..... günü koye anneme geldim.Ablamgilde her yaz gelirler birlikte kalırız anneme kendimize kış hazırlığı yapariz çocuklarımız birlikte oynar eğlenir.Ertesi günü eşimi aradım konuştuk sonra aksam birşey soylemek icin tekrar aradigimda sesi boşlukta gibi geldi ve söylediğimşeye cevap vermedi nerdesin fılan dedim söylemedi ve kızmaya başladı bende resim gönder diye ısrar ettim kapattık.40 dk sonra tekrar aradım göndermedin deyince tavır yaparak evde olduğunu belli eden resim gönderdi ve yalan söylüyorsun dedigim için sinirli kapattik.Cuma günüde yufka ekmek yaptigimiz icin arayamadim oda aramadı.Cumartesi günüde merak ettiğim için aradım cevap vermedi tekrar denedim meşgule attı 10 defa aradım mesaj attim hiçbir şekilde dönüş yapmadı cok zoruma gitti üzüldüm oncede yalan söylediğini yakalamistim ve bütün güvenimi yikmisti ? yıllık evliyiz çocukça telefona bakmamasi mesaj yazmaması beni düşündürmeye başladı bu adam her köye gelmemde kalmamda bu tarz küslükler çıkarıyor ve burnumdan getiriyor napacagimi şaşırdım ve paylasmak istedim.