Damat mamayla mı büyümüş,onun anasının süt hakkını da siz verin madem.Ay olarak fazla içen kazansın.Yakın zamanda evleneceğim ve annem bugün bana bana süt hakkı verecekler onlara söyle dedi çok utanıyorum bunu söylemek istemiyorum sizce haksız mıyım
ARaplarda mı var bu günyüzü görmemiş adetler?Arap mısın?
Evet, kız için istiyorlarARaplarda mı var bu günyüzü görmemiş adetler?
Damat bey nereli acaba
hayır değilimArap mısın?
Normalde ben ailemizde hiç duymadım ilk defa annemden duydum vallaChatcpt bile var dedi. Ananız sayesinde bugün bir şey daha öğrenmiş oldumNe yapacaksam bu bilgiyi
Hangi bölgelerde görülür?
“Süt hakkı” ifadesi ve uygulaması özellikle:
Doğu Anadolu
Güneydoğu Anadolu
İç Anadolu’nun bazı kırsal kesimleri
Karadeniz’in bazı yöreleri
Kavga etmek istemediğimden bana takılan bilezikten vereyim ama bunu söyleyemem utanırım dedimKendi cocugumu emzirdim diye bedel mi isteyeceğim, gelsin senden istesin karşılık istiyorsa. Hasbinallah.. Seni karşılık için mi emzirmiş bı sor.
Annenize sorun sütünün ederi neymiş diye? Aslan sütü mü içirmiş nedir yaYakın zamanda evleneceğim ve annem bugün bana bana süt hakkı verecekler onlara söyle dedi çok utanıyorum bunu söylemek istemiyorum sizce haksız mıyım
Damat doğu kökenliye yadırgamaz ama değilse şok geçirir onun için sormuştum ama yine de bence annenizle böyle bir şey istemediğinizi konuşunAlakamı
hayır değilim
Normalde ben ailemizde hiç duymadım ilk defa annemden duydum valla
Konuştum ama ısrarla gelmiş bana zaten onlar gelenek görmüşse sen demeden yapar fln diyor aşırı sinirim bozuldu gerçekten yaDamat doğu kökenliye yadırgamaz ama değilse şok geçirir onun için sormuştum ama yine de bence annenizle böyle bir şey istemediğinizi konuşun
Burada bir konuda daha duymuştum. Çok şaşırmıştımChatcpt bile var dedi. Ananız sayesinde bugün bir şey daha öğrenmiş oldumNe yapacaksam bu bilgiyi
Hangi bölgelerde görülür?
“Süt hakkı” ifadesi ve uygulaması özellikle:
Doğu Anadolu
Güneydoğu Anadolu
İç Anadolu’nun bazı kırsal kesimleri
Karadeniz’in bazı yöreleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?