Annesiyle babası boşanan kişi

Annenin, babanla kan bağı yok ama senin var. Bu şekil söyle. Çok kötüydü de niye evlendin de suçlarsa gittiğin için. O bulmasaydı sen de uğraşmıycaktın

Tek diyeceğim gidip pişman olmak gitmeden pişman olmaktan -vicdanınızı rahatlatmak açısından- daha iyidir.
Biraz enayi hissediyor insan ama yapacak bir şey yok gibi.
Evet gitmesem aklım kalıcak ama diğer türlüde bana sırtını yaslamasını istemiyorum kendimi enayi gibi hissediyorum Çünkü kendinden başka kimseyi düşünmeyen bir insan
Ama şu durumda gitmezsem içim rahat etmicek

Peki ziyarete gittim sonra ne olucak,hastaneden çıktıktan sonra babamın kardeşleri ona bakmazsa nasıl olur?bana akıl verin lütfen çok ihtiyacım var

Benim babam da bizi üzdü,annemi üzdü istediği gibi yaşadı bekar gibi.
Üniversite sınavına gireceğim sene başkasıyla evlendi vs bir çok şey yaşadık
Ama ben evlendikten sonra doğumuma,çocuğumun hastalığına,eşimin ameliyatına geldi iyi davrandığı da oldu
Ama çocukluğumuz kötü geçti şimdi hastanede yoğun bakımda ister istemez üzülüyorum elimde değil.
Siz belki de benden daha ağırını yaşadınız,babanız belki size zarar verdi belki de ondan nefret edersiniz
Benim yaşadıklarımı yaşasaydınız ne yapardınız?
İyi de babanızın doğuma,hastalığa,ameliyata gelmesi iyi davranması demek değildir,yapması gerekenlerdir.
Burada sadece iş arkadaşımız olan adama da geçmiş olsuna,hayırlı olsuna gitmiyor muyuz?
Adam anneyi üzmüş,bekar gibi yaşamışsa ben çok önceden silerdim,inanın,hayatımda yeri olmazdı.

Annem ile babam hakkında birçok konu açtım ama elimden buraya konu açmaktan başka birşey gelmiyor.annem de kardeşim de benim gibi düşünmüyor
Annemle babamın durumunu bilen bilir ama ben yine de yazmak istiyorum
Boşanalı 2 ay oldu,evliliklerinde %90 annem haklı babamın anneme çektirmediği kalmadı,kardeşime de iyi bir baba olamadı,bana da iyi bir baba olamadı ama doğumumda,eşimin ameliyatında geldi.babam diyabet hastası yediklerine hiç dikkat etmez yürüyüş yapmaz,Kardeşim kaç kere söylemesine rağmen dinlemedi
Ameliyat oldu şu an yoğun bakımda,parmağında morluk varmış?dikkat etmezse ben olur hiç bilmiyorum
Kardeşim çok kızgın,annem zaten kızgın.ben hak ettiğini bildiğim halde kızdığım halde yine de üzülüyorum,hani birine aşık olursunda hiç bir kötü özelliğini görmezsin ya öyle birşey işte
Ölsün diye isterken şimdi yoğun bakımda olmasına bile üzülüyorum,bir yandan da annem “Benim neler çektiğimi görüyor hala baba diyor” diye kızar mı diye düşünüyorum
Çok üzülüyorum nasıl davranıcam bilmiyorum,
Bana gerçekçi olarak söyleyin benim yerimde olsanız ne yapardınız?ne olur bana akıl verin paylaşabileceğim kimse yok,eşimden başka
Diğer konuna da yazmıştım. Babanın durumu agirmis o nedenle git bir geçmiş olsun de. Adam sana gelmiş. Annem ile babam bosandiginda annem, hep babanıza gidin o sizin babanız derdi. Insanın 1 tane annesi 1tane babası var. bosanan onlar s8z degilsiniz.
Anneniz ne derse desin gidin.ilerde çok pişman olursunuz. bizi insan yapan bu vicdan olayimiz bence.
Ben şu anda gitmiyorum görmüyorum. Ama hastalanorsa giderim. Bu benim görevim. Ben evlat olma görevini yapmalıyım, her ne kadar o babalık yapmasa da. Çünkü babalık yapmaması onun sorunu

Diğer konuna da yazmıştım. Babanın durumu agirmis o nedenle git bir geçmiş olsun de. Adam sana gelmiş. Annem ile babam bosandiginda annem, hep babanıza gidin o sizin babanız derdi. Insanın 1 tane annesi 1tane babası var. bosanan onlar s8z Ben şu anda gitmiyorum görmüyorum. Ama
İyi de babanızın doğuma,hastalığa,ameliyata gelmesi iyi davranması demek değildir,yapması gerekenlerdir.
Burada sadece iş arkadaşımız olan adama da geçmiş olsuna,hayırlı olsuna gitmiyor muyuz?
Adam anneyi üzmüş,bekar gibi yaşamışsa ben çok önceden silerdim,inanın,hayatımda yeri olmazdı.
ben ilgilenmekle hata mı yapıyorum size göre?siz Benim yerimde olsaydınız şu durumda üzülmez miydiniz?ziyarete gitmez miydiniz

ben ilgilenmekle hata mı yapıyorum size göre?siz Benim yerimde olsaydınız şu durumda üzülmez miydiniz?ziyarete gitmez miydiniz
Ben gitmezdim.
Zaten o bekar hayatını tercih ettiği dönem onu silmiştim,muhtemelen hastalığından da haberim olmazdı.
Velev haberim ki oldu,umursamazdım.

Gidip ziyaret etmekle iyi yapıyorsunuz. Sonuçta bu güne kadar ne yaşatırsa yaşatsın o sizin babanız. Siz vicdan sahibi bir insansınız, eğer yapmazsanız vicdan azabı çekersiniz ki babanızı ziyaret edip ilgilenmek bundan daha iyidir

burda herkes farkli fikirler sunar ... babadan cani yanan,gitme ilgilenme der
yanmayan babadır candir git ilgilen der...
sizin kalbiniz ne diyor? içinizden ne geliyorsa onu yapın

Evet gitmesem aklım kalıcak ama diğer türlüde bana sırtını yaslamasını istemiyorum kendimi enayi gibi hissediyorum Çünkü kendinden başka kimseyi düşünmeyen bir insan
Ama şu durumda gitmezsem içim rahat etmicek
Bu ikilemin cevabını biz veremeyiz.
Herkes kendi yaşadığına göre yorum yapar. Ben gittim gittiğime pişman oldum. Tek hafifletici annem ve kardeşime yardımcı olduğum gerçeği.
Fakat senin yarın kadar dert etmemiştim bu durumu. Sen şuan bile vicdan yapıyorken en azından gidip görmen gerekir diyorum.

Peki ziyarete gittim sonra ne olucak,hastaneden çıktıktan sonra babamın kardeşleri ona bakmazsa nasıl olur?bana akıl verin lütfen çok ihtiyacım var

Git ziyaret et gör. Fazlasını yapmak istemiyorsan yapma. Çıktıktan sonrasını düşünme onun problemi o bilecek ne olacağını.

Back
X