Aynen öyle, etrafa karşı nasıl bir tutum sergileyeceğini hala anlatamadım. Aslında neye kızdığım gayet açık olmalı sonuçta plan bozuldu vs ama bundan sonra gelsene 2 dakika diyip başka bir yere gitmek lazım galiba.
Artık gerçekten yorulduğumu hissediyorum dediğin gibi. Karakter olarak da çok farklı olduğumuzdan dışarıya karşı tutumumuz farklı. Ben mesela bir şeyden rahatsız oluyorsam direk söyleyemem, farklı şekilde dile getiririm kırmayayım diye. Ortamdan sıkıldıysam ben sıkıldım gidiyorum hayatta diyemem, ocakta yemeğim vardı diyerek çıkıveririm. Eşimse tam tersi ne düşünüyorsa dan dün söyler, baydınız artık der kalkar. O yüzden "Koalina gidelim dedi, Koalina sıkılmış" gibi şeyleri söylediği çok olmuştur. Ona göre sorun yok çünkü, ben öyle düşünüyorsam söylemesinde de sakınca olmamalı.
Ben nasıl ona yanlış davrandığını söylüyorsam o da bana dürüst olmadığımı söylüyor ve benim tutumumu yanlış buluyor. Bu yüzden bir türlü anlaşamıyoruz bu konuda ve anlaşamayacağız da.
Gerçekten çok kararsızım, ayrıca teşekkür ederim onore oldum
İnsanlıktan yoksun asla diyemem gerçekten. Ben daha bile katıyım ona göre. Her şeye çok fazla bağlanır ve asla veremez, atamaz. Geçenlerde bir güvercin getirdik taa karşı yakadan, 3 gün baktı ölünce çok üzüldü. Ölmeden önce bana güle güle der gibi baktı falan diyor, oysa ki yok öyle bir şey.
Bir ara terapisti düşündük hatta araştırdım ama ücreti bizi aşıyor şimdilik. Yaz bitiminde ancak bir ihtimal başlayabiliriz.
Yetmiyor demek ki dediğin gibi ama acaba ben mi fazla istiyorum diye de düşünmüyor değilim. Arkadaşlarıma hep benim dik kafalı ve sivri dilli olduğumu söylüyormuş mesela. Dönüp bakıyorum bu adam neler yapıyor benim için diye. Ev işlerinde yardım ediyor, cam sildiğimi hiç hatırlamam; canım şunu çekti desem saat farketmeden gider alır, geldiğinde aaa şu da olsaydı desem hiç içeri girmeden gider yine alır, hasta olduğumda sürekli bitki çayları taşır, bal getirir, çok kötüysem işten izin alıp benimle doktora gelir, geçen sene 10'da kalkıp gittiği işe sırf beni işime bırakmak için 6.30'da kalkıp gidiyordu, hiç bir özel günü unutmaz ve hediyeyi-sürprizi çok sever, bir şeyde gözüm kaldıysa ve alamadıysam muhakkak hediye olarak alır, kendine 10 liraya tshirt alır ama benim alacağım şeylerde ucuza kaçmamı istemez, bütün Ramazan boyunca ben çok uykulu olduğum için safur soframızı o hazırladı gibi...Bir de dün dikkatimi çekti, ben kavgadan sonra hakaret ederim ama o hiç cevap vermez ve bana hakaret etmez. Daha dün bunu utanarak farkettim

Bütün bunların yanında çok inat ve hala çocuk, büyümemiş bir adam var karşımda. Hep kendi istediği olsun, ailesine çok önem verilsin falan istiyor. Artık bu yaz bir şeylerin netleşmesi lazım benim adıma da...
Bu çok mantıklı aslında, bir daha böyle denerim ama bu gidip gelme ve 2 gün daha kalma konusunu babasının yanında konuşmuştuk. Babası kalsanız biraz daha diyince, Koalina da gidip gelelim 2 gün daha kalalım dedi aslında, öyle mi yapsak diye bana baktı. Olur dedim ve öyle yaptık. Biz gittikten sonra söylemiştir belki babası...
teşekkür ederim, artık salaklığa bağladı olay:)
:Çok teşekkür ederim, hepimiz mutlu oluruz inşallah...
Bir karar vermiş olmak çok güzel bir şey aslında. En azından önünde bir hedefin var onun için uğraşıyorsun. Ben şu an şaşkın ördek gibi ne yapacağımı bilmez haldeyim. Bir karar versem iyi-kötü eminim iç huzurum daha yerinde olacak.
Senin de hakkında hayırlısı, çok mutlu olacaksın eminim:)
Teşkrar teşekkür