Merhaba arkadaşlar, o kadar kötüyüm ki.hersey bi hayal kırıklığı.eşim ufak bi operasyon geçirdi ve aniden oldu bu.ben bunun uzuntusu ve olayın yoğunluğundan kendi halindeydim. Kvyi teselli etmemişim.o gün ameliyat sonrası evime geçtiler sabah da hastaneye.ki benim onların yaptığı telaş ve acele yüzünden cuzdanim çalındı.esimde bi sakin olun nie geldiniz evde bekleseydiniz şurası zaten biz geliyorduk demiş.surat 5 karış oldu eve geldik annemler bizdeydi kadın gözlerini devirdi oturduğu yerden kalkmadı. annemle biz sofra hazırlıyoruz bişeyler yapıyoruz öylece oturdu.biset demedim ama zaten yorgunluk vs konusmadımda bide cuzdanim çalındı ekstra sinirde var.3 gün sonra falan geldi bize hosgeldiniz dedim üstümü falan degistirdim sonra KP sordum bana bakmadan cevap verdi konuşmuyor tepkilı neyse.iftar yapiyrz bi anda eee dedi biset mi var yine ben ne yaptım dedi bende yok yorgunum dedim.ne bileyim sen çok güler yuzlusun böyle yapmazsin falan die böyle iğne gibı kakti sozunu ben dedim şunu yaptınız o gün annemlere böyle yaptınız sanki ben sebep olmuşum gibi bana tepki verdiniz.o da ben seni çok seviyorum (hemen bunu söyler ) bende drdim açıkcasi ben artık buna inanmıyorum dedim. demez olaydım öyle mi yazıklar olsun dedi başladı ağlamaya ben anneyim bilmem ne dedi sürekli, dedim siz bi atıyorsun bi tutuyorsunuz.bana karşı tavırları o kadar değişken ki.
ben ona eve geldiğinde anne dememis im yüzüne bakmamis im o beni istemeseymis biz evlenemezmisiz. Dedim o oyle olmiyor o kadar basiretsiz degiliz ben bi çıldırdm zaten nisanliliktan beri patavatsizliklari ile hep sessiz kalıp sabır dedim, ama yeri geldiğinde açıkça böyle yapmayin da dedim.iyi bağırdım hatrladiğim. Sonra bi sakinlesince mecbur evimde olduğu için misafir olduğu için sadece sesimi yükselttiği ocin özür diledim.şimdi onunla güya normaliz
Ama eşim benim için bitti.o sırada beni koruyacak 2 3 cümle sarfetti.annesinin yanında kaldı ve seni afetmiyrm dediğimde ben seni nasil affedicem dedi.şimdi konuşmuyoruz onunla şu kv gitse tepkime daha net koyucam.1 senede bu noktaya gelmek de cok acı.