o bana sormustu ablanla neden tanıstırmadın hala kendı kendıme dusunuyorum bazen dıye fırsat olmadı dedım ama ben ona sormadım cok meraklı gözükmemek için hani mesele tanısmaktan ziyade bunu teklif etmemesi.Belki de bunu kasıtlı olarak yapmıyordur. Hemen kotu fikirlere kapılma öyle ya. Bunu öğrenmenin tek yolu ona sormak. Ayrıca sen onu ablanla tanıştırmaya, dahası onun annesiyle tanışmaya hazır misin?
Neden 2 yıllık nişanlılık sonrası ayrıldınız çok şaşırdım. Konusu annesi miymişkadınlar kulübüne 5 yıldır girmiyordum hey gidi günler hey bu konuyu açtığım çocukla 3 yıl önce nişanlandım ve 2 yıllık nişanlılık sonrası ayrıldım . Hiçbirşeyi aceleye getirmek gerekmiyormuş tecrübe ile sabit oldu şuan bu yazdıklarıma okuyunca gülüyorum :)
Çok erken verilmiş bi karardı ilk sevgilimdi yıllar geçtikte düşüncelerim değişti aşırı kıskançlığına aşkla karşılarken artık sabrımın dolduğunu farkettim aşırı anacı oluşu irite etti. Şuan 28 yaşındayım insanlar kesinlikle 30 a yakın yaşlarda evlenmeliNeden 2 yıllık nişanlılık sonrası ayrıldınız çok şaşırdım. Konusu annesi miymiş
Hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versinÇok erken verilmiş bi karardı ilk sevgilimdi yıllar geçtikte düşüncelerim değişti aşırı kıskançlığına aşkla karşılarken artık sabrımın dolduğunu farkettim aşırı anacı oluşu irite etti. Şuan 28 yaşındayım insanlar kesinlikle 30 a yakın yaşlarda evlenmeli
Çoook teşekkür ederim hepimizin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin
Aileler hemen adı konuların ister.Belkide bu yüzden tanistirmiyordur.1 yıllık bi ilişkim var 1.ayımızda abısı ve yengesıyle tanıstım sık sık ta bulusuyoruz. (henuz bi meslegi yok ikimizde 22 yasındayız. suan idareten biyerde calısıyo.) annesı babası benı bıliyo ama tanısmadım. bende onu abblamla tanıstıramadım henuız kısmet olmadı hep bi aksilik cıktı ilk zamanlar ben ıstemedım bıraz otursun dedım. mesela abısı hep soyluyo sız cok yavassınız hala annemın yanına goturmedın mı dıyo sevgılıme . bana da daha ablanla tanıstırmadın mı dıyo ıkımızde cevap veremıyoruz. benımle ilgili planlar yapar gelecekle ilgili ama neden annesıyle tanıstırmıyo onu merak edıyorum sızce ??
Tanismislar nisanlanmislar iki yıl sonra ayrilmislarAileler hemen adı konuların ister.Belkide bu yüzden tanistirmiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?