- Emoji Skoru
- 127.797
- Puanlar
- 798
Ben de Mercedes istesem son model, olur mu ki?Sadece Araplarda değil bir kaç gün önce eşimin akrabası vanlı bir kızla sözlendi görücü usulü. Kız tarafı “süt hakkı” diyerek 4 tane gremse altın istemişler. Nişan yapmaya gelirken getirin demişler.
Anneniz kac yaşında?Beni vermek istemediğini düşünmüyorum gayet razı verme konusunda evleneceğim kişi de düzgün oturaklı biri o da gördü etti kendi için yapıyor açıkçası
Alın üç beş koli süt verinde sizi de kendisini de rezil etmesin.Yakın zamanda evleneceğim ve annem bugün bana bana süt hakkı verecekler onlara söyle dedi çok utanıyorum bunu söylemek istemiyorum sizce haksız mıyım
Tanımıyorlar işte tanışıp kaynaşıyorlarYani tanımadıkları etmedikleri kızsa valla biri de aracı olduysa bu tarz çeteler çok, sonra Müge’ye düşmesinler
r bi deneyin şansınızı:)Ben de Mercedes istesem son model, olur mu ki?
Doğu ile ilgili bir gelenek olsaydı bizde de olurdu.İlk defa duyuyorum af buyur? Kendi çocuğunu emzirdiği için damattan para mı istiyor?
Haaa tamam doğu görmüş eşim doğuda böyle bir adet olduğunu tasdikledi. Hepiniz doğuluysanız istemiş olabilir onlar da doğuluysa bildiği için bize geldiği gibi abest gelmezYine de ilginç bir gelenekmiş
Doğu ile ilgili bir gelenek olsaydı bizde de olurdu.
Kız tarafından istersin sen de. 3 er yıl diyorsun . Büyük emek var. Hakkındır bileziklere benimkiler erkek ikisini de 3 yıl emzirdim boşa mı gitti şimdi
En doğu siz misiniz?
Eşiniz varken bize düşmediEn doğu siz misiniz?
Annenize saygısızlık yapılmasına izin vermeyin.Kadın öyle görmüş öyle demiş kimseye bu konu üzerinden annenize aşağılayıcı laflar söylemek düşmez.Annenize bunu bilezik vs olarak söyleyelim mi bu devirde artık böyle şeyler biraz garip karşılanıyor ben utanırım diye güzelce açıklayın.Yakın zamanda evleneceğim ve annem bugün bana bana süt hakkı verecekler onlara söyle dedi çok utanıyorum bunu söylemek istemiyorum sizce haksız mıyım
Eşiniz varken bize düşmedi