Annesine mesaj atmalımıyım?

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
kızlar benim 5 gün önce ilişkim bitti yani ben ona hoşçakal dedim ama kendisi ne beni daha sonra aradı nede tek mesaj atarak güle güle dedi. abimi dün askere uğurladıktan sonra kendimi boşlukta hssettim ve ona mesaj attım. tabiki cevap alamadım.. 3.5 senedir birlikteydik. bayram yaklasıyo acaba annesine bayram mesajı atmalımıyım.. tanıyorum sohbetimiz var birlikteyken kutlardım hep. ayrıldğımızzdan beri anneside bir kere arayıp sormadı ayrıldınız mı diye. belkide eski sevgilim anlatmadı bilmiiyorum.. o bana cevap vermiyoken annesine mesaj atsam ona tekrardan dönmek istediğimimi düşünür.. siz olsaydınız ne yapardınız kızlar fikirlerinize ihtiyacım var..

ayrılık sebebimde burda yazıyo kızlar http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/549866-artik-bende-yalnizim.html lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
benim için tek kelime etme ama durumumun kötü olduğunu biliyosun bi Allah kavustursun diyebilirdin dedim.. ne kadar acımasızmış. demedi ya.. sevgisi gerçekten azalmıs yada bitmiş.. böyle bir düşünce olabilir mi. aynı durum onun abisi için gecerli olsa tıpış tıpış ayagına giderdim hediyemle birlikte..

gercekten mi.. neden canım.. atmazsam ona benzemiş olmazmıyım..

o senin gibi düşünmez işte bak benden cevap alamayınca bana yakınlaşmak için anneme mesaj atıyor diye düşünür
hem annesi seni bi kere bile arayıp sormamış ayrıldıktan sonra
kendini küçük düşürme derim
yinede senin kararın

bende böyle düşünmesinden korkuyorum..
ama ya annesinin haberi yoksa ayrıldığımızdan...
kendimi küçük düşürmüş mü olurum çok kararsızım..
peki sence o neden mesaj atmıyordur konumu okudun mu cnm fikrin nedir

okumadım canım şimdi okuyacağım
annesine söylemiş olsun veya olmasın he zaman ağırlığını koru canım
boşver kafanı takma

canım okudum konunu
onun senin üzerine düşüp okulunu tamamlayıp bi an önce sorumluluklarını bilmesi gerektiği yerde hep sen alttan almışsın
şimdi mesaj atmaman konusunda kesinlikle kararlı olmanı istiyorum atma canım sabret
hatta boşver

peki canım.. unutmuş beni dimi 3.5 seneme acıyorum.. çok acıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…