Annesiyle birlikte yaşayan evliler

Cinsellik yaşayınca abdest almanız gerekiyormuş. Haliyle duşa girip alıyorsunuz boy abdestini. Peki cinsellik yaşamadık hiç 2 hafta boyunca diyip, duşu da kullanmadığınızı belirtmişsiniz. 2 hafta içinde suyla temas etmek için illa gusül alın diye bir yazılı kural mı olması gerekiyor? Coronadan sonra el yıkama alışkanlığı edinenlerden misiniz?
Hayır Banyo yapmadığımı nerden çıkardınız ben anlamıyorum. Yazın hergün, kışın 2 günde bir banyo yapan biriyim. Ama banyomu işten gelir gelmez erken saatte yaparım rahatlarım
Ama eşimle ilişkiye geç saatte girmemiz gerekiyor çocuğun uyumasını beklemek için
O saatte banyo yapınca anlar bende bundan çekiniyorum daha alışamadım
Yoksa banyomu her zaman yaparım yanlış anlaşılmasın

Devamında "yaptıysanız sorun ne" dedim zaten.
Anneniz nereden bilsin o duşların seks sonrası duşu olup olmadığını?
Banyoya girerken yeminli ifade mi veriyorsunuz sevişmediğinize dair?
Normalde banyomu işten gelir gelmez yaparım. Ama eşimle ilişkiye en erken akşam 10 da girebilirim o saatte de banyo yapınca anlar diye düşünüyorum
Bu yüzden çekiniyorum

Hayır Banyo yapmadığımı nerden çıkardınız ben anlamıyorum. Yazın hergün, kışın 2 günde bir banyo yapan biriyim. Ama banyomu işten gelir gelmez erken saatte yaparım rahatlarım
Ama eşimle ilişkiye geç saatte girmemiz gerekiyor çocuğun uyumasını beklemek için
O saatte banyo yapınca anlar bende bundan çekiniyorum daha alışamadım
Yoksa banyomu her zaman yaparım yanlış anlaşılmasın
Belki gün içinde yaptınız diye sanmıyor mu anneniz? Sadece akşam yaptığınızı nereden biliyor? Bunu biliyor duş almanızı duyması mı sorun?
Cinsel ilişkinizi ertelemek yerine sabahına duş alsanız madem? Ayrıca anneniz veya siz bu durumu sorun edecekseniz ne kadar zorunda da olsanız beraber yaşamamanız gerekir demek ki. İleride çocuk büyüdüğünde ne yapacaksınız?

Normalde banyomu işten gelir gelmez yaparım. Ama eşimle ilişkiye en erken akşam 10 da girebilirim o saatte de banyo yapınca anlar diye düşünüyorum
Bu yüzden çekiniyorum

İlişki yaşadığınız günler 2 kere duş almış oluyorsanız anlar. İşte gelince almayın, gece alın o zaman. Rutin duşunuz zannetsin.

Ha bana sorarsanız isterseniz 5 defa duş alın, anlarsa da anlasın. Evlisiniz, sevişmeniz kadar normal bir şey yok.
Bir defa kendinizi zorlayıp aşın, sonra alışırsınız zaten bu fikre.

İlişki yaşadığınız günler 2 kere duş almış oluyorsanız anlar. İşte gelince almayın, gece alın o zaman. Rutin duşunuz zannetsin.

Ha bana sorarsanız isterseniz 5 defa duş alın, anlarsa da anlasın. Evlisiniz, sevişmeniz kadar normal bir şey yok.
Bir defa kendinizi zorlayıp aşın, sonra alışırsınız zaten bu fikre.
Bu akşam aşmayı düşünüyorum🙊
Bekle bekle nereye kadar, Burdaki yorumlarla bana ilham geldi

Ortaokuldan beri yaz kış her sabah gözümu actigim gibi duşa girerim, evde kim oldugu da farketmez, herhalde her gun seks yaptigimi dusunmuyorlardir.
Dubleks evde farkli katlardaysaniz zaten sorun etmeyin, ama ayni katta ben de yapamazdim, banyo degil sevisme kismina konsantre olamam, o yuzden es ailesiyle falan ayni evde yasayabilen ciftlere hep hayret etmisimdir.
Sabah namazi kılacak olanlar ne yapsin

ben de evde yatılı yardımcı var ses falan duyacak ayıp olacak diye basta yapamıyordum ama artık alıstım. annem olsa ben de yapamazdım sanırım ya ama banyoyla alakasını anlamadım

Ben denetim merci değilim zaten. İsterseniz her gün 5 vakit alın gusül abdesti. Benlik bir konu yok.

Her ilişkiden sonra illa hemen alınmasına farklı bir sebep olarak söyledim ben. Namaz kılanlar ayrıca vakitli almak kalıyor anlamında.

Ben size kızarak söylemedim ki neden kızdınız bana anlamadım.

Namaz kıldığımız İçin alıyoruz demişsiniz ya bende eğer bu konuda dini bilgisi olmayan ama merak eden biri okur da öyle yerleşir aklına diye yazdım namaz kılmasak bile gusül abdesti almamız gerektiğini.

Ne itici yorumlar gelmiş. Karşılıklı olarak. Belliki hassasiyeti olan bir insan bu hususta. Ben katılıyorum çekinilebilir bir konu olduğuna. Yapı olarak da mutaassıp bir insanım. ben yıllar önce bunu kadın din görevlisine sormuştum arkadaşım. Buna da yorumlar dizilir de ben duyduğumu söyleyim. Bana söylediği o an için temiz bir taşla teyemmüm yapıp sabahına da duşunu alabilirsin. Eşin de işten gelince alır. Uygularmısın bilmem bana mantıklı geldi. Bence dinimizde, misafirliğe gelen annenin her özelimizi duyması için zorlamaz.

Daha hiç yapadık, sabah mı yapalım akşam mı diye düşünmekten yapamıyorum
Siz bence biraz saçmalıyorsunuz. Anneniz bir gün iki gün bir hafta süreli size kalmaya gelse tamam kendinizi tutun, rutininizi aksatın bu bir derece anlaşılabilir ancak beraber yaşama kararı vermişsiniz yaptığınız büyük yanlış. Kendi evliliğinizi baltalıyorsunuz.

Başka alternatif yoksa yapacak bisey yok büyükler bu durumu anlayışla karşılar diye tahmin ediyorum ben evlenince ayri eve ciktim basima oyle bisey gelmedi çok ses çıkarmadan yapın

Madem anneniz evde ve bir de çocuğunuz var ...eşinizle sevişmek için çocuğun uyumasını bekliyor gece olunca ise su sesi çok dikkat çeker anneniz farkeder diye çekiniyorsunuz ...benim tavsiyem gündüz sevişmeniz yönünde olur...hatta banyoda duş sırasında sevişince bir taşla iki kuş bile tutulmuş olur :ıslık:

Back
X