• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesini kaybedenler anlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karmagul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
1.878
1.195
133
Merhaba bayanlar,
20 sene oldu annemi kaybedeli. Ama kesinlikle acısi gitmiyor. Sadece alışılıyor. Koca koca kadınları görüyorum annesi hattâ ananesi bile yaninda. O kadar canım aciyorki. Iki abim var ama onlar kendi hayat kavgasinda. Ablam yada kız kardeşim olsaydı belki anlardık birbirimizi. Eşim ve oğlum canlarım tabi onlar var ama beni bu anlamda anlayacak biri yok malesef. Ah kızlar bu acıyı bu yalnızlığı allah kimseye vermesin. Zaman zaman aklıma gelince böyle hüzünleniyorum işte. Çaresi yok malesef. Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Merhaba bayanlar,
20 sene oldu annemi kaybedeli. Ama kesinlikle acısi gitmiyor. Sadece alışılıyor. Koca koca kadınları görüyorum annesi hattâ ananesi bile yaninda. O kadar canım aciyorki. Iki abim var ama onlar kendi hayat kavgasinda. Ablam yada kız kardeşim olsaydı belki anlardık birbirimizi. Eşim ve oğlum canlarım tabi onlar var ama beni bu anlamda anlayacak biri yok malesef. Ah kızlar bu acıyı bu yalnızlığı allah kimseye vermesin. Zaman zaman aklıma gelince böyle hüzünleniyorum işte. Çaresi yok malesef. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hep derler ki insan yasayinca anlıyot tarifi yok asla unutulmiyor tüm anneler melektir annenin yerini kimse dolduramaz tabikide insan herseyini paylastigi kisi annesidir basiniz sagolsun mekani cennet olsun.

Allah rahmet eylesn, Başınız sağolsun, Allah sizi evladınıza bağışlasın ve sabırlar versin .. Bazende annen yaşıyor ama sanki sen onun evladı değilsn ne arar ne sorar gelmeyi bırak, zaten ufacıkken öğrettiği ilk şey ben yokmuşum gibi yaşayın , babayı hiç görmeden ölmüş gitmiş varlığında ne aramış ne somuş babanın gözü ne renk desen bilemem, kardeşler desen işi düşerse yılda bir ararsa oda , doğurduğun evladın bile çok bunaltıp sıkıyosun diye seneler sonra bırakıp gider adını ble anmaz aramaz sormaz işte bu yalnızlığı gelde anla …! Varlar ama yoklar hiç olmamışlar gibi çok daha zor inanki .. bu dünya hassas kalpler için cehennem …! Allah kimseyi en sevdikleriyle imtihan etmesin … !!!! İnşAllah kalan sevdikleriniz baki kalır sevgiler ..🌸

Merhaba bayanlar,
Allah Rahmet eylesin canım. Annenin yerini kimse tutmaz özellikle hamile iken ve logusa iken ben de bu boşluğu çok yaşadım. Keske annem yanımda olsaydı ya da su an annesi ile çocuk buyutenler ne şanslı diye...ama olanla ölene çare yok maalesef. Ablanız olsaydi o da annenizin yerini tutmazdi. Benim ablam var ama son zamanlarda aramiz açık çünkü kocam da kocam modunda bir insan oldu tamamen kendi kişiliğini kaybetti maalesef.
Doğum yaptigimda da gelip 1 hafta yardım etti sonra zaten çalışıyor haftsdonu da kaynanasinin yazliginda fln...insanın kendisini çıkarsız sevecek bir annesinin olmasi çok daha farklı. Biz bu güzel duyguyu erken kaybettik maalesef

1,5 sene önce annemi kaybettim bende şuan 22 yaşımdayım üstelik birden bire oldu nişanımı yaptık mutluyduk tam 5 gün sonra hastaneye kaldırdık ertesi gün vefat etti ve 1 haftalık nişanlıyken toprağa verdim sizi öyle çok iyi anlıyorum ki. Şuan evliyim fakat bazı zamanlar oluyor anneciğimin bana hastayken attığı ses kaydı, o gün gideceğini bilmeden attığı mesajlar, birlikte film izleriz diye o gün aldığım kola ve cipsi hatırlamak, annemin bana hep bebek kokulum demesini özlemek bunları aklıma geldikçe saatlerce ağlarım. Şimdi hamileyim annemin eksikliğini çok daha fazla hissediyorum öyle anlar oluyor ki iliklerime kadar acıyı yaşıyorum. Çok zor annesizlik, benim babam da yok var ama yok görüşmüyorum babamın yokluğunu hiç hissetmiyorum ama anne bambaşka. Şuan yazarken bile gözlerim dolu dolu yazıyorum. Acınızı çok iyi anlıyorum, başınız sağolsun. Bizler de ölene kadar bu acı bizimle yaşayacak hiç bir zaman dinmeyecek. İnsan alışıyor ama o eksiklik, yarım kalma hissi hep kalbimiz de kalıyor ve kalacak. Rabbim annelerimizin mekanını cennet eylesin inşallah, bu dünya da onlar için yapabileceğimiz tek şey bol bol dua edip, hayırlı evlat olmak ve onlar adına hayır işlemek.

Benim de babama 11 yıl oldu. Arkadaşım, dostum ve idolümdü. Dışa vurmuyorum. Ama içimde hep yangını. Çok iyi anlıyorum. Rabbim yardımcınız olsun, sabır versin😞.

Annemi kaybedeli 11 yıl bitti anne acısı hıcbırseye benzemıyor . 30 yasında kaybettım annemı .sizin dediğiniz gibi işyerinde arkadaş ortamlarında bakıyorum 60 yasındakı koca adamların annesı var cok tuhafıma gıdıyor gun ıcınde ararlar koca adamları acaba derım ne kadar sanslı olduklarının farkındalarmı ? Bakarım sadece bakakalırım bogazımda yutkunluğumla gozumde yasla ruhumdakı yarayla ....

Annem 7 haftadır hastanede savaş veriyor ne zamana kadar savaşacak bilmiyorum. Çok şükür yaşıyor ve savaşıyor diyorum ama o kaybetme korkusu var ya .. işte iliklerime kadar hissediyorum onu. Anne gibi hiç kimse değil. Allah annenize ve tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin inşallah . Anneniz yattıkça Allah size, evlatlarınıza ve tüm sevdiklerinize sağlık sıhhat versin🙏🤲🏻

Basiniz sagolsun. Allah annenizin mekanini cennet eylesin insallah. Bende yaklasik 20 sene önce babami kaybettim. Hissettiklerinizi öyle iyi anliyorim ki. Tarifi yok. :KK43:
Ben hatırlamıyorum bile babami 1 yaşında falanmisim hele kardeşim anne karnındaymis
Hic bir şekilde tarifi yok 25 sene olacak annem daha anlatamaz bile babam hakkında birsey hemen ağlar

Allah Rahmet eylesin canım. Annenin yerini kimse tutmaz özellikle hamile iken ve logusa iken ben de bu boşluğu çok yaşadım. Keske annem yanımda olsaydı ya da su an annesi ile çocuk buyutenler ne şanslı diye...ama olanla ölene çare yok maalesef. Ablanız olsaydi o da annenizin yerini tutmazdi. Benim ablam var ama son zamanlarda aramiz açık çünkü kocam da kocam modunda bir insan oldu tamamen kendi kişiliğini kaybetti maalesef.
Doğum yaptigimda da gelip 1 hafta yardım etti sonra zaten çalışıyor haftsdonu da kaynanasinin yazliginda fln...insanın kendisini çıkarsız sevecek bir annesinin olmasi çok daha farklı. Biz bu güzel duyguyu erken kaybettik maalesef
Abladan ablaya değişiyor galiba benim anneannem çok erken ölmüş annem 5 kardeşini büyütmüş evlendirdi falan snra babam ölmüş 22 yaşındaymış o zamn bizi büyüttü evlendirdi beni smdi torun bekliyor en büyük destekcim o
O kadar ağır günler atlattı ki biz küçüktük lise zamanıydı ölür gözü ile baktı doktorlar sırf bizim için yaşadı atlattı geldi Allah başımızdan eksik etmesin
Olmayanlara sabir versin Rabbım ondan aldığı ömrü sizlere versin

Annem 7 haftadır hastanede savaş veriyor ne zamana kadar savaşacak bilmiyorum. Çok şükür yaşıyor ve savaşıyor diyorum ama o kaybetme korkusu var ya .. işte iliklerime kadar hissediyorum onu. Anne gibi hiç kimse değil. Allah annenize ve tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin inşallah . Anneniz yattıkça Allah size, evlatlarınıza ve tüm sevdiklerinize sağlık sıhhat versin🙏🤲🏻
Sabır canm bol bol dua et eminim ki sizin için savaşacak ve en kısa sürede yanınıza gelecek

Ben hatırlamıyorum bile babami 1 yaşında falanmisim hele kardeşim anne karnındaymis
Hic bir şekilde tarifi yok 25 sene olacak annem daha anlatamaz bile babam hakkında birsey hemen ağlar

Basiniz sagolsun. Mekani cennet olsun insallah. Benim annemde öyle. Babam hastayken ona bakti hep. Keske hayatda olsaydi da yine bakabilseydim diyor hep. Zor ya

Merhaba bayanlar,
Annenin kaybetmenin zor olduğunu 7 sene once anneannemi kaybettigimiz de annemin caresizliginde gordum.61 yasindaki annem cenazeden sonra sinir krizi gecirdi bas bas bagirdi ben beyin kanamasi geciriyo sandim. O zaman anladim yaşin kac olursa olsun anne baba kaybi zor. Rabbim sabrinizi versin Allah size esinize evladiniza saglik mutluluk huzur versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X