Anneye hediye

Plaket mi yaptırsam acaba fotoğraflı? Mutfak önlükleri için geç kalmışım teslim zamanı uzun :/ Kolyeyide soracağım yarın keşke daha önceden yazsaymışım :(

Plaket mi yaptırsam acaba fotoğraflı? Mutfak önlükleri için geç kalmışım teslim zamanı uzun :/ Kolyeyide soracağım yarın keşke daha önceden yazsaymışım :(

Olabilir canım ipek şal yada eşarp da düşünebilirsin..
Kolye isim yazılarak pahalı olursa baş harflerinizden de yaptırabilirsin bir arkadaşımda öyle yaptırmıştı o da çok şık duruyor...

Olabilir canım ipek şal yada eşarp da düşünebilirsin..
Kolye isim yazılarak pahalı olursa baş harflerinizden de yaptırabilirsin bir arkadaşımda öyle yaptırmıştı o da çok şık duruyor...

Evet 50tl'ye kadar sınırım var mutfak eşyası falan olursa babamdan yardım alabilirim :) Umarım 50tlyi aşmaz fiyat yada bir arkadaşım kuyumcuda çalışıyor bir şeyler yapar belki :)

Evet 50tl'ye kadar sınırım var mutfak eşyası falan olursa babamdan yardım alabilirim :) Umarım 50tlyi aşmaz fiyat yada bir arkadaşım kuyumcuda çalışıyor bir şeyler yapar belki :)

Arkadaşından mutlaka yardım iste canım umarım işe yarar:16:

Bence mutfak eşyasını asla düşünmemelisin..
Hatta bununla ilgili bir reklam vardı geçen anneler gününde.. "ya mutfak eşyası alırlar ya parfüm.. beni sadece anne olarak görüyorlar" diye..
Yani daha kişisel, hem bir anne hem de bir kadın olarak hoşlanacağı bir hediye almalısın bence..
Bir takı, çok istediği bir kıyafet..vs
Baban da yardım ederse şuradaki yüzükler gibi bir şey de alabilirsin.. :) http://www.bilezikci.com/Yuzukler,L...type=catalog&searchalpha=&searchprice=asc&tp=

Son düzenleme:
Bence mutfak eşyasını asla düşünmemelisin..
Hatta bununla ilgili bir reklam vardı geçen anneler gününde.. "ya mutfak eşyası alırlar ya parfüm.. beni sadece anne olarak görüyorlar" diye..
Yani daha kişisel, hem bir anne hem de bir kadın olarak hoşlanacağı bir hediye almalısın bence..
Bir takı, çok istediği bir kıyafet..vs

İstediği kıyafeti ablam aldı , yüzük beğenmişti altın ama biraz vakit olsa alma şansım var acaba biraz daha bekleyip onu mu alsam diyorum ama o zamanda dogrumu olur bilmiyorum :44:

anne diyince eminim benim gibi herkesinde gözleri doluyordur....onlara ne alsak hatta dünyaları versek kafi gelmez herhalde...o yüzden olsa gerek anneler gününü çok saçma buluyorum...ben anneme canım ne zaman isterse hediye alırım...kaldı ki parası olmayan bir sürü insan içinde bence çok sakıncalı birgün...ne zaman hediye almak isterseniz hemde aynı gün teslim eden bir site var..........bende anneme yada tüm sevdiklerime buradan hediye alıyorum...çünkü telefonda direkt konuşup sizi yönlendiriyorlar ve çok güzel hediye paketleri hazırlayıp aynı günde teslim ediyorlar...ihtiyacınız olduğunda arayın....

Son düzenleyen: Moderatör:
anne diyince eminim benim gibi herkesinde gözleri doluyordur....onlara ne alsak hatta dünyaları versek kafi gelmez herhalde...o yüzden olsa gerek anneler gününü çok saçma buluyorum...ben anneme canım ne zaman isterse hediye alırım...kaldı ki parası olmayan bir sürü insan içinde bence çok sakıncalı birgün...ne zaman hediye almak isterseniz hemde aynı gün teslim eden bir site var......bende anneme yada tüm sevdiklerime buradan hediye alıyorum...çünkü telefonda direkt konuşup sizi yönlendiriyorlar ve çok güzel hediye paketleri hazırlayıp aynı günde teslim ediyorlar...ihtiyacınız olduğunda arayın....

Reklam amaçli değildir umarim:19:
Bir bakayim.....

Back
X