annesiyle tanıştırmak istemedi

rapunzel1122

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
40
0
6
İstanbul
dün geceden beri uyuyamıyorum, çok zoruma gitti... şimdiye kadar hep başkalarının derdine derman olmaya çabalardım, kendi sorumlarımı mantık kuramında çözer önüme bakardım... ama insanın gün geliyor öyle bi ateş düşüyorki içine, ne mantık söndürüyor ne aşk...

ön yargılı olmamanız için önce ana konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorum...
29 yaşındayım, ve 17 yaşımdan beri aynı tarz aynı fizik aynı kilodayım yani zayıf, 12 yıldır mini elbiseler giyer sandeletlerle dolaşırım, yani seksi olmak afrodizma yaratmak değil, rahat ve çıtı pıtı olmak bütünleşti benimle...
beni tanıyan böyle tanıdı ve hepte yakıştırıldı, bazen spor bazen klasik bazen cool değil hep elbise giyerim....

12 yıldır sadece elbise giydiğim için nasıl oturmam kalkmam gerektiğini çok iyi biliyor ve hatta bu konuda taktir ediliyorum, ama asla göğüs dekolteli elbiseler giymem, yanı göğüs çatalımı göstermem sadece kısa giyerim hepsi bu....
ve elbiselerimin kısa olmasına karşılık benim hanım hanımcık duruşumla bütünleştiğine inanırım...
ki ailemde buna karışmaz, çevrem yakıştırır, yaşadığım yer yadırgamaz çünkü herkez öyle..
hatta istemeye gelenler evlenme teklifi edenlerde gördü üzerimdekileri "pekte cici kızımız" yorumu yapıldı, çünkü hala yaşımın çok altında gösteriyorum....
ve onun tanıyana kadar (erkek arkadaşımı) evlenmek aklımın ucundan geçmemişti.... onu tanıyınca istedim aile olmak!

erkek arkadaşımda beni böyle tanıdı, ilk buluşmaya bile siyah tütülü mini bi elbiseyle gitmiştim, çok şık ve güzelsin demişti!
aramızda hiç kıyafetin sözü geçmemişti, o istanbulda yalnız yaşıyor, ailesi afyonda yaşıyor....inanılmaz güzel bi iletişimimiz ve duygusal enerjimiz vardı aramızda, hatta abimle tanıştırdım (ki abim ciddi adamdır, öyle benim erkek arkadaşımla tanışmışlığı yoktur öncesinde) ama tanıştılar ve güvel bi akşam yemeği sonrasında eve gelince abim olumlu fikirleri beni inanılmaz mutlu etti....
sonra anneme bahsettim.... annemde olumlu karşıladı (ki annemede ilk defa bi erkek arkadaşımdan ve ciddi düşündüğümden bahsetmiştim)

oda afyona ailesinin yanına gitti bu ciddi konuyu görüşmek için ve geldi, bana çok güzel şeylerden bahsetti fakat aylar sonra annesi istanbula geldi ilkdefa geçen hafta.... ve olay burada koptu!!!!

şu 1 haftadır annesinin yanındayken telefonlarımı meşgule verip sonra arıyor, annesinin yanında benimle yazışmıyor bile, eve girmeden önce arıyor eve girdiğinde telefonuna zor bakar oldu, normalde haftada en az 3kez buluşmamıza rağmen 1 buluşabildik oda dün...

dün yanımdayken annesi aradı ve fatih diye bi arkadaşıyla buluşacağını söyledi eve sonra geleceğini belirtti, yalan söyledi, benimle olduğunu söyleyemed, şok oldum, çok zoruma gitti

ve annesi teyzesinde onu bekliyordu eve birlikte dönecekler.....ve biz aynı yerde oturuyoruz!
ilişkimiz başladığından beri her buluşmamızda bni evime kadar bırakan çocuk, aynı istikamete gideceğimiz halde beni yalnız göndermeye kalktı, annesiyle karşılaşmamı istemedi, ve ayrı ayrı dönmemiz gerkeğini söyledi... (o annesiyle arabayla, ben otobüsle tek) buda çok zoruma gitti, annesinin istanbula gelişi beni tanıştırmak için bi fırsat olması gerekirken beni saklıyor, hatta annesine yalan söylüyordu fatihle görüşcem diye...

ben onu abimle tanıştırmış anneme bahsetmişken, bi kız olduğum halde annem onun yanında olduğumu bilirken
o bi erkek olarak neyin çekincesini yaşadı, ve bunu aynen söyledim dün...
bana verdiği cvp içimi acıttı; "annemle tanışmak için fazla dekoltesin"

öyle zoruma gittiki, madem senin ailene göre değilim neden abimle tanıştın, neden bunca zaman benimle gelecek planı yaptın, neden kıyafetmelerime söz etmedin, ben aileme dolu dolu seni anlatırken neden sen gizleme gereği duydun, madem fazla dekolteydim neden buna kısıtlama getirmedin.....bu cümleyi bana nasıl kurabildin!

duyduğum an masadan nasıl kalktığımı ve mekanı nasıl terkettiğimi hatırlamıyorum, ilk taksiye binip eve döndüm yarı yola kadar peşimden gelip özür diledi yüzüne bile bakmadım.....ben bu hakareti haketmedim

eve gelirgelmez telimi kapattım, facemi dondurdum, hiç bi şekilde görüşmek istemiyorum öfkeden...

biraz önce teli açtığımda 28 arama msjı gelmiş 7 tanede sms... hiçbirine cvp yazmadan tekrar kapattım

normalde asabi biriyim kabul ediyorum, ama rica ediyorum kendinizi benim yerime koyup analiz edin, empati yaratın,
öfkemle verdiğim tepki bi hatamı?
siz olsanız zorunuza gitmezmi?
beni böyle tanıdı böyle sevdi böyle kabul etti, iş ciddiye binince beni gizlemesi, saklaması, tanıştırmaya laik görmemesi affedilir şeymi?

Son düzenleme:
yani durumu abartmadığımı düşünüyordunuz, hakveriyorsunuz bana değilmi:(

sen sorduğunda fazla dekoltesin diye açık açık söylemeseydi
belki abartmışsın derdim..
ama açıkça annesinden gizlemiş seni..
bunun bir adım sonrası seni değiştirmeye çalışmak olur..
giyimini tavırlarını annesinin beğeneceği kalıba sokmaya çalışır
baştan aileme uygun biri değilsin deyip abinle annenle tanışmaya vardırcak kadar ileri gitmeseydi o zaman..

sen sorduğunda fazla dekoltesin diye açık açık söylemeseydi
belki abartmışsın derdim..
ama açıkça annesinden gizlemiş seni..
bunun bir adım sonrası seni değiştirmeye çalışmak olur..
giyimini tavırlarını annesinin beğeneceği kalıba sokmaya çalışır
baştan aileme uygun biri değilsin deyip abinle annenle tanışmaya vardırcak kadar ileri gitmeseydi o zaman..

zoruma gidende bu oldu...
madem ona göre biri değildim, evlilikten aileden bahsetmeseydi, benim için afyona gitmeseydi, abimle tanışmasaydı:(

ya zaten annesinden bu kadar çekinen ,annesinin ağzına bakan biriyle nasıl olur bilemem..
yaşı da küçük değildir..

33 yaşında... hala kulağımda çınlıyor annemle tanışmak için fazla dekotesin demesi....
annesiyle tanıştırmak isteseydi o gün farklı giyinmemi isteyebilirdi,
yada tanıştrmak için vakti olmadığını düşünse bile gizlemesine anlam veremezdim...
ben bile ailemden gizlemiyorken o neden yalan söyleme gereği duyar ki...

insan evlenmeyi düşündüğü bi kızı neden annesinden uzak tutmak için çaba sarfeder... neden abisiyle tanışır:(

Son düzenleme:
ilişkin ne kadardır devam ediyor. yani gözden kaçırmışta olabilirm. eğer yolun başındaydan hiç uğraşma ve kendini yıpratma derim. eğer ilişkin uzunsa ve gelecek görüyosan devam et..

ilişkin ne kadardır devam ediyor. yani gözden kaçırmışta olabilirm. eğer yolun başındaydan hiç uğraşma ve kendini yıpratma derim. eğer ilişkin uzunsa ve gelecek görüyosan devam et..

6 ay oldu, ama sürekli beraberdik, yani haftanın 3-4 günü buluşuyor sürekli telefonda konuşuyorduk, yoğun ve sorunsuz bi iletişimimiz varken 1 haftada altüst oldu, annesi geldiğinden beri görüşemiyor konuşamıyoruz, dün buluştuk ondada sakladı varlığımı, ve tanışmak için fazla dekoltesin cümlesini laik gördü....

şimdiye dek kıyafetimi "fazla" nitelendirdiğini farketmemiştim bile... birden böyle birşey demesi:( hakaret gibi geldi bana

ilkdefa abimi biriyle tanıştırmıştım, ona karşı çok mahçucum:(

beni annesiyle değil tanıştırmaya varlığımı bile söz etmeye tenezzül etmeyen biriyle muhatab etmişim:(

telefonu açık tek kelime etmek gelmiyor içimden
beni düşürdüğü durum ve yaşattığı hayalkırıklığı....nasıl affedilirki

canım bazen insanlar kendi huylarını sevmez ve değişmek isterler, sevgilisi eşi de buna yardım ederse ne ala...ama sen değişmek istemiyorsunki. Fazla dekolte olduğunu yeni mi fark etmiş...Annesine senin yanında olduğuunu sölemedi çünkü oğlum bi tanıştır hadi görüşelim diyebilirdi kadın...abinle ailenle tanışarak seni kendine bağladı ki o seni değiştirmeye başladığında ona bağımlı ol ve mahcubum psikolojisi ile onu bırakama boyun eğ.Herkes 2. bi şansı hak eder ama bence yapman gereken ciddi bi şekilde konuşup olduğun haliyle annesi ile tanıştırmanı istemen ve seni değiştirmeye kalkmaması için söz alman.Kestirip atma bunları yaptıktan sonra duruma bakarsın gerçekten pişman mı belli olur aylar içinde bir ihtimal daha var, huylu huyundan vazgecmezse eğer senin başına kakamaz bana affettirme şansı vermedin diye.böyle hemen ayrılırsan senin de kafanda soru işareti kalır hep düşünürsün acaba değişirmiydi die ki seviyorsun anladığım kadarı ile...bnm düşüncem bu barış ama burnu iice sürtülsün ilk başta...:42:

6 ay oldu, ama sürekli beraberdik, yani haftanın 3-4 günü buluşuyor sürekli telefonda konuşuyorduk, yoğun ve sorunsuz bi iletişimimiz varken 1 haftada altüst oldu, annesi geldiğinden beri görüşemiyor konuşamıyoruz, dün buluştuk ondada sakladı varlığımı, ve tanışmak için fazla dekoltesin cümlesini laik gördü....

şimdiye dek kıyafetimi "fazla" nitelendirdiğini farketmemiştim bile... birden böyle birşey demesi:( hakaret gibi geldi bana

devam edersen seni kalıplara sokmaya başlıcak..bitirilcek kadar az bir zamanmış ve daha çok yeniymiş.. direkt kestirip at diyemiyorum ama 1 defa şans ver.. ama bu arada körkütük aşık olupta ipleri onun eline verme..

canım bazen insanlar kendi huylarını sevmez ve değişmek isterler, sevgilisi eşi de buna yardım ederse ne ala...ama sen değişmek istemiyorsunki. Fazla dekolte olduğunu yeni mi fark etmiş...Annesine senin yanında olduğuunu sölemedi çünkü oğlum bi tanıştır hadi görüşelim diyebilirdi kadın...abinle ailenle tanışarak seni kendine bağladı ki o seni değiştirmeye başladığında ona bağımlı ol ve mahcubum psikolojisi ile onu bırakama boyun eğ.Herkes 2. bi şansı hak eder ama bence yapman gereken ciddi bi şekilde konuşup olduğun haliyle annesi ile tanıştırmanı istemen ve seni değiştirmeye kalkmaması için söz alman.Kestirip atma bunları yaptıktan sonra duruma bakarsın gerçekten pişman mı belli olur aylar içinde bir ihtimal daha var, huylu huyundan vazgecmezse eğer senin başına kakamaz bana affettirme şansı vermedin diye.böyle hemen ayrılırsan senin de kafanda soru işareti kalır hep düşünürsün acaba değişirmiydi die ki seviyorsun anladığım kadarı ile...bnm düşüncem bu barış ama burnu iice sürtülsün ilk başta...:42:

söyledikleriniz nekadar mantıklı... çok teşekkürederim, kelime kelime katılıyorum....
evet uzun zamandan sonra isteyerek ve hissederek başladım bu ilişkiye, bi yadırgaması olduğunu farketseydim konuyu açar uzlaşmaya giderdim mutlaka, işime gelmediğini düşünüp anlamamazlıktan gelmezdim asla...
ama birden bire böyle bi eleştiride bulunması ve beni gizlediğini sakladığını farketmem ve annesine yalan söylediğini duymak çok sarstı beni, şaşkınım, kırgınım, güvenim sarsıldı...

çok üzgünüm..

Son düzenleme:
devam edersen seni kalıplara sokmaya başlıcak..bitirilcek kadar az bir zamanmış ve daha çok yeniymiş.. direkt kestirip at diyemiyorum ama 1 defa şans ver.. ama bu arada körkütük aşık olupta ipleri onun eline verme..

aşkta gurur olurmu bilmiyorum ama çok değer veriyordum, gururuma dokundu yaptıkları...
ben ailesiyle tanışmak için acele de etmiyorum, hatta aileleri ilişkimizin ortasına koymak en son yapacağım şeydi,
ama ben onu saklamadan açık ve net yaşarken, herşey şeffafken onun bu gizleme çabaları ve tanıştırmama sebebini dekolte olarak sınıflandırması gözümü kararttı... 6 ayı silip atmasada sonrasına inancım kalmadı...

söyledikleriniz nekadar mantıklı... çok teşekkürederim, kelime kelime katılıyorum....
evet uzun zamandan sonra isteyerek ve hissederek başladım bu ilişkiye, bi yadırgaması olduğunu farketseydim konuyu açar uzlaşmaya giderdim mutlaka, işe gelmediğini düşünüp anlamamazlıktan gelmezdim asla...
ama birden bire böyle bi eleştiride bulunması ve beni gizlediğini sakladığını farketmem ve annesine yalan söylediğini duymak çok sarstı beni, şaşkınım, kırgınım, güvenim sarsıldı...

çok üzgünüm..

tahmin edebiliyorum ne kadar uzuldugunu.malesef erkekler pek olduğu gibi kabullenme taraftarı olmuyorlar hakimiyet kurmak istiyorlar kimi si de kendi için sorun olmasa bile ailelerine karşı dimdik duramıyorlar.belki korktu annesi nin tepkisinden daha yazacagim şeyler var ama şimdi telden zor canım :-) eve geçince yazarım :-)

tahmin edebiliyorum ne kadar uzuldugunu.malesef erkekler pek olduğu gibi kabullenme taraftarı olmuyorlar hakimiyet kurmak istiyorlar kimi si de kendi için sorun olmasa bile ailelerine karşı dimdik duramıyorlar.belki korktu annesi nin tepkisinden daha yazacagim şeyler var ama şimdi telden zor canım :-) eve geçince yazarım :-)

teşekkürederim duyarlılığınız için... şuan bi ikilem yaşıyorum, telefonlarım hala kapalı facem donuk, hiç bi şekilde ulaşamıyor bana, eğer telefonu açarsam kırıcı olmaktan öteye gideceğimi biliyorum, beni öyle üzdüki....buna rağmen bitirceksem bile hakkını helal et diyip bitirebilmeliyim.... ki o ayrılıktan yana değil, ikna etmeye çalışıcak, ama dün yaptıklarından sonra devam etmek yaptıklarını kabullenmektir diye düşünüyorum :(

Son düzenleme:
teşekkürederim duyarlılığınız için... şuan bi ikilem yaşıyorum, telefonlarım hala kapalı facem donuk, hiç bi şekilde ulaşamıyor bana, eğer telefonu açarsam kırıcı olmaktan öteye gideceğimi biliyorum, beni öyle üzdüki....buna rağmen bitirceksem bile hakkını helal et diyip bitirebilmeliyim.... ki o ayrılıktan yana değil, ikna etmeye çalışıcak, ama dün yaptıklarından sonra devam etmek yaptıklarını kabullenmektir diye düşünüyorum :(

Bak canım erkeklerde şu var, şöle düşünüyolar bence erkek arkadaşının aklından geçenler:
'bu kız iyi mi iyi, seviyormuyum seviyorum, anlaşıyormuyuz anlaşıyoruz,oda beni seviyomu seviyo..Biraz açık giyiniyo ama beni seviyorsa bırakır fedakarlık eder, benim için sorun yok ama en azından ailemin yanında daha kapalı giyinebilir, sonuçta birşeyler için emek vermek lazım kabullensin.zaten abisi ile falan tanıştım beni seviyor onlara karş mahcup olur ayrılırsa o yüzden ayrılmaz, ben de istediğim gibi şekillendiririm. En azından annemler onu biraz tanıyana kadar sevene kadar böyle olsun sonra tanıyınca nasıl olsa düzene girer.Hem bu iş ciddi olunca kocası olduğumdaa sözümü dinlemicekmi heah tabiki dinliycek şimdide dinlesin işte'
En iyi ihtimalle bunları düşündü canım.Annesini bilmiyoruz annesi de seni bilmiyor, belki ilk görüşte bu nasıl kız mini etekli falan insan ilk görüşmede bari biraz dikkat ederdi diyebilirdi, erkek arkadaşında annesini bildiği için ilk düşünceler önemlidir ya tanıştırmak istemedi.Sonrasını düşündü belki.İlk mesajımda kötü bi düşünceye sahip olduğunu düşünerek yazdım burdada ailesinin senin hakkında yanlış düşünmesinden korktuğunu varsayarak yazdım..ama 2. bahsettiğim gibi bile olsa sana şöyşe diyebilirdi:
Bak hayatım, beni yanlış anlamanı istemiyorum, bu güne kadar seni kısıtlamadım benim için bir sorun yok ancak seni annemle tanıştırmak istiyorum ve ilk görüşme henüz seni tanımıyor, insanlar da ilk tanışınca kıyafete tarza bakıp etkilenebilir doğru bulmuyorum tabi ama senin hakkında ilk etapta yanlış düşünmesini istemem senden ricam bi kaç sefer seni tanıyıp nasıl hanımhanımcık biri olduğunu anlayana kadar bu giydiğinden biraz daha uzun giymen ama bu geçici bir şey beni sakın yanlış anlama ben ilerisini düşünüyorum ve ilk izlenimlerin 2 taraf içinde iyi olması güzel bir adım olur...Seni tanıyınca zaten herşey hallour.' BÖYLE DEMEK VAR, ANNEMLE TANIŞMAK İÇİN FAZLA DEKOLTESİN DEMEK VAR.ya canım eğer seni sevdiğinden eminsen art niyetli olmadığından eminsen ve seni öncesinde kısıtlamadı ise, demekki kendi için sorun yok ama ilk izlenimden korkuyor olabilir.Bunu da (burnunu sürtmek) şartı ile affedebilirsin.ha ama amacı ufak ufak böyle başlayıp seni ömür boyu kısıtlamaksa yapamazsın o adamla.Dediğim gibi insanın altı ayı az zaman değil, 1 gün bile çok değerli insan için bence ciddi anlamda burnu sürtülüp uyardıktan sonra devam etmelisin bakarsın pişmanmı değilmi niyeti ne?İnsanları aldatmadığı dövmediği sövmediği açıkça aşağılamadığı sürece hemen terk edip gidersek kmse hayat kuramazdı emin ol..bazı arkadaşlar ooo kesin ayrıl falan diceklerdir benim tavsiyem düşüncesi amacı neydi, bundan sonra tavrı ne olacak iyice öğrenmen analiz edip ona göre karar alman baktın olmuyor konuşur medenice ayrılırsın helallik isteyip.ha ayrılıcam diyosan hala illaki senin kararın:31: ayrılmıycaksan da iyice pişman et söylediklerine bi süre ulaşamasın sende sakinleş al karşına otur konuşn ne kadar kırıldığını anlat bakalım neler olacak, fevri hareket etmek iyi değil belki herşey daha güzel olacak iyiki sevdğim adama şans vermişim diceksin .çok uzun oldu kusura bakma:31:

Bak canım erkeklerde şu var, şöle düşünüyolar bence erkek arkadaşının aklından geçenler:
'bu kız iyi mi iyi, seviyormuyum seviyorum, anlaşıyormuyuz anlaşıyoruz,oda beni seviyomu seviyo..Biraz açık giyiniyo ama beni seviyorsa bırakır fedakarlık eder, benim için sorun yok ama en azından ailemin yanında daha kapalı giyinebilir, sonuçta birşeyler için emek vermek lazım kabullensin.zaten abisi ile falan tanıştım beni seviyor onlara karş mahcup olur ayrılırsa o yüzden ayrılmaz, ben de istediğim gibi şekillendiririm. En azından annemler onu biraz tanıyana kadar sevene kadar böyle olsun sonra tanıyınca nasıl olsa düzene girer.Hem bu iş ciddi olunca kocası olduğumdaa sözümü dinlemicekmi heah tabiki dinliycek şimdide dinlesin işte'
En iyi ihtimalle bunları düşündü canım.Annesini bilmiyoruz annesi de seni bilmiyor, belki ilk görüşte bu nasıl kız mini etekli falan insan ilk görüşmede bari biraz dikkat ederdi diyebilirdi, erkek arkadaşında annesini bildiği için ilk düşünceler önemlidir ya tanıştırmak istemedi.Sonrasını düşündü belki.İlk mesajımda kötü bi düşünceye sahip olduğunu düşünerek yazdım burdada ailesinin senin hakkında yanlış düşünmesinden korktuğunu varsayarak yazdım..ama 2. bahsettiğim gibi bile olsa sana şöyşe diyebilirdi:
Bak hayatım, beni yanlış anlamanı istemiyorum, bu güne kadar seni kısıtlamadım benim için bir sorun yok ancak seni annemle tanıştırmak istiyorum ve ilk görüşme henüz seni tanımıyor, insanlar da ilk tanışınca kıyafete tarza bakıp etkilenebilir doğru bulmuyorum tabi ama senin hakkında ilk etapta yanlış düşünmesini istemem senden ricam bi kaç sefer seni tanıyıp nasıl hanımhanımcık biri olduğunu anlayana kadar bu giydiğinden biraz daha uzun giymen ama bu geçici bir şey beni sakın yanlış anlama ben ilerisini düşünüyorum ve ilk izlenimlerin 2 taraf içinde iyi olması güzel bir adım olur...Seni tanıyınca zaten herşey hallour.' BÖYLE DEMEK VAR, ANNEMLE TANIŞMAK İÇİN FAZLA DEKOLTESİN DEMEK VAR.ya canım eğer seni sevdiğinden eminsen art niyetli olmadığından eminsen ve seni öncesinde kısıtlamadı ise, demekki kendi için sorun yok ama ilk izlenimden korkuyor olabilir.Bunu da (burnunu sürtmek) şartı ile affedebilirsin.ha ama amacı ufak ufak böyle başlayıp seni ömür boyu kısıtlamaksa yapamazsın o adamla.Dediğim gibi insanın altı ayı az zaman değil, 1 gün bile çok değerli insan için bence ciddi anlamda burnu sürtülüp uyardıktan sonra devam etmelisin bakarsın pişmanmı değilmi niyeti ne?İnsanları aldatmadığı dövmediği sövmediği açıkça aşağılamadığı sürece hemen terk edip gidersek kmse hayat kuramazdı emin ol..bazı arkadaşlar ooo kesin ayrıl falan diceklerdir benim tavsiyem düşüncesi amacı neydi, bundan sonra tavrı ne olacak iyice öğrenmen analiz edip ona göre karar alman baktın olmuyor konuşur medenice ayrılırsın helallik isteyip.ha ayrılıcam diyosan hala illaki senin kararın:31: ayrılmıycaksan da iyice pişman et söylediklerine bi süre ulaşamasın sende sakinleş al karşına otur konuşn ne kadar kırıldığını anlat bakalım neler olacak, fevri hareket etmek iyi değil belki herşey daha güzel olacak iyiki sevdğim adama şans vermişim diceksin .çok uzun oldu kusura bakma:31:

her noktasında nefesimi tutarak okudum, çok haklısın yazdıklarında, ki keşke bana uyarıda bulunup uygun bi dille anlatsaydı... ama şuan annesine yanımdayken yalan söylemesi, ve beni dekolte diye sınıflandırması zoruma gitti... kaldıki sizin verdiğiniz ilk iki ihtimali gayet güzel düşünüp konuşabilcek zekada bi insan...

dün masadan kalkıp gittiğimden beri telımde facemde kapalı, ama twitteri unutmuşum... ordan ulaşmış bana, şimdi orayıda kapattım.
özür dilemesini bile istemiyorum. nasıl kırılmışsam, ilk defa böyle bi tepki veriyorum.... ama henüz ayrıldığımı söylemedim,
bi sans vermemi uygun görmüşsünüz, ben o şansı ona verirken kendimi ezmiş olmazmıyım, bilmiyorum...
çok zoruma gitti, düne kadar can bildiğim bugün yabancı gibi geliyor bana sanki... belki öfkeden böyleyim, şimdi ayrılırsam öfkem geçince pişmanlık duyucam onuda bilmiyorum. tek bildiğim dün yaptığı muameleyi ve sarkettiği sözleri haketmediğim..

Tanışıp beğendiğin uzun vadede ciddi şeyler düşüneceğin kız arkadaşının giyimi aile yapına uymuyorsa ne yaparsın?
İlk etapta size kendi aile yapısından annesinin çevrelerinin giyim kuşamından neleri tolere edebileceklerinden bahsedebilirdi, rapunzel seninle iyi anlaşıyoruz benim açımdan herşey olumlu fakat ailem mini eteğe hoş görü ile bakan insanlar değiller , ailemle tanışacağın zaman biraz daha farklı giyinebilir misin? Siz de ilişkinizin gidişatına, artı eksilerine göre değerlendirir bir karar verirdiniz...
İkincisi; annesine anne ben rapunzel diye bir kızı seviyorum , çok iyi anlaşıyoruz onunla evliliği düşünüyorum ve sizinle de tanıştırmak istiyorum fakat rapunzelin giyim tarzı seninkinden biraz farklı onu olduğu gibi kabul edebilir misin? Annesi de olayın ciddiyetine ya da konu ile alakalı katılığına göre ya kabullenir ya da bu işin kesinlikle olamayağını dile getirir ; rapunzeli oyalamadan onunla da açıkça konuş evladım diyebilirdi ??
Bir erkek bu ikisini de yapmayıp , annesi ile tanıştırmak şöyle Dursun buluşacağını dahi söylemeyip, rapunzelin adını dahi annesine zikretmiyorsa ve öte yandan altı aydır da rapunzel ile ilişkisine devam ediyorsa; ailesinin sözünden çıkamıyordur ve vakti geldiğinde onlar kimi münasip görürse onunla hayatını birleştirir! O vakte kadar da gönül eğlendiriyordur, rapunzelin abisi ile de olaya ciddiyet havası katmak istediğinden tanışmıştır diye düşünüyorum.....
Biraz kötü düşüncelere itti beni ; özellikle annesine telefonda yalan söylemesi ... Ve açıklama olarak size söylediği cümle de çok kırıcı gerçekten ... Sizi gerçekten seviyorsa, şu zamana kadar yapamadı ise bile; annesi geldiğinde tanıştırma bahsi açıldığında size yukarıda ilk seçenekte yazdığım konuşmayı yapabilirdi...
Umarım yanılıyorumdur ve gönlünüzü alır çünkü onu çok sevdiğiniz çok belli oluyor..

Son düzenleme:
Back
X