biz seni anlıyoruz canım kafana takma
arada cıkar böyle insanlar boşver
dediğin gibi o kadar kişi seni doğru anladık
bırak biride yanlış anlasın
![]()
sağol temmuzz canımm çok sağol

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz seni anlıyoruz canım kafana takma
arada cıkar böyle insanlar boşver
dediğin gibi o kadar kişi seni doğru anladık
bırak biride yanlış anlasın
![]()
yöre farkı varsa kim ne derse desin erkeğn istediği pişiriliyor kadının damak tadını anck ailesinde bulabiliyor zten kaynanada oğlunun beğendiği yemekleri önüne koyuyor gelin kızımızıda o yemeğı yemek zorunda bırakıyorlarKızlar bunun kayınvalideyle ayşeyle fatmayla alakası yok bence.Alıştığımız lezzetlerin kolay kolay dışına çıkamıyoruz.
Benim kayınvalidem çok güzel yemek yapar.Her tür yemeği bilir ailemden herkes senin kayınvaliden taşı kaynatsa suyu zevkle içilir der.
Gel gelelim bana yaptığı yemekler çok ağır geliyor.
Ben evimde alışmışım her şeyin ayçiçek yağıyla pişmesine onlar her şeye hakiki zeytin yağı koyuyor ve bana yemekler kokuyormuş gibi geliyor ve ağzımda yapış yapış bir tat bırakıyor.
Ama tabağıma koyulan yemeği asla yarım bırakmam zaten kendi servisimi kendim yaparım ve yiyeceğim kadar koyarım.
Ama zamanla alışacağımı düşünüyorum :)
yöre farkı varsa kim ne derse desin erkeğn istediği pişiriliyor kadının damak tadını anck ailesinde bulabiliyor zten kaynanada oğlunun beğendiği yemekleri önüne koyuyor gelin kızımızıda o yemeğı yemek zorunda bırakıyorlar
Ben de biraz büyüttüğünüzü düşünüyorum açıkçası.
Erkek arkadaşınızda daha bu kadar ufak şeyleri dert ediyorsa,
annem annem diye ölen tiplerden biri heralde.
Ne var bunda kim kimin yemeğine bayılmak
ve yemek için kendini zorlamak ve rol yapmak zorunda ki, kimse değil.
Daha şimdiden sizi böyle saçma şeylerle annesi için baskı altına alan
bir erkeğe diyecek çok şey var ve siz bunun için dert ediyorsunuz kendinize.
İsterseniz hiç yemezsiniz, kimse de size hesap soramaz,
ağız tadınızda midenize de mi müdahele edecekler artık.
Peki evlenince ne olacak, size bu kadar saçma konuda bile
saygı duymayan biriyle nasıl evleneceksiniz.
Net tavrınızı, sizin de bir kişilik ve beğenileriniz olduğunu karşı tarafa hissettirin bence.
yöre farkı varsa kim ne derse desin erkeğn istediği pişiriliyor kadının damak tadını anck ailesinde bulabiliyor zten kaynanada oğlunun beğendiği yemekleri önüne koyuyor gelin kızımızıda o yemeğı yemek zorunda bırakıyorlar
ben sevgilime annenin yemeklerini sevmiyorum diyemedim açık açık.
üzülür diye çekindim.
sadece benim alışık olmadıgım yemekler yapıyor dedim o anladı tabi
valla ben hala yiyemiyorum o çok az pişmiş etleri, taş gibi çubuk makarnaları.
Allah tan sevgilim iş yerinden izin alamıyor bu aralar da gitmiyoruz.
onlar üzülmesin diye kırılmasın diye midemden rahatsızlanıyorum hep![]()
canım bende mersinliyim ist. gelin geldim en çok korktugum şeydi tat farklılıgı olsun evet farklılık var ama idare ediyorum ben tabiki mersin yemekleri yapıyorum ve şu var bizim yörenin yemekleri daha bir salçalı ve yağlı daha ayrı bir tat katıyor bilirsin biz biber salçası kullanırız ama buralarda genelde domates sana tavsiyem kayınvalidenei sen biber salçası getir mersinden yemeklerinde degişiklik olacaktır emin ol sende rahat rahat yiyebilirsinDDD