Annesiyle tanıştırmıyor?

mabel01

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
539
129
323
1 yıllık bi ilişkim var 1.ayımızda abısı ve yengesıyle tanıstım sık sık ta bulusuyoruz. (henuz bi meslegi yok ikimizde 22 yasındayız. suan idareten biyerde calısıyo.) annesı babası benı bıliyo ama tanısmadım. bende onu abblamla tanıstıramadım henuız kısmet olmadı hep bi aksilik cıktı ilk zamanlar ben ıstemedım bıraz otursun dedım. mesela abısı hep soyluyo sız cok yavassınız hala annemın yanına goturmedın mı dıyo sevgılıme . bana da daha ablanla tanıstırmadın mı dıyo ıkımızde cevap veremıyoruz. benımle ilgili planlar yapar gelecekle ilgili ama neden annesıyle tanıstırmıyo onu merak edıyorum sızce ??

Belki de bunu kasıtlı olarak yapmıyordur. Hemen kotu fikirlere kapılma öyle ya. Bunu öğrenmenin tek yolu ona sormak. Ayrıca sen onu ablanla tanıştırmaya, dahası onun annesiyle tanışmaya hazır misin?

Belki de bunu kasıtlı olarak yapmıyordur. Hemen kotu fikirlere kapılma öyle ya. Bunu öğrenmenin tek yolu ona sormak. Ayrıca sen onu ablanla tanıştırmaya, dahası onun annesiyle tanışmaya hazır misin?
o bana sormustu ablanla neden tanıstırmadın hala kendı kendıme dusunuyorum bazen dıye fırsat olmadı dedım ama ben ona sormadım cok meraklı gözükmemek için hani mesele tanısmaktan ziyade bunu teklif etmemesi.

is resmiyete binme asamasina gelene kadar aileyle tanistirma taraftari degilim ben.belki oda oyle dusunuyordur.daha ortada bisey yokmus isi gucude yokmus cocugun belki bunlari yoluna koymadan seni muhatap etmemek olasi sorunlarin onune gecmek istiyordur.sonra siz anneyle gorusursunuz annen sunu dedi ne demek istedi yada annesi niye boyle davrandi der.vs..anlatabildim mi.ben olsam tanismak icin endise duymazdim bu kadar, hersey yolundaysa aranizda bence sorun yok zamani gelince olur..mutluluklar

Henüz kendi hayatınızı yoluna koymamışsınız zaten .Önce işiniz mişiniz belli olsun tanıştırmak evlilik falan bunlar zaten kısa sürer.

Ben takmıyodum da abisi aklıma girdi ciddi degilmisiniz biz bir aylıkken annelerle tanistik çok yavassiniz falan ne biliyim gaza geldim galiba :/ annesi beni biliyo bazen sevgilime ulaşamayınca bana soruyo ariyip. Bende halini hatrini soruyorum tek muhabbetimiz bu

Sükretmelisin bence:)
Evlilik dusuncesine de daha varmis,napacan kaynana kişisini görüp?
Ne kadar geç o kadar iyi bence

kadınlar kulübüne 5 yıldır girmiyordum hey gidi günler hey bu konuyu açtığım çocukla 3 yıl önce nişanlandım ve 2 yıllık nişanlılık sonrası ayrıldım . Hiçbirşeyi aceleye getirmek gerekmiyormuş tecrübe ile sabit oldu şuan bu yazdıklarıma okuyunca gülüyorum :)

Neden 2 yıllık nişanlılık sonrası ayrıldınız çok şaşırdım. Konusu annesi miymiş

Neden 2 yıllık nişanlılık sonrası ayrıldınız çok şaşırdım. Konusu annesi miymiş
Çok erken verilmiş bi karardı ilk sevgilimdi yıllar geçtikte düşüncelerim değişti aşırı kıskançlığına aşkla karşılarken artık sabrımın dolduğunu farkettim aşırı anacı oluşu irite etti. Şuan 28 yaşındayım insanlar kesinlikle 30 a yakın yaşlarda evlenmeli

Hakkınızda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin

Aileler hemen adı konuların ister.Belkide bu yüzden tanistirmiyordur.