• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneye süt hakkı

• Konu Sahibi Konu Sahibi alex76
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yakın zamanda evleneceğim ve annem bugün bana bana süt hakkı verecekler onlara söyle dedi çok utanıyorum bunu söylemek istemiyorum sizce haksız mıyım
Başlık parasının diğer adı..annenize diyin malmıyım ben de emzirdiğin sütün bile parasını istiyrsn

Bilemiyorum o kadarını inşallah öyle bişey yapmazlar. Benimde aklıma gelmedi diyemem. Ama böyle tatlı telaşı olan insanların içine bir şüphe düşürmek istemem şahsen, aklı Salih insanlar etraflıca düşünüp karar vermişlerdir diye ümit ediyorum.

Yani tanımadıkları etmedikleri kızsa valla biri de aracı olduysa bu tarz çeteler çok, sonra Müge’ye düşmesinler

yüz yıllardır olan bi adet bie istediği kadar saçma gelsin onlar bunu bi kural olarak görebiliyorlar
anneniz ile eşiniz aynı bölgenin insanı ve o bölgede bi adet varsa herkes almışsa o da onlar aldı ben de alacağım diyordur,
ama damat bey başka bölgeden ve orda böyle bi adet yoksa ne yapsın adam.
annenize bunun olmaması gerektiğini anlatmanız gerekiyor.

Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun yapay zekaya 2 yıl emziren anne ortalama kaç litre süt üretir dedim 400-475 litre civarı dedi , ortalama 500 litre varsayalım sütün litresini 50 ₺ den hesaplayalım (ana sütü malum😜) 25 bin yapıyo 😂 konu sahibi A alex76 annene 5 gr ver ödeşin 😂😂

Yapay zekaya bak sen bir örükte kaç telden tut ortalama kaç litre süte kadar her masada var 🤣🤣🫣🫣

Oturup annesine sen ne diyorsun haddini sınırını bil diyemeyen evlenmesin kimsenin başını yakmasın resmen MAL olarak görüyor seni alıp satacak senden kar edecek. İğrenç

Oturup annesine sen ne diyorsun haddini sınırını bil diyemeyen evlenmesin kimsenin başını yakmasın resmen MAL olarak görüyor seni alıp satacak senden kar edecek. İğrenç
Bir bana sallamadığınız kalmıştı sen geç kaldın onu yaptın benim ağzım var konuşmasını da biliyorum sen merak etme , sadece çirkinleşmeden olsunlar bir şeyler istemiştim sonuçta yıllarca yüz yüze baktım

Bir bana sallamadığınız kalmıştı sen geç kaldın onu yaptın benim ağzım var konuşmasını da biliyorum sen merak etme , sadece çirkinleşmeden olsunlar bir şeyler istemiştim sonuçta yıllarca yüz yüze baktım
Valla buradan pek ağzın var gibi görünmüyor kaç yaşındasın? Muhtemelen min 30 yaşında kocaman kadınsın 2013te üye olmuşsun. Yıllarca yüz yüze baktığın annen çirkinleşip senden kar etmeye çalışıyor ağzını açıp sen ne diyorsun diyemiyorsun

Valla buradan pek ağzın var gibi görünmüyor kaç yaşındasın? Muhtemelen min 30 yaşında kocaman kadınsın 2013te üye olmuşsun. Yıllarca yüz yüze baktığın annen çirkinleşip senden kar etmeye çalışıyor ağzını açıp sen ne diyorsun diyemiyorsun
25 yaşındayım 12 yaşında saçımla ilgili bir şey sormaya üye olmuştum sonra yıllarca kullanmadım moderatörlerin bilgisi var sonrasında durumu izah etmiştim benim hakkımda çok güzel sallayıp duruyorsun bilip etmeden herkesin yapısı bir değil ben de gider ayak kötü olmak istemedim bir sürü diyalog olacak gidilio gelinecek karşılıklı akıl sağlığımı 30-40 gr bilezikten daha fazla önemsiyorum . Sinirimi bozan bunu söylemesi olmuştu doğru düzgün okumamışsındır ona bula laf yetiştirmeye çalışmaktan belki

25 yaşındayım 12 yaşında saçımla ilgili bir şey sormaya üye olmuştum sonra yıllarca kullanmadım moderatörlerin bilgisi var sonrasında durumu izah etmiştim benim hakkımda çok güzel sallayıp duruyorsun bilip etmeden herkesin yapısı bir değil ben de gider ayak kötü olmak istemedim bir sürü diyalog olacak gidilio gelinecek karşılıklı akıl sağlığımı 30-40 gr bilezikten daha fazla önemsiyorum . Sinirimi bozan bunu söylemesi olmuştu doğru düzgün okumamışsındır ona bula laf yetiştirmeye çalışmaktan belki
Ne fark eder aynı yaştayız ve annem benden böyle bir şey istese annemle konuşmam bile. Belki de bu yüzü sen veriyorsun? Yani 40 gram altını vereceksin anneme sütü için 🤣 sen beni dert etme kendi hayatını dert et bakalım sevgilin bunu öğrenince ne tepki verecek sana saygısı kalacak mı

altın yerine inek ver sağıp sağıp içsin hakkı kadar :D

Ben olsam anneme soylerdim istiyorsa acip kendi soylesin, ben karismam diye.

Benim Malatyalı bi arkadaşım evlenme arifesindeyken söyleyince haberim olmuştu. Üstelik geleneksel bi tipte değildi. Ne saçma adet bildiğin başlık parası deyince, bana ne alakası var diye çemkirmişti:63: damat tarafı ilk itiraz etse de söke söke aldılar parayı

Doğu tarafında böyle bir adet var. Genellikle karşı taraf anneye çok pahalı olmayan ama kendi adına da yakışan bir hediye alır. Küpe, kolye, yüzük vs..

Tabi bu böyle istenmez karşı taraf hediyesini kendisi düşünür.

Saçma sapan Arap adetleri. Arap değilseniz bile arap kültürü bu. Kızları önceden yerin altına gömüyorlar imiş, şimdi ise parayla satıyorlar.

Back
X