparlarım..Aradım açmadı da. ama sonuçta sevgilim diyo anne gelmeyin siz sonra gelin diye de

Cidden oğlu bile söylemiş olsa "gelin adayı" söyletmiş olacaktır.
Aklında gitmek bile yokken kıymete bindi ve kabahatli oldun.
Oğluna asla kırılmaz sen suçlu olursun.
Ara alttan al,oturdum düşündüm,cehaletime özlemime verin ..
Ben bu kadar özlediysem siz ne kadar özlediniz kimbilir vs de.
Poh poh ..:) yapacak birşey yok bu noktaya gelmiş mevzu.
Hee normalde böyle bir tavsiyede bulunmam kayınvalide ilişkisinde ama sen sevdiğin adamla bir yuva kuracaksın.
Daha çok yolunuz var başrollerden biri de kayınvalide ilişkileri güzel tutmak gerek.

Annesini arayip gonlunu almalisin ilk once. Annesi onu senin ozlediginden on kat fazla ozlemistir. O zaten gitti gordu diye birsey yok, evlat bu. Kadinin elinde olsa hergun gorur.
Anlayamadigim sey, neden ayri gitmiyorsun ki? ille de onlarin ailesiyle ayni arabada mi gitmen lazim? Daha hicbir resmiyet yokken bu kadar aralarina girmen bence fazla olmus.

ben zaten kimseyle beraber gitmek istemiyorum böyle bişi de olsun istemezdim.Sonuçta ben onlara ben gidicem dedim herkesin dahil olmasına gerek yoktu.Bu benim 15 ayda bulabilicem tek fırsattı onuda sevgilimle tek olmak istedim benim bu tutumum fazla oluyor da onların her seferinde araya girmeye çalışması normal mi peki..Annedir tabiki o ayrı konu

hata yapmak istediğim son şeyde sanırım öyle oldu dolaylıda olsa annesini kırmış oldum çok severim kendisini yokannem o anneliğe yakın gördüğüm kadın böyle olsun istemezdim tabi ki.. inşallah toparlarım..Aradım açmadı da. ama sonuçta sevgilim diyo anne gelmeyin siz sonra gelin diye de

buradan gir canım.madem telefonu açmıyor,yarın yanına git sizi annem yerine koydum diyerek söze başla ve devamını getir:34:

Cidden oğlu bile söylemiş olsa "gelin adayı" söyletmiş olacaktır.
Aklında gitmek bile yokken kıymete bindi ve kabahatli oldun.
Oğluna asla kırılmaz sen suçlu olursun.
Ara alttan al,oturdum düşündüm,cehaletime özlemime verin ..
Ben bu kadar özlediysem siz ne kadar özlediniz kimbilir vs de.
Poh poh ..:) yapacak birşey yok bu noktaya gelmiş mevzu.
Hee normalde böyle bir tavsiyede bulunmam kayınvalide ilişkisinde ama sen sevdiğin adamla bir yuva kuracaksın.
Daha çok yolunuz var başrollerden biri de kayınvalide ilişkileri güzel tutmak gerek.

haklısınız.bende öyle diyorum aklında gitmek bile yoktu 2.kez böyle olması beni üzdü bende sevgilime o yüzden dedim annenler gelmek istiyor çekiniyorum diye ama gelmesinler diye bişi çıkmadı sevgilime karşı da.Geçen zaman bi ara ablasıyla konuştum kardeşim seni çok seviyor iyi seçim yaptı destekliyoruz oda hep anlatır senin fedakarlıklarını herşeyden üstün tutuyor seni tarzında şeyler demişti anneside yanındaydı o zamandan sonra bana karşı tuhaf oldu :(

korktum cidden.Bunlar bi başlangıçsa daha çok yol var sanırım daha öncede bi konu açmıştım onlarlada birlikte sanırım bayağı problemler çıkıcak..:((

Yaşın kaç canım? Bu tür ilişkilerde çevremizde bize nasihat eden insanlar olmasına rağmen bazı şeyleri yaşadıktan sonra daha iyi anlıyoruz maalesef. Kendini problemler çıkacak diye şartlama. Neden çıksın iki taraf da birbirine saygılı olduktan sonra? Önemli olan saygı ve samimiyet gerisi inan geliyor. Şimdi bu durumu düzeltmen gerek, annesini mutlaka ara ve gönlünü al. İnan bu onun çok hoşuna gidecektir. Aramazsan mesafe daha da açılır. Yol yakınken kapatmalısın o mesafeyi.

bence bunu sen değilde annesinin düşünmesi lazım benim abimde asker geçen bayram gittik yanına ama başta söyledik eğer kız arkadaşın gelecekse biz gelmeyelim dedik kızın zamanı olmadığı için biz gittik onu düşünmesi lazım hem 1 ay önce gitmiş yanına birde senle ne yapacak orda kocasıyla ayrı gitsin :)

Yaşın kaç canım? Bu tür ilişkilerde çevremizde bize nasihat eden insanlar olmasına rağmen bazı şeyleri yaşadıktan sonra daha iyi anlıyoruz maalesef. Kendini problemler çıkacak diye şartlama. Neden çıksın iki taraf da birbirine saygılı olduktan sonra? Önemli olan saygı ve samimiyet gerisi inan geliyor. Şimdi bu durumu düzeltmen gerek, annesini mutlaka ara ve gönlünü al. İnan bu onun çok hoşuna gidecektir. Aramazsan mesafe daha da açılır. Yol yakınken kapatmalısın o mesafeyi.

22 yaşındayım. Evet yaşadıktan sonra daha iyi anlıyor insan kimi zaman tecrube kimi zaman da ders oluyor bazı şeyler.Aradım 2 kez ablası açtı 2.de.Annem uyuyor canım dedi.Olayı sen büyüme o kardeşime kızdı dün başka bişi yüzünden tartışmışlar sana öyle saçmaladı dedi.Birde kardeşim sürekli seni soruyo seninle konuştuğu halde bile gizem nasıl arıyormusunuz diyo yanına gidin bişiler yapın hediye alın yokluğumda yalnız bırakmayın dedesinden nasıl isteriz diye şimdiden düşünün onu yapın bunu edin falan diyormuş ondan da annesi biraz alınmış emir veriyo bize bizi o kadar düşünmüyor falan diye üzülme annem hassas fln dedi haberim yok öyle bişi dediğimden kötü hissetmiştir anneside sevgilim bişi dese bana kalıcak demek ki sonuç..Yarın yine arıcam annesini.Gece sevgilimlede konuşcam iyiyim raha ol falan diye üzüldüm çok ya off..

bence bunu sen değilde annesinin düşünmesi lazım benim abimde asker geçen bayram gittik yanına ama başta söyledik eğer kız arkadaşın gelecekse biz gelmeyelim dedik kızın zamanı olmadığı için biz gittik onu düşünmesi lazım hem 1 ay önce gitmiş yanına birde senle ne yapacak orda kocasıyla ayrı gitsin :)

O istediği an gider tabi ki o böyle yapınca bende alındım bu sefer ayy nereye kadar geldi herşey siz çok düşünceli davranmışsınız

22 yaşındayım. Evet yaşadıktan sonra daha iyi anlıyor insan kimi zaman tecrube kimi zaman da ders oluyor bazı şeyler.Aradım 2 kez ablası açtı 2.de.Annem uyuyor canım dedi.Olayı sen büyüme o kardeşime kızdı dün başka bişi yüzünden tartışmışlar sana öyle saçmaladı dedi.Birde kardeşim sürekli seni soruyo seninle konuştuğu halde bile gizem nasıl arıyormusunuz diyo yanına gidin bişiler yapın hediye alın yokluğumda yalnız bırakmayın dedesinden nasıl isteriz diye şimdiden düşünün onu yapın bunu edin falan diyormuş ondan da annesi biraz alınmış emir veriyo bize bizi o kadar düşünmüyor falan diye üzülme annem hassas fln dedi haberim yok öyle bişi dediğimden kötü hissetmiştir anneside sevgilim bişi dese bana kalıcak demek ki sonuç..Yarın yine arıcam annesini.Gece sevgilimlede konuşcam iyiyim raha ol falan diye üzüldüm çok ya off..

Ablasının söyledikleri çok güzel. Erkek arkadaşının sürekli senden bahsetmesine de içerlemiş olabilir :) Erkek anneleri pek bir hassas oluyor :) Neyse sen konuş da için rahatlasın, onun gönlü de hoş olsun. Şimdi anlamıyoruz ama evlat sahibi olunca sanırım onları daha iyi anlayacağız.

Ablasının söyledikleri çok güzel. Erkek arkadaşının sürekli senden bahsetmesine de içerlemiş olabilir :) Erkek anneleri pek bir hassas oluyor :) Neyse sen konuş da için rahatlasın, onun gönlü de hoş olsun. Şimdi anlamıyoruz ama evlat sahibi olunca sanırım onları daha iyi anlayacağız.

Evet ileride de bizlern çocuğu olucak insallah bi çok şeyde biz kim bilir neler hissederiz şimdiden düşünüp ona göre hareket etmek lazım.Anneciği hassasmış demk ki dediğin gibi de içerlemiş bu duruma oda bekliyordur tabi yarın olsun hemen konuşayım.Hep sevgilimin yüzünden ne bu böyle siz evlimisiniz..?

bence bencillik ediyosun ama haklısın ama kaynana adayıda haklı yazık oglundan ayrı kalıyo aklı hep onda kıyamadım sana sabretmek ve anlayışlı olmak düşüyo :/ şimdiden huzursuzluk çıkarsa sevgilin senden tarafa olur ama ilerleyen dönemde kafana kakılır bırak gelsin :) yapcak bişy yok sende bi daha ki sefere giderken söleme :D
:1:

bence bencillik ediyosun ama haklısın ama kaynana adayıda haklı yazık oglundan ayrı kalıyo aklı hep onda kıyamadım sana sabretmek ve anlayışlı olmak düşüyo :/ şimdiden huzursuzluk çıkarsa sevgilin senden tarafa olur ama ilerleyen dönemde kafana kakılır bırak gelsin :) yapcak bişy yok sende bi daha ki sefere giderken söleme :D
:1:

bencillik yaptığımı bende düşündm.Şimdiden yanlış yatırım yapmamak lazım.Yarın gönlünüde alırım artık.Sevgilimde benden konuşmayı bıraksa iyi olur ama ilerleyen dönemler de sonu evlilikte olursa aman dikkat etmek lazımmış şimiden böyle şeylerde sıkıntı yaşanırsa ileride... :)

Evet ileride de bizlern çocuğu olucak insallah bi çok şeyde biz kim bilir neler hissederiz şimdiden düşünüp ona göre hareket etmek lazım.Anneciği hassasmış demk ki dediğin gibi de içerlemiş bu duruma oda bekliyordur tabi yarın olsun hemen konuşayım.Hep sevgilimin yüzünden ne bu böyle siz evlimisiniz..?

Evet evliyim ve evlilik öncesi dönemlerin zorluğunu çok iyi bilirim. Sana şu noktada büyük tavsiye canım. Evlenmeden önce ailesiyle fazla içli dışlı olma ve onlarla ilgili bir sorun yaşadığın zaman tatlı dille kendin belirt.

Back
X