- 23 Ekim 2025
- 19
- 15
- 3
- 22
- Konu Sahibi seabreezee
Merhaba 19 yaşındayım ve iki aydır sevgilim var annem biraz katı birisi ve nasıl yetiştiyse beni de o sekilde yetistirmek isteyen birisi. Bu zamana kadar "eğer istedikleri gibi bir evlat olursam beni severler" algısıyla büyüdüğüm için genelde hep sularına gittim. Fakat bu şekilde belirli bir yaştan sonra sadece onların istediği gibi bir insan olup aslında kendimi hiç tanıyamadığımı fark ettim bu benim için gerçekten içler acısı çünkü sevdiğim şeyler aslında ailemin istediği şeylermiş, yöneldiğim şeyler ailemin istediği şeylermiş ve ben 20 yaşına gireceğim ne istediğimi bilmiyorum bu hayattan. İlk defa bir sevgilimi anneme anlattım mezunum sınava hazırlanıyorum daha erken biliyorum fakat anneme yalan söylemek istemedim güveni zedelenecekti bana karşı ve buluşmadan da olmuyor nereye kadar buluşmadan ilerleyeceğiz? Anneme söyledim ve bana "senden asla beklemediğim hareketler, beni aşırı sinirlendirdin" tarzı laflar söyledi ters tepkiler verdi ve buluşmak için izin istediğimde saka yapmıyorum iki saat yalvarttırdı ve sinirlerimi bozuyosun falan dedi hep. Allah aşkına yanlış mı yaptım söylemesem daha mı iyiydi şu an bana karşı tepkili. Biliyorum devir kötü bu şekilde beni korumaya çalışıyor muhtemelen, çocuğuyum her şeyi düşünerek söylüyordur bunları ama nereye kadar böyle davranacak soğuk yapıyor beni hayal kırıklığına uğrattın diyor baska hiçbir sey demiyor. Kötü mü yaptım emin değilim şu an suçluluk hissediyorum.