Annesine mesaj atmalımıyım?

3.buçuk yıl dile kolay seni unutması imkansız, kendini bu kadar üzme.Hep sen elinden geleni yapmışsın, çabalamasına fırsat vermemişsin, erkek arkadaşında bu duruma alışmış.Mesaj attığın, aradığın sürece benim çabalamama gerek yok, nasıl olsa selena bensiz yapamıyor diye daha çok uzaklaşır, sende üzülürsün.İlişki de erkek olan sen değilsin, senin için çabalamasına fırsat ver.:20:

Son düzenleme:
sakin atma,sakin
erkekler garip yaratiklar,biz annesinin hatiri var diye dusunup mesaj atsak
bak goruyonmu hala bana hasta bu kiz sanarlar

Abimi askere gönderdiğim için bana bi mesaj atmıyorsa ben de onun annesinin bayramını kutlamam..
ama dersen ki ben ayrılmak istemiyorum peşinden koşacağım hala umutluyum, buyur yaz..

3.buçuk yıl dile kolay seni unutması imkansız, kendini bu kadar üzme.Hep sen elinden geleni yapmışsın, çabalamasına fırsat vermemişsin, erkek arkadaşında bu duruma alışmış.Mesaj attığın, aradığın sürece benim çabalamama gerek yok, nasıl olsa selena bensiz yapamıyor diye daha çok uzaklaşır, sende üzülürsün.İlişki de erkek olan sen değilsin, senin için çabalamasına fırsat ver.:20:

haklısın canım 5.günümde bitti.. neden neyi bekliyo peki amacı ne deliricem

Abimi askere gönderdiğim için bana bi mesaj atmıyorsa ben de onun annesinin bayramını kutlamam..
ama dersen ki ben ayrılmak istemiyorum peşinden koşacağım hala umutluyum, buyur yaz..

haklısın canım.. ayrılmak istemiyorum demiyorum ama bunu hak etmedim diyorum.. bi mesaj atabilirdi bu normal bi durum değil dimi askerlik yani.. yazıklar olsun ne diyim. çok sımartmısım

Üzülme bence.. Arama sorma emin ol o zaman düşer peşine...

guzel bi konuya degindin canim
asil soru sen ne istiyosun
aramasinimi?pesinde dolasip uzerine dusmesinimi?affetmeyimi? onla her yaptigina ragmen devam etmeyimi?

eger bunlarin hicbiri diyebiliyosan tek yol unutmak
ama emin ol amacina ulasamazsin ondan bi mesaj beklemekle

Back
X