• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annesini kaybedenler anlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ah annem ah annesizlik ne zormuş
Nasıl bitmek bilmeyen bir ateş 🔥 bu
Her gün yanıyorum
3 yaşında bi kızım var annem hiç görmedi
Torun bu hayatta en çok istediği şeydi
Ama nasip olmadı görmek
Hep hayal ediyorum görseydi kim bilir nasıl severdi nasıl

6 Nisan'da kaybettim annemi. Telefonda konusmamizdan yarim saat sonra fenalasmis. Ambulans gelene kadar kalbi durdu , sonra 112 ekibi geri getirmis. 4 gun komada yatti sonrasinda kaybettik. 28 yasindayim o da 61 yasindaydi. Ankarada yasiyordu bende isim geregi Istanbulda yasiyordum yaklasik 4 yildir. Beni ziyarete gelecekti bayrama, nasip olmadi. Simdi onsuz ne yapacagim diye dusunuyorum hep keske hayattayken onun icin daha fazla sey yapabilseydim.

ben de annemi 12 yasında kaybettim. nasıl ustesinden gelmiştim gelebilmiş miydim hala bilmiyorum. 32 yasında da babamı kaybettim 11 aylık hastalıgı ardından. böyle bir acı yok. iki yılı geçti ama ona baglamadıgım konu, burnumun direğinin sızlamadıgı an cok azdır. herkese tek tek yazmak isterdim ama umarım görürsünüz: istediğiniz zaman bana yazabilirsiniz, dertleşir konuşuruz belki.

Her bayram günün üstüme çökme sebebidir annesizlik!!! Ve hep sorarım niye ben niye benim annem?söyleyecek çok sözüm varken de susup konuşurum 😔

Merhaba bayanlar,
20 sene oldu annemi kaybedeli. Ama kesinlikle acısi gitmiyor. Sadece alışılıyor. Koca koca kadınları görüyorum annesi hattâ ananesi bile yaninda. O kadar canım aciyorki. Iki abim var ama onlar kendi hayat kavgasinda. Ablam yada kız kardeşim olsaydı belki anlardık birbirimizi. Eşim ve oğlum canlarım tabi onlar var ama beni bu anlamda anlayacak biri yok malesef. Ah kızlar bu acıyı bu yalnızlığı allah kimseye vermesin. Zaman zaman aklıma gelince böyle hüzünleniyorum işte. Çaresi yok malesef. Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bayağı da zaman geçmiş ama kesinlikle katılıyorum aslında zaman geçtikçe aksine daha kötü oluyor insan benim de 1 seneyi yeni geçti sayılır.dediginiz gibi bazen annemden büyük yaşayan insanları gördükçe insan ister istemez benim annemi mi çok gördün Allah'ım diyor...hele bazı zamanlar geliyor ki annesine ihtiyac duyduğu ...

Her bayram günün üstüme çökme sebebidir annesizlik!!! Ve hep sorarım niye ben niye benim annem?söyleyecek çok sözüm varken de susup konuşurum
Peygamber derdiyle lutuflanmisim. Ben böyle avutuyorum kendimi. Neden ben dediğim anda isyan ederim diye korkuyorum. Ama annesiyle doya doya sarılan, vakit geçiren her başı sıkıştığında annem var diyenlere hep içim gitmiştir, keşke benimki de beni böyle sarsa sarmalasa diye...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X