Anneye gelince illaki tartışma çıkaran eş

Bana da nerdesin foto at dense atmam... Bir de yalanını gördüm ama bir erkek arkadaşında kalacağım demiş ama başkasında kalmış ve 11 yıldır ilk defa içtiğini görmüşsünüz..ne var içmek istiyorsa içsin niye korkuyor sizden bu kadar..bence tam tersi sıkıyorsunuz gibi geldi adamı.

Evet alamaz ayni hayatı paylasiyorsak benim eşim haram olan ve zararli bi maddeyi kullanamaz.
E kullanmış işte inkar inkar nezaman kabulleneceksiniz
Aynı hayatı paylaşıyorsanız size yanlış yapmamalı kendi amel defterine istediğini yazdırır
Yaradan vermiş özgürlüğü siz biz kim oluyoruz
Doğruya özendirirsiniz hayra teşvik edersiniz şerden uzak durmasını salık edersiniz ötesini yapamazsınız, yapamamışsınız zaten de kabullenmek istemiyorsunuz

Düşüncelerinize saygı duyuyorum fakat ben sizin gibi degilim.Nerdesin merak ettim resim gönder diyebilirim size gore boşanma sebebi olabilir.Alkol konusunda da kesin ve net bir şekilde kullanamaz o yüzden gizli yapıyormuş buda onun terbiyesizliği ve onun hatası alnim ak derken de gizli bisey yapmam
Siz herhalde 18 yaşında ergen çocuğunuz sanıyorsunuz eşinizi. Bırakın helâli,harami ya da sağlığını kendi düşünsün. Böyle yaparak kimseyi tutamaz tam tersi o olaya itersiniz.

Ben eşimden birşey isteyecek olsam ve bu isteğimi yapmama ihtimali olduğunu biliyorsam istemem, kendimi lafımı dinletemedim durumuna sokmam. Tavsiye ederim size de, daha saygın bir insan olursunuz, daha az yüz göz olursunuz
Bir de kişisel alana saygı mevzusu var da ona hiç girmeyeyim sonuç belli

Aslında haklısınız kocaman adam naparsa yapsın kendimi üzmekle kalıyorum.Oda kendi bildiğini yapıyor sanki beni anlayıp dinleyecek.

Aslında haklısınız kocaman adam naparsa yapsın kendimi üzmekle kalıyorum.Oda kendi bildiğini yapıyor sanki beni anlayıp dinleyecek.

Bazi insanlar alkol, sigara icen biriyle birlikte olmak istemeyebilirler. Genelde evlenmeden once konuşulur bunlar. Evlenmeden once icmem etmem dediyse, sizin şuan kizmaniz normal bence. Ha eşiniz sizi dinler mi artik, dinlemez gibi... 🙄🙄

..... günü koye anneme geldim.Ablamgilde her yaz gelirler birlikte kalırız anneme kendimize kış hazırlığı yapariz çocuklarımız birlikte oynar eğlenir.Ertesi günü eşimi aradım konuştuk sonra aksam birşey soylemek icin tekrar aradigimda sesi boşlukta gibi geldi ve söylediğimşeye cevap vermedi nerdesin fılan dedim söylemedi ve kızmaya başladı bende resim gönder diye ısrar ettim kapattık.40 dk sonra tekrar aradım göndermedin deyince tavır yaparak evde olduğunu belli eden resim gönderdi ve yalan söylüyorsun dedigim için sinirli kapattik.Cuma günüde yufka ekmek yaptigimiz icin arayamadim oda aramadı.Cumartesi günüde merak ettiğim için aradım cevap vermedi tekrar denedim meşgule attı 10 defa aradım mesaj attim hiçbir şekilde dönüş yapmadı cok zoruma gitti üzüldüm oncede yalan söylediğini yakalamistim ve bütün güvenimi yikmisti ? yıllık evliyiz çocukça telefona bakmamasi mesaj yazmaması beni düşündürmeye başladı bu adam her köye gelmemde kalmamda bu tarz küslükler çıkarıyor ve burnumdan getiriyor napacagimi şaşırdım ve paylasmak istedim.
Valla madem esinizi yanliz biraktinizda aklinizda soru isareti kaliyor o zaman neden yanliz birakiyorsunuz ve surekli neden arayip birseyleri ispatlamasini istiyorsunuz madem esinize guvenmiyorsunuz bu evliligi neden surduruyorsunuz.Bir insan ihaneti kafasina koyduysa 7/24 takipte etseniz o kisi yapacagindan geri kalmaz onun icin esinizede kendinizede hayati zehir etmeyin biraz sakin olun.

25 dakikalık mesafede gece yatıya kalmaya gerek var mı cidden bide kaç gün olmuş, ben işe hergün 40 dakikada gidiyorum,odama bi yatak atıp gece orda uyuyayım bari 40 dakikalık yol sonuçta, eşinizi bu kadar kontrol etme gereği duyuyorsunuz diye söylüyorum yoksa bana göre biçok parametresi yanlış o çok ayrı

Köyümüz uzak değil 25 dk lik.Konusarak halledebiliriz artik gel derse giderim ama bence de ikinci seçenek gibi alem yapıyor ve benim hesap sormami istemiyor bu hep boyle oldu artık anlamasını istiyorum benimde sözümü dinlesin.
25 dk ise sabah gidip akşam gelin niye kalıyorsunuz

Back
X