Hala karnınız zayıf. İnkar etseniz de burdan bile belli.Yollamak istemiyorum eşim diyor kalsin diye onadan hayir istemiyorum dedim
Evet dogru diyorsunuz, ben nasil kurtulcam bundanHala karnınız zayıf. İnkar etseniz de burdan bile belli.
Anneniz iki tansiyon numarası yapsa, abiniz ölüyordu dese koşar gidersiniz çocukla. Ki Allahtan Avrupadasınız da pek hastane numarası ambulans çağırma fln işlerine giremiyor. Yoksa yapardı. Tam öyle bir anneniz var.
Siz de hala anane dede dayı görmesin mi? Aman dünya hali görelim kafasındasını yani.
Pipet
Aynen öyle,valla beni kasinti tuttu burada,ayaklari uzerinde olmayabilir bir insan,fakat yeri ve zamani gelince ayaga kalkar.
Vallahi cocuklarim sozkonusuysa dunyaya karsi dururum,söv say demiyoruz ki,biraz insanlik haklarini koru yeter.
Pipet gel su arkadasa korkularindan siyrilmanin ,ayaga dimdik kalkmanin dersini ver,sen ki sana saygisizca laflar eden,onurunu ezen kocani salya sümük yalvarttin,en taze ornek sensin,el at kurban oldugum
Önceliği çocuğunuza vererek.Evet dogru diyorsunuz, ben nasil kurtulcam bundan
Evet ya,bence cocuktan biraz sogumalilar,konu sahibi ille de bayilmalilar diyorsa o baska.Cidden anlamıyorum ya...
Görmesin arkadaş anane dayı. Herkesin mi ananesi dayısı var. Benim oğlumun dayısı başka şehirde yılda bir gelir bir ay toplasan beş kere görür. Teyzesini desen haftada bir görür. Ananesiyle dip dibeyiz bazen bir hafta görmediği de oluyor.
Tek çocuklar ne yapsın? Yada hiç annesi falan olmayan. Kar zarar yapacaksınız! Zarar veriyorsa hiç görmeyeceksiniz gerekirse.
Hala illa görsünler derdindesiniz de görmemeşeri daha hayırlı
Yaaaa....Vallah 1 aydir okadar rahatimki anlatamam, ses seda yok... ne stresse sokan var nede diken üstündeyim..
Eşimde diyor benim kendi annem, kardesim yilda 2 kere anca görüyor ve videolu görüşme nadir yapariz... Kendi annem napsin diyor, hakli!!
Sizin dediklerinizde dedim anneme başkalari napsin örnekler verdim... Onlar bizim gibi cocuga deger vermiyorlardir, onlar ne halleri varsa görsün umursamaz tiplerdendir diyor.. teyzemden örnek vermistim oguluyla arasi 3km ama cok nadir görüşürlermis torunlariyla onu dediğimde insanliksiz o diyor ..ben öyle yapamiyorum hata bende diyor, farkinda bile degil ne yaptiginin
Yok canim,kocanin versiyonu anneAnlamadım ki anneden dert yanmış konu kocasına mı bağlandı şimdi.
Yok canim,kocanin versiyonu anne
Asagiliyor,kiriyor,eziyor,kizini sahipleniyor,kendi dogurdu saniyor,
ama kizimiz hala biseyler izah ediyor"Anne,ama anne,dur bi dakka anne,o benim kizim ama anne,iyi anne,bikacgun kalsin anne"
Anne halaaaa eziyor,esini kotuluyor,kari oldunya guya,bizi napican tabi,kocan yeter sana diye igneliyor,ayyh
Eş kendini düşünüyor,onlardan hazzetmedigi icin "amaaan onlar gelirlerse kalkmazlar simdi(evet,cocugu yatirip öyle dönüyorlarmış,ana babasi yok gibi) iyisi mi gitsin kalsin cocuk ta yakamdan düşsünler"modunda.Çok sinir bozucu gerçekten.
Konu sahibi eşin ne yapıyor bu durumda. Bu kadar olup biten şeyleri görüp bi yerde dur demesi ipleri eline alması, ben babayı demesi lazım bu durumda. Siz de eşinizi öne sürün biraz. Ve üzülmeyin sizin yumuşak karnınızı görmüşler iyi duygu sömürüsü yapıyorlar. O hakaretleri eden abinin de yüzüne bakmam bir daha. İlişkileriniz çok saygısız bir hal almış.
Eş kendini düşünüyor,onlardan hazzetmedigi icin "amaaan onlar gelirlerse kalkmazlar simdi(evet,cocugu yatirip öyle dönüyorlarmış,ana babasi yok gibi) iyisi mi gitsin kalsin cocuk ta yakamdan düşsünler"modunda.
Cocugu onceden birkac gun birakiyorlarmis ustelik.sanki gonul alma malzemesi cocuk
Cocuklarimin birinin okulu aileme yakin.Gerçekten anne-baba-anneanne-dede-dayı topu çok tuhaf. Hepsi birbirinden beter. Belli bir yaşa kadar çocukların anne babasından ayrı kalması önerilmez diye biliyorum ben. Yaşı kadar gün kalabiliyor. Ki benim çocuğum 3 yaşında istemiyor bunu. Bazen teklif ediyorum, hayır diyor. Bu bile evini, ailesini benimsediğini gösteriyor bana, evinde huzurlu diye seviniyorum. Ufak çocuk öyle saçma gerekçelerle zırtpırt ayrı kalmamalı. Sağlık, iş gibi durumlar olsa neyse de her hafta git kal kızım demeleri de uzun vadede kendilerne çocuklarına zarar
Özür dilerim,fakat gercekten de onlarsiz bir hiçmissin gibi davraniyorsun.Anneni icten ice onayliyorsun yani=/Benim birde sanırım hep su sorunum vardi anneme bak ben becerebiliyorum yapabiliyorum..onun icin mesela ben kizimi hep destekliyorum basarabilirsin dene birdaha basarmak için bi kac kere denemen lazim, aferin basardi benim kizim diyorum.. Annemde o yoktu anca baskalarin yaninda pohpohlardi ama ben bilirdim gercek düşüncesi o degil...Hani hep derdi ya sen bizsiz bi hicsin yapamazsin, sen kendine bakamazsin, senden bi halt olmaz... Ona hep göstermek istiyordum bak yapiyorum yaptim ama annemden hep yikici yorum gelirdi bu böylemi yapilir bu ne gibi.. Babamda hep bizim yaptimizi siz simdi asla yapamazsınız...babam bizim evlilige 3 ay bicmisti..ve o 3 ay geçtiğinde nekadar kendimce sevinmistim bak dedigin cikmadi diye.. Veya cocugu 1 sene biz bakalim sen hasta edersin dediklerinde kizim 1 yasinda cabuk girsin hasta olmadan diye dua etmem ve hasta olmayan bi bebeklik gecirdi.. Yani nasil desem hep onlarin dediklerinin etkisinde kaldim, tedirginligindeydim
anneniz size geldiğinde tavrı nasıl? Eşinizin rahatsız olmasının sebebi nedir tam olarak? Laf mı sokuyor, çok uzun mu kalıyor?Evet dogru diyorsunuz, ben nasil kurtulcam bundan
Çok sinir bozucu gerçekten.
Konu sahibi eşin ne yapıyor bu durumda. Bu kadar olup biten şeyleri görüp bi yerde dur demesi ipleri eline alması, ben babayı demesi lazım bu durumda. Siz de eşinizi öne sürün biraz. Ve üzülmeyin sizin yumuşak karnınızı görmüşler iyi duygu sömürüsü yapıyorlar. O hakaretleri eden abinin de yüzüne bakmam bir daha. İlişkileriniz çok saygısız bir hal almış.
Önceki konularima bakabilirsin canim.. Daha iyi anlarsin dedigimiAnneniz
anneniz size geldiğinde tavrı nasıl? Eşinizin rahatsız olmasının sebebi nedir tam olarak? Laf mı sokuyor, çok uzun mu kalıyor?
E
2 ki
Önceki konularima bakabilirsin canim.. Daha iyi anlarsin dedigimi
Annem geldiginde cocukla ilginenir annesi gibi, ona bi zarari yok aslinda tek uzun kalir cocugu aksam yatirana kadar mesela... Cocukla odasindan cikmadigida olur esim isden gelince...adini hep rumeysa diyor hic Özlem demez begenmiyormus(annemin ısrarla istedigi isim ve 2.isim olarak koydugumuz) bunada esim tahammül edemiyor. Saygidan insan der buraya geldiginde der. Yanlizken ne diyorsa desinder.
Cocuk olmadan önce geldiklerinde hep tartismaya dönerdi, dönüp dolanip politika dine dönerdi.. Bizimkiler hep altdan alir gözükür, nabiz ölçerlerdi esimin düşünce yapisini bilmek icin... sonra eve gidince bana patlardi bak söyle dedi ,bu bilmem ne,adam olmaz...
Annem evimize geldiğinde zaten burasi beni boguyor bizim orasi daha ferah,buda nefes alinmaz yasanmaz... cocuk ondan sevmiyor burasini der.. cok soguk veya cok sicak olur ev..
Bizim icin iyi diyorum... Ne koltuğu begenir ne yattigimig yatagi.. Birkere evini guzel olmuş veya çocuğun odasi demedi,takmiyorum onlara zaten desin demesin ama farkina variyorum tek.Beğenmiyorsan gelme anne diyemiyorsunuz, yada eşinizle ilgili olumsuz yorumlarına kızıp susturamıyor musunuz?
Tinlamayana dikenli telli duvar olurum duvar!!!Bizim icin iyi diyorum... Ne koltuğu begenir ne yattigimig yatagi.. Birkere evini guzel olmuş veya çocuğun odasi demedi,takmiyorum onlara zaten desin demesin ama farkina variyorum tek.
Sanirim hatam zaten simdiye kadar hic bisey demememdi...küfürlü konuşurlardi hakkinda bitti bideli o kelimelerin ne anlama geldiginin farkindamisin dedigimde anneme, bilmiyorlar bile veya lafin nereye gittini yani aci olanda o öylesine sarf ediyorlar..
Kardesinin kocasina Pe*** ne demek? yani esim beni satiyormu?? Yani bunlari söylüyorum fazla yumusak geliyor onlarki tinlamiyorlar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?