- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Insan duş alır. Sadece birlikte olunca olmaz. Ben ev işi yapmışsam 2 kere bile aldığım olur. Yazları her sabah alirim. Kışları en kötü 2 güne bir duşa girerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum.Biz de yapmayız her zaman.Konuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Bence sıkıntı yok. Annemler bizde kalırkan biz yaptık.Merhabalar.Biz 2 haftadır annemle birlikte yaşıyoruz, evinizi taşıdık ve dubleks bir eve geçtik.Sıkıntı yok çok şükür eşimde iyi anlaşıyor kendi annesi gibi görüyor
Ama ben eşimle ilişkiye giremiyorum. Üst katta bantı var annem orda duruyor zaten, alt katta da var ama yatak odasının yanında değil. Gece banyoya girince anlar mı, yoksa sabah mı yapmalıyız diye düşünmekten ilişkiye giremiyorum. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum
Önceden çocuğunuz uyuyunca yapardık ama şimdi yapamıyoruz.
Annesiyle yada evinde başka biri ile yaşayan var mı? Bende mi bir gariplik var diye düşünmeye başladım
Siz almıyor olabilirsiniz.. Ama bizim mehsebimize göre ilişkiden sonra duş alınır. Amacıda vucudu temizlemek. Uygulamadıgınız şeyi anlamamanız normal.Konuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Dini kısmını geçtim hijyen olarak da insan kendisini rahatsız hissediyor. Ter vs derken.... Sizin için temizliğin de önemi yok demek kiKonuyla alakası yok ama bu her sevişmeden sonra banyo olma zorunluluğunu hiç anlamıyorum. Biz yapmayız çoğunlukla.
Sizin için de terbiyesizliğin önemi yok demek ki...Dini kısmını geçtim hijyen olarak da insan kendisini rahatsız hissediyor. Ter vs derken.... Sizin için emizliğin de önemi yok demek ki
Ben terden meniden cidden tiksinmem. Sevişme eylemi sonrasında mis gibi uykum gelmiş uyuyayım isterim ya banyodan sonra saçını kurut falan insanın uykusu kaçar bence. Mantıklı gelmiyor bana halaİnancli olan insanlarin abdest almasi gerekli.
Abdest almiyor olsaydim bile duş yine zorunlu çünkü insan terliyor ben terlemesem eşim terliyor eee bana da bulasiyor.Terli ve yapiş sekilde uyuyamam. İlla ki vucut nemleniyordur
![]()
Ya kuzum beğenmedim atmışsın çok mühim değil de ben daha önce de dediğim gibi "anlayamıyorum" kısmına takıldım. İlk defa duymuş olamaz dedim kendimce. Neyse, iyi günler.Sizin için de terbiyesizliğin önemi yok demek ki...
Milyon kere yazdım, zaten gün için mutlaka yıkanan bir insanın gecenin bir yarısı yıkanması bana mantıklı gelmiyor. Abdest hassasiyeti olan için evet önemli olabilir. Saygı duyarım. Ama ben vücuttaki terden meniden tiksenmem. Gayet temiz vücut sıvıları, dışkı gibi bakteri barındırmıyor. Dolayısıyla kimseye temizlik konusunda yargılamak düşmez. Haftada bir sevişip yıkanan bir insan değilim, her gün mutlaka duş alıyoruz. Kusura bakmayın ama günlük duş almayan milyon insan dururken bana pis demek de terbiyesizlik.
Evet anlayamıyordum. Çevremde dini hassasiyeti olan insan yok. Ona göre bir ortamda büyüdüm yaşadım.Ya kuzum beğenmedim atmışsın çok mühim değil de ben daha önce de dediğim gibi "anlayamıyorum" kısmına takıldım. İlk defa duymuş olamaz dedim kendimce. Neyse, iyi günler.
Ben terden meniden cidden tiksinmem. Sevişme eylemi sonrasında mis gibi uykum gelmiş uyuyayım isterim ya banyodan sonra saçını kurut falan insanın uykusu kaçar bence. Mantıklı gelmiyor bana hala![]()
Gece banyo yapması bana da zor geliyor, ilişkiden çok banyo yapmasını düşünüyorum. Kışın özellikle ama inancım böyle yapıcak bir şey yokEvet anlayamıyordum. Çevremde dini hassasiyeti olan insan yok. Ona göre bir ortamda büyüdüm yaşadım.
Hiç gece yarısı yıkanan duymadım ben. Annemler de öyle gece yarısı yıkanmazlardı. Ben her sevişmeden sonra gecenin 12si 1inde yıkanan görmedim de duymadım da. Burada okuyorum sadece mantıklı gelmiyordu. Gece yatmadan önce sevişceksin, kalkcaksın duş alcaksın, banyo ovacaksın, saçlarını kurutacaksın derken insanın uykusu kaçar yani.
Doğrusu o , benim babam hamdolsun hayatta ama yok kadın hep hayatını bana kurdu o yüzden böyle. İkiside aynı sürekli beni ve evliliğimi ellerinin içine almak istiyor.Ay değişik. Benim teyzem de dul, iki oğlu var. Birini evlendirdi. Öbürü de evlenirse tek yaşar o. Kendi istemez ilk başta oğullarının evine gitmek. Bana çok tuhaf geliyor, bizde yok böyle evlada yapışık ana modeli.