Annesine yardım ettiğim halde bana bu lafı kullandı benmi abartiyorum ?

yarenlendinizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2025
2
0
1
26
Öncelikle herkese hayırlı pazarlar . 1 yıllık ilişkim var sevgilimin annesi hasta ve evlerinde tadilat var bende 5 gün yardım ettim 2 gündür sevgilim bana işte ben yurt dışına cıkıcam burda olmuyor falan diyor bende eee ben peki dedim yapcak bişi yok dedi bende sinirlendim dün öğleden sonra beni eve bırak dedim yalan yok yüzümüde astım arabada biraz tartıstik ben ona senin aileni kendi ailem gibi gördüğüm halde sen sürekli gidiceginden bahsediyorsun dedim tabi ona kalırsa o haklı ( erkekleri bilirsiniz ) size sorum şu benmi çok alınganlık ediyorum yoksa haklımıyım ? Eğer yanlışım varsa söylerseniz mutlu oluyorum .

Öncelikle herkese hayırlı pazarlar . 1 yıllık ilişkim var sevgilimin annesi hasta ve evlerinde tadilat var bende 5 gün yardım ettim 2 gündür sevgilim bana işte ben yurt dışına cıkıcam burda olmuyor falan diyor bende eee ben peki dedim yapcak bişi yok dedi bende sinirlendim dün öğleden sonra beni eve bırak dedim yalan yok yüzümüde astım arabada biraz tartıstik ben ona senin aileni kendi ailem gibi gördüğüm halde sen sürekli gidiceginden bahsediyorsun dedim tabi ona kalırsa o haklı ( erkekleri bilirsiniz ) size sorum şu benmi çok alınganlık ediyorum yoksa haklımıyım ? Eğer yanlışım varsa söylerseniz mutlu oluyorum .
Bu tarz radikal kararlar birlikte düşünüp verilir. Belki de sizin sevdiğiniz kadar sevmiyordur. Ayrıca neden sevgilinizin ailesine bu kadar vericisiniz ? O kendi ailesini düşünmüyor siz düşünüyorsunuz resmen. Bu ilişkiyi gözden geçirme zamanı gelmiş.

Allah akıl fikir versin ne işin var yardımda çkk mu sevecek sanıyorsun adam gözden çıkarmış

Ya milletin evinde tadilat varsa size ne? Ne diye 5 gun yardim ettiniz? Sevgilinizin gozune sirin gorunmek icin mi? Ben bu kafalari anlamiyorum. Tadilat varsa sevgiliniz halletsin size ne oluyor?

Ya ne alaka yani, nişan yok düğün yok, sevgilinin evinin temizliği sana mı düştü, bugüne kadar nasıl yapıyorlarsa yapsınlar.
Bak değdi mi bu kadar şirinliğe, adamın umurunda değilsin yapacak birşey yokmus.
Hala konusmaya devam.ediyorsan da pes. Kullanılmaya müsaitsin cidden.

Şu laftan sonra hâlâ konuşuyor olmanız bile hata bence. Yol verin gitsin.
aslinda adam "bu ülkede yasanmaz, calismaya gitmek istiyorum" falan demis. konu sahibi surat asacagina planini sorabilirdi. belki adamin aklinda bir fikir vardir ya da ciddi ciddi gitmeyi dusunuyordur. ne bileyim bir aracı kurumla gidip sonra nikah kiyip konu sahibini de aile birlesimiyle aldirmak falan gibi. ya da dönemsel bir iste calisip para kazanip gelmek gibi.
evlenme arifesindeki insanlar da yurtdisi plani yapabilir. hani adam icindeki istegi soyledi diye neden yolversin ki?
ha adam "bu ulkede yasanmaz gidecegim insaatlarda calisip santiyelerde yatarim, tum parami biriktiririm, 5 seneye oturum alirim" gibi konu sahibi olmadan planlar yapiyorsa ya da "iltica edecegim yeter kj gideyim" falan diyorsa is baska. ama mantikli bir plani varsa neden olmasin? meslek lisesi ya da mebden ciraklik ustalik belgesi varsa, otobus tır ehliyeti varsa onu kolaylikla gonderecek bir sürü araci firma var. yani mantikli bir plan yapsa konu sahibi de aile birlesimi icin dil ogrense 2 sene sonra gercekten de x ulkesinde birlikte yasayabilirler

Fazla fedakarlık vefasızlık getirmiş siz daha şimdiden bu kadar ona her şeyi verirseniz böyle umrunda olmaz bunların aklı tuhaf çalışıyor verince değil değeri çekince kıymetli oluyorsun.

aslinda adam "bu ülkede yasanmaz, calismaya gitmek istiyorum" falan demis. konu sahibi surat asacagina planini sorabilirdi. belki adamin aklinda bir fikir vardir ya da ciddi ciddi gitmeyi dusunuyordur. ne bileyim bir aracı kurumla gidip sonra nikah kiyip konu sahibini de aile birlesimiyle aldirmak falan gibi. ya da dönemsel bir iste calisip para kazanip gelmek gibi.
evlenme arifesindeki insanlar da yurtdisi plani yapabilir. hani adam icindeki istegi soyledi diye neden yolversin ki?
ha adam "bu ulkede yasanmaz gidecegim insaatlarda calisip santiyelerde yatarim, tum parami biriktiririm, 5 seneye oturum alirim" gibi konu sahibi olmadan planlar yapiyorsa ya da "iltica edecegim yeter kj gideyim" falan diyorsa is baska. ama mantikli bir plani varsa neden olmasin? meslek lisesi ya da mebden ciraklik ustalik belgesi varsa, otobus tır ehliyeti varsa onu kolaylikla gonderecek bir sürü araci firma var. yani mantikli bir plan yapsa konu sahibi de aile birlesimi icin dil ogrense 2 sene sonra gercekten de x ulkesinde birlikte yasayabilirler
Evet normal, sağlıklı ilişkide olması gereken budur. Kadın ve erkek düşüncelerini açıkça ifade eder, paylaşır,ortak karar verirler. Ama burda konu sahibinin sevgilisi bence sadece kendi düşüncesini söylemiş ve kaçacak yer arıyor, kadını sevmiyor gibi geldi bana. Türkiye'de huzurla yaşanmaz gerçekten buna katılıyorum. Adam detaylı olarak planından da bahsetmemiş sanırım. Hani senin dediğin gibi orda çalışıp birikim yapacağım sonra aile birleşimi yaparız evleniriz dese ok.

Sevgilinizin annesinin evini temizlemeye neden koştunuz ? Sevgiliniz sizin evinize temizliğe geldi mi hiç ?

Sevgiliniz yurt dışına gider mi bilmiyorum. Ancak ayrılık konuşması için yol yaptığı bariz belli.

Back
X