- 15 Şubat 2020
- 122
- 264
- 53
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Sabah 3-6 arası yapabilirsiniz.Daha hiç yapadık, sabah mı yapalım akşam mı diye düşünmekten yapamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 3-6 arası yapabilirsiniz.Daha hiç yapadık, sabah mı yapalım akşam mı diye düşünmekten yapamıyorum
Sakin olun bence kib yaptım zaten.İçin o kadar pis ki on tane gusul alsan ne almasan siz bu haddi nerden alıyosunuz yahu tanımadığınız insana pis diyosunuz. Herkes de kocasıyla seviştikten sonra iğrenmek zorunda mı?
@Mune kendi kendimi yaktım banlanmaya hazırım şuan.
Taşlanacağım belki, pis damgası yiyeceğim ama ben o seks sonrası kokuları da seviyorum. Hormonlar feromonlar kokuyor. O kokuyla mayışıp sıcacık yatakta uyumak gecenin körü duştan çok daha cazip geliyor. Bir de bazen uyku arasında oluyor bizim mesela. Sabah 7'de 8'de kalkmamız gerekirken gece 3'te duşa mı gireceğiz bir deÇoğu üye o kadar tektip olmaya alışmışki bu konu boyunca şaşırmaktan bir haller oldu hepsine. Farklı sosyo kültürel yapılarımız olabilir, farklı ekonomik durum, farklı eğitim düzeyi hepsi kabul ama farklı inançtan olamaz kimse. Hemen inancımız gereği diye başlıyorlar, aynı şeye inanmayacağımız ya da inanma biçimlerimizin farklı olabileceğini akıllarından geçirmeye tenezzül bile etmiyorlar.
Temiz temiz sevişmek istiyorum, rahatlayıncada yatakta hımbıl bi şekilde takılmak istiyorum diyemiyoruz, çünkü yapamayız. Neden? tek bir doğru var ve bu o değil.
Ben sadece üşeniyom.Taşlanacağım belki, pis damgası yiyeceğim ama ben o seks sonrası kokuları da seviyorum. Hormonlar feromonlar kokuyor. O kokuyla mayışıp sıcacık yatakta uyumak gecenin körü duştan çok daha cazip geliyor. Bir de bazen uyku arasında oluyor bizim mesela. Sabah 7'de 8'de kalkmamız gerekirken gece 3'te duşa mı gireceğiz bir de![]()
Daha hiç yapadık, sabah mı yapalım akşam mı diye düşünmekten yapamıyorum
Bunda utanılacak bir durum yok diye düşünüyorum. Bu şekilde huzurunuz kaçar mutsuz olursunuz.Merhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Banyo yapmadım dedim miHadi seksi geçtim de sırf bu yüzden 2 haftadır banyo da mı yapmadınız?
Yaptıysanız da sorun ne? Hangisinin günlük duş hangisinin seks sonrası duşu olduğu alnınızda mı yazacak?
Normalde insanlar sevişmediklerinde de duş alıyor bunu biliyorsunuz değil mi?
Banyo yapmadım dedim mi
O zamanda çocuk uyanık oluyor yine yapamıyoruzBanyo yapacağınız normal bi zamandan önce sevişin siz de?
Eşiniz ne diyor bu durumaO zamanda çocuk uyanık oluyor yine yapamıyoruz
Bekliyor beni, oda geç saatte çocuk uyuyunca yaparız diyorEşiniz ne diyor bu duruma
Anlamıyorsan şöyle izah edeyim. Müslümanlar cinsel ilişki yaşadıktan sonra gusül abdesti alırlar bunun içinde duşa girerler!Konuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Kusura bakmayın ama çok güldümBekliyor beni, oda geç saatte çocuk uyuyunca yaparız diyor
Belki müslüman değil? Anlamak zorundamıAnlamıyorsan şöyle izah edeyim. Müslümanlar cinsel ilişki yaşadıktan sonra gusül abdesti alırlar bunun içinde duşa girerler!
Anlamak zorunda değilki,sizde bunu anlayın ..Anlamıyorsan şöyle izah edeyim. Müslümanlar cinsel ilişki yaşadıktan sonra gusül abdesti alırlar bunun içinde duşa girerler!
Bekliyor beni, oda geç saatte çocuk uyuyunca yaparız diyor
Cinsellik yaşayınca abdest almanız gerekiyormuş. Haliyle duşa girip alıyorsunuz boy abdestini. Peki cinsellik yaşamadık hiç 2 hafta boyunca diyip, duşu da kullanmadığınızı belirtmişsiniz. 2 hafta içinde suyla temas etmek için illa gusül alın diye bir yazılı kural mı olması gerekiyor? Coronadan sonra el yıkama alışkanlığı edinenlerden misiniz?
Devamında "yaptıysanız sorun ne" dedim zaten.Banyo yapmadım dedim mi