Annesinin Ağzına Bakan Kocalar

Bundan sonrası daha kötü olmayacak o kesin de daha daha iyi olması senin elinde,bunu tecrübe olarak gör ve devam et arkaya bakma neden diye sorma o adam seninle anlasamadi ise anlaşacağı tek kadın şişme kadın olur

canım yaa yüzümde tebessüme sebep oldun :))))
şişme kadına bile bir bahane bulur, onu sevmeye bile üşenir.

İnşallah kendisi gibi bir arza çıkarda karşısına görür gününü.

enerji vampiri odun.

Konusmayarak kendisinin anlamasini bekleyerek daha da kotuye gidiyorsunuz. Acik acik konusmadikca hic bir sorunu cozemezsiniz. Fazla beklentidesiniz bu konuda. Ayrica esiniz de agzi laf yapmaz kime nasil davranacagini bilmezin teki.
Aynen öyle, etrafa karşı nasıl bir tutum sergileyeceğini hala anlatamadım. Aslında neye kızdığım gayet açık olmalı sonuçta plan bozuldu vs ama bundan sonra gelsene 2 dakika diyip başka bir yere gitmek lazım galiba.

Anlattığında tek tek boşanma sebebi gibi durmuyor belki,hele ki bdv nin konularına bakınca devede kulak sayılabilir bazı şeyler ama o küçük şeyler iletişim problemleri derdini anlatamamanın anlaşılamamanın verdiği manevi yük biriktikçe sevimsiz bir hal alacak, almış,çok doğal, 50 60 70 neyse artık ömrümüz,bu ömrü sürekli b.k püsür işlerle ugrasarak geçirmek ya da geçirmemek mesele bu

Ben kendi adıma hep babamın ani vefatını baz alır oldum böyle konularda,belki fazla dramatik ama gerçekçi, 53 yaşında vefat etti, ben 31 olucam yakinda, 20 sene daha yaşasam ya da yaşar mıyım,belki 30 40 senem var, her halükarda su gibi akıp gidecek, kim benden değerli kim beni kronik mutsuzluğa itebilir, s.kerim anasını danasini izzeti ikramını

Koalina gibi kaliteli bikaç kız daha var aynı durumda, hatunlar 10 numara olunca ben daha bi üzülüyorum
Artık gerçekten yorulduğumu hissediyorum dediğin gibi. Karakter olarak da çok farklı olduğumuzdan dışarıya karşı tutumumuz farklı. Ben mesela bir şeyden rahatsız oluyorsam direk söyleyemem, farklı şekilde dile getiririm kırmayayım diye. Ortamdan sıkıldıysam ben sıkıldım gidiyorum hayatta diyemem, ocakta yemeğim vardı diyerek çıkıveririm. Eşimse tam tersi ne düşünüyorsa dan dün söyler, baydınız artık der kalkar. O yüzden "Koalina gidelim dedi, Koalina sıkılmış" gibi şeyleri söylediği çok olmuştur. Ona göre sorun yok çünkü, ben öyle düşünüyorsam söylemesinde de sakınca olmamalı.
Ben nasıl ona yanlış davrandığını söylüyorsam o da bana dürüst olmadığımı söylüyor ve benim tutumumu yanlış buluyor. Bu yüzden bir türlü anlaşamıyoruz bu konuda ve anlaşamayacağız da.
Gerçekten çok kararsızım, ayrıca teşekkür ederim onore oldum:KK23:

Koalina belki de sen artk tutumunu degistirmelisindir?

Hani diyorsun ya ben bisey söylemem anlamasını beklerim. Ama bak, anlamıyor. O halde onun anlayacağı sekilde anlatmak gerek.

Ben de kötü biri insanlıktan yoksun biri oldugunu zannetmiyorum, zira hayvan seviyormus. Hatta sevmekle kalmayıp tedavisiyle bakımıyla ugrasiyormus.

Bence siz ortak bir iletisim kanalı bulamamışsınız. Sakin bir anınızda cift terapisine gitmeye ne dersiniz? Bence sizden tatlı bir cift olabilir, ama nasıl birbirinizle iletisime gireceginizi bulamıyorsunuz. Niyeyse ben öyle hayır olamaz nasıl bir evlilik bu diyemedm. Bir iletişim uzmanına ya da iste bir çiftterapistine gitmeniz bence size cok büyük fayda sağlar.
İnsanlıktan yoksun asla diyemem gerçekten. Ben daha bile katıyım ona göre. Her şeye çok fazla bağlanır ve asla veremez, atamaz. Geçenlerde bir güvercin getirdik taa karşı yakadan, 3 gün baktı ölünce çok üzüldü. Ölmeden önce bana güle güle der gibi baktı falan diyor, oysa ki yok öyle bir şey.
Bir ara terapisti düşündük hatta araştırdım ama ücreti bizi aşıyor şimdilik. Yaz bitiminde ancak bir ihtimal başlayabiliriz.

Iyi ama mutlu değilsin. Demek ki iyi yönleri yetmiyor. Boşan boşanma diyemem ama ya terapiye gidin ya da şu adamın dediklerini yapma ve derdini açık açık söyle. Bırak istediği gibi trip atsın dursun. Bu nedir böyle ya?
Yetmiyor demek ki dediğin gibi ama acaba ben mi fazla istiyorum diye de düşünmüyor değilim. Arkadaşlarıma hep benim dik kafalı ve sivri dilli olduğumu söylüyormuş mesela. Dönüp bakıyorum bu adam neler yapıyor benim için diye. Ev işlerinde yardım ediyor, cam sildiğimi hiç hatırlamam; canım şunu çekti desem saat farketmeden gider alır, geldiğinde aaa şu da olsaydı desem hiç içeri girmeden gider yine alır, hasta olduğumda sürekli bitki çayları taşır, bal getirir, çok kötüysem işten izin alıp benimle doktora gelir, geçen sene 10'da kalkıp gittiği işe sırf beni işime bırakmak için 6.30'da kalkıp gidiyordu, hiç bir özel günü unutmaz ve hediyeyi-sürprizi çok sever, bir şeyde gözüm kaldıysa ve alamadıysam muhakkak hediye olarak alır, kendine 10 liraya tshirt alır ama benim alacağım şeylerde ucuza kaçmamı istemez, bütün Ramazan boyunca ben çok uykulu olduğum için safur soframızı o hazırladı gibi...Bir de dün dikkatimi çekti, ben kavgadan sonra hakaret ederim ama o hiç cevap vermez ve bana hakaret etmez. Daha dün bunu utanarak farkettim:KK43:
Bütün bunların yanında çok inat ve hala çocuk, büyümemiş bir adam var karşımda. Hep kendi istediği olsun, ailesine çok önem verilsin falan istiyor. Artık bu yaz bir şeylerin netleşmesi lazım benim adıma da...

Koalina Koalina kendin ve evliliğinle ilgili kararları verecek olan sensin ona birşey diyemem ama eşin aynı bu olaydaki gibi bazı şeyleri sürekli senin üzerine yıkıyorsa ailede kalmayı uzatma meselesi gibi 3. şahısları alakadar eden kararları o kişilerin yanında al bence, misal kayınvalide de 2 gün mü kalacaktınız,yola çıkmadan böyle mi konuştunuz, sonrasında sen 2 gün daha kalalım diye mi düşündün, kayınvalide yanındayken hayatım 2 gün kalalım diye konuşmuştuk ya şu güne kadar kalalım annenle hasret giderelim iyice, şu gün döneriz ne dersin? Deyin, böylece kalma teklifi senden dönme tarihinin kararı onun ağzından onaylanacağı için üstüne yıkamaz.
Bu çok mantıklı aslında, bir daha böyle denerim ama bu gidip gelme ve 2 gün daha kalma konusunu babasının yanında konuşmuştuk. Babası kalsanız biraz daha diyince, Koalina da gidip gelelim 2 gün daha kalalım dedi aslında, öyle mi yapsak diye bana baktı. Olur dedim ve öyle yaptık. Biz gittikten sonra söylemiştir belki babası...
Aah koalina çok fazla tok gönüllü ve hanımefendisin. Güzel meziyetlerin bile fazlası zarar.
teşekkür ederim, artık salaklığa bağladı olay:)

bu forumda sıkıntılı bir evlilikte idare etmeye çalışan sürekli evliliğiyle ilgili konu açan ve sonuca varamayan o kadar insan var ki, ama benim en çok dikkatimi çeken ve mutlu olmasını istediğim Koalina Koalina ve @nomunomuchua inşallah kendiniz için en mutlu olacağınız kararı verirsiniz.

AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.

Bende sorunlu bir evlilikten çıkmaya, hatta son çıkışların arkasını toplamaya çalışıyorum.
:Çok teşekkür ederim, hepimiz mutlu oluruz inşallah...
Bir karar vermiş olmak çok güzel bir şey aslında. En azından önünde bir hedefin var onun için uğraşıyorsun. Ben şu an şaşkın ördek gibi ne yapacağımı bilmez haldeyim. Bir karar versem iyi-kötü eminim iç huzurum daha yerinde olacak.
Senin de hakkında hayırlısı, çok mutlu olacaksın eminim:)

İnşallah sen de o cesareti bulursun tatlım sen minnie koalina nomunomuchua hepiniz çok tatlı kadınlarsınız
Teşkrar teşekkür:KK23:

Aynen öyle, etrafa karşı nasıl bir tutum sergileyeceğini hala anlatamadım. Aslında neye kızdığım gayet açık olmalı sonuçta plan bozuldu vs ama bundan sonra gelsene 2 dakika diyip başka bir yere gitmek lazım galiba.

Artık gerçekten yorulduğumu hissediyorum dediğin gibi. Karakter olarak da çok farklı olduğumuzdan dışarıya karşı tutumumuz farklı. Ben mesela bir şeyden rahatsız oluyorsam direk söyleyemem, farklı şekilde dile getiririm kırmayayım diye. Ortamdan sıkıldıysam ben sıkıldım gidiyorum hayatta diyemem, ocakta yemeğim vardı diyerek çıkıveririm. Eşimse tam tersi ne düşünüyorsa dan dün söyler, baydınız artık der kalkar. O yüzden "Koalina gidelim dedi, Koalina sıkılmış" gibi şeyleri söylediği çok olmuştur. Ona göre sorun yok çünkü, ben öyle düşünüyorsam söylemesinde de sakınca olmamalı.
Ben nasıl ona yanlış davrandığını söylüyorsam o da bana dürüst olmadığımı söylüyor ve benim tutumumu yanlış buluyor. Bu yüzden bir türlü anlaşamıyoruz bu konuda ve anlaşamayacağız da.
Gerçekten çok kararsızım, ayrıca teşekkür ederim onore oldum:KK23:

İnsanlıktan yoksun asla diyemem gerçekten. Ben daha bile katıyım ona göre. Her şeye çok fazla bağlanır ve asla veremez, atamaz. Geçenlerde bir güvercin getirdik taa karşı yakadan, 3 gün baktı ölünce çok üzüldü. Ölmeden önce bana güle güle der gibi baktı falan diyor, oysa ki yok öyle bir şey.
Bir ara terapisti düşündük hatta araştırdım ama ücreti bizi aşıyor şimdilik. Yaz bitiminde ancak bir ihtimal başlayabiliriz.

Yetmiyor demek ki dediğin gibi ama acaba ben mi fazla istiyorum diye de düşünmüyor değilim. Arkadaşlarıma hep benim dik kafalı ve sivri dilli olduğumu söylüyormuş mesela. Dönüp bakıyorum bu adam neler yapıyor benim için diye. Ev işlerinde yardım ediyor, cam sildiğimi hiç hatırlamam; canım şunu çekti desem saat farketmeden gider alır, geldiğinde aaa şu da olsaydı desem hiç içeri girmeden gider yine alır, hasta olduğumda sürekli bitki çayları taşır, bal getirir, çok kötüysem işten izin alıp benimle doktora gelir, geçen sene 10'da kalkıp gittiği işe sırf beni işime bırakmak için 6.30'da kalkıp gidiyordu, hiç bir özel günü unutmaz ve hediyeyi-sürprizi çok sever, bir şeyde gözüm kaldıysa ve alamadıysam muhakkak hediye olarak alır, kendine 10 liraya tshirt alır ama benim alacağım şeylerde ucuza kaçmamı istemez, bütün Ramazan boyunca ben çok uykulu olduğum için safur soframızı o hazırladı gibi...Bir de dün dikkatimi çekti, ben kavgadan sonra hakaret ederim ama o hiç cevap vermez ve bana hakaret etmez. Daha dün bunu utanarak farkettim:KK43:
Bütün bunların yanında çok inat ve hala çocuk, büyümemiş bir adam var karşımda. Hep kendi istediği olsun, ailesine çok önem verilsin falan istiyor. Artık bu yaz bir şeylerin netleşmesi lazım benim adıma da...

Bu çok mantıklı aslında, bir daha böyle denerim ama bu gidip gelme ve 2 gün daha kalma konusunu babasının yanında konuşmuştuk. Babası kalsanız biraz daha diyince, Koalina da gidip gelelim 2 gün daha kalalım dedi aslında, öyle mi yapsak diye bana baktı. Olur dedim ve öyle yaptık. Biz gittikten sonra söylemiştir belki babası...

teşekkür ederim, artık salaklığa bağladı olay:)

:Çok teşekkür ederim, hepimiz mutlu oluruz inşallah...
Bir karar vermiş olmak çok güzel bir şey aslında. En azından önünde bir hedefin var onun için uğraşıyorsun. Ben şu an şaşkın ördek gibi ne yapacağımı bilmez haldeyim. Bir karar versem iyi-kötü eminim iç huzurum daha yerinde olacak.
Senin de hakkında hayırlısı, çok mutlu olacaksın eminim:)

Teşkrar teşekkür:KK23:
Dikkafali ve sivridilli mi? Eşin sana göre daha mı yumuşak huylu? Eger oyleyse sen ona sert mi geliyorsun da inat ediyor?

Dikkafali ve sivridilli mi? Eşin sana göre daha mı yumuşak huylu? Eger oyleyse sen ona sert mi geliyorsun da inat ediyor?
Damarına basmadıkça 3-5 kat daha yumuşak huylu evet. Bilmiyorum öyle söylüyor, az tatlı dil kullansan hiç sıkıntı olmayacak, bana tatlılıkla bunu istemiyorum de, sıkıntını anlat ama bağırıp çağırmadan konuş, hep kavga modundasın diyor.

Damarına basmadıkça 3-5 kat daha yumuşak huylu evet. Bilmiyorum öyle söylüyor, az tatlı dil kullansan hiç sıkıntı olmayacak, bana tatlılıkla bunu istemiyorum de, sıkıntını anlat ama bağırıp çağırmadan konuş, hep kavga modundasın diyor.
Peki öyle misin cidden yoksa bu onun bahanesi mi?

valla bu kaynana milletini anlamak çok zor günlerce evinde misafiri napcan, insanlar gitsinler evlerine hayvanalarına işlerine güçlerine baksınlar diye düşünür, yok ama illa gelinle güç savaşına girme çabası, bak oğlum beni dinledi egosu...

Peki öyle misin cidden yoksa bu onun bahanesi mi?
Evet öyleyim. Hiç canım cicim diye yaklaşamam, bir şey olacaksa istiyorum, olmayacaksa istemiyorum derim. Bana hayır dediyse de hiç türlü cilvelerle yaptırdığımı bilmem. Yapmazsan yapma senle mi uğraşıcam diyerek konuşmam.

Evet öyleyim. Hiç canım cicim diye yaklaşamam, bir şey olacaksa istiyorum, olmayacaksa istemiyorum derim. Bana hayır dediyse de hiç türlü cilvelerle yaptırdığımı bilmem. Yapmazsan yapma senle mi uğraşıcam diyerek konuşmam.
Aslında eşin sana ne istediğini söylemiş ama sen öyle bir kadın değilsin. Kendinden farklı biri gibi de davranma zaten.

Konu sahibi arkadaşım,eşinizin çok iyi olan özellikleri de var.sanırım yeni evlisiniz.ve sırf kayınvalide vs gibi konulardan dolayı tartışmak yerine sorunu dile getirip konuşun.bu sebepler boşanmak için çok yetersiz bence.Sadece biraz daha ılımlı davranır ve iletişim içinde olursanız evliliğiniz yoluna girer.

inanın burada esiyle iyi olan kafınlara sorsanız eslerin birsürü eksisi cıkar. bundan bosanıp yeni biri ile devam etseniz sizi nasıl tatmin edecek huy olarak . herkesin birçok eksisis var. benim esimde düz adamdır.bazen yaptıgı dediği seyin nasıl anlasılabilecegini anlamıyor zor durumdada kaldıgım oldu. artık tembihleye tembihleye sorun cıkınca konusa konusa çözmeye calısıyor.bu özelliği törpüleniyor

inanın burada esiyle iyi olan kafınlara sorsanız eslerin birsürü eksisi cıkar. bundan bosanıp yeni biri ile devam etseniz sizi nasıl tatmin edecek huy olarak . herkesin birçok eksisis var. benim esimde düz adamdır.bazen yaptıgı dediği seyin nasıl anlasılabilecegini anlamıyor zor durumdada kaldıgım oldu. artık tembihleye tembihleye sorun cıkınca konusa konusa çözmeye calısıyor.bu özelliği törpüleniyor
Öyle tabi her anlaşmamazlıkta lafı boşanmaya getirmek ve sonrasında evliliğe devam etmek güvensizlik ve yıpranmışlık ekler evliliğe.o yüzden olgun davranmakta fayda var.

Ayy ben de esin gibiyim. Biri bana biraz olsun sert bisekilde söylerse bi istegini inat eder yapmam kesinlikle. Ya da baya gec yaparım. Bana o sert uslup hakaret gibi geliyor, sanki tatlı dile layık degilmisim sanki degersizmisim gibi. Bu konuda esini anlayabiliyorum.

Kendimdenpay bicersem mesela biri bana biseyi tatlı dille söylerse eger kosa kosa yaparm hatta sonra bi de onu daha nasıl mutlu edebilirim diye kafa yorarım. Böyle d ebi değişik huyum vardr :D

O güvercin konusu da cok etkiledi beni.. :( bence esine annesi tatli dille yaklasıp öyle bağlıyor kendine o sekilde baglanmıs. Sen de biraz öyle olsan yeter.

Back
X