Anneyle problem yaşamak

beraber mi yasiyorsunuz? ne gerek bu kadar yuz goz olmaya.. inada bindirmis.. bir sekilde arayi duzeltip evine geri yollayin, kafasi yerine gelince gelir. anneniz hic olgun degil. ama yine de buyukleri cok kirmadan usulunce bir seyler yapmak gerek..

katiliyorum, bekarlara da ders olsun. mesela egitim degil gorgu ve olgunluk meselesi

Uçuk yüzünden hayatını kaybeden, gözünden olan bebeklerin haberlerini attım ben doğumdan önce yakınlara, öpmek kesinlikle yok dedim. Aman ne olacak diyene de çocuğu yaklaştırmadım. Kendimiz de opmedik evet soranlar olmus.

Annenizin cahilliği nevrotik hareketleri ile katlanılmaz hale gelmiş. Apır sapır konuşuyor kocanızla da aranız bozulmadan gönderin 3 aylık olmuş hala birisi mi lazim yanınıza?

Bu anne profili benim için o kadar tanıdık ki.. herşeyine koşan, fedakarlıklarıyla seni kendine borçlu birakan ama ufak bir kural koyma, yasaklama ya da kendini yöntemini belirttiğin anda kriz çıkaran...
Siz haklısınız. Oturduğu yerde kalk git evimden dememissiniz, sürekli aynı şeyle tehdit ettiği için git demişsiniz en sonunda. Biri kafanıza silah dayasa 10 kere vururum bak vururum bak dese en sonunda vur bitsin lanet olsun der insan o stresle bekleyeceğine.
Bebeğinizde siz de zor zamanlar geçirmissiniz, doktorsunuz, kim daha iyi bilecek tıbbi önlemleri.
Arkadaşımın bebegi 7 ay yoğun bakım süresi geçirdi 2 yaşına geldi bizler hala iki ayda bir evine gidip baştan aşagı bir dezenfektana buluyoruz kendimizi bağışıklığı kötü, entubasyondan dolayı akcigerinde sönme var bir grip çocuğu komalık eder korkusundan.
Sizinki anne kız psikolojik savaş resmen. Eminim geçmişte de böyledir ama lohusalık herşeyi daha net gosterir insana.
Anneniz de yavrumun yavrusu sonucta benden ne hastalık geçecek düşüncesi ve yeniden canlanan o bebek ozlemiyle kendine de hakim olamiyordur öpme konusunda.
Kuzenimin bebegi oldugunda öpmek için deliriyordum resmen ama sadece çoraplı ayaklarından öptüm 1 yaşına kadar, arada annesine diyordum bak bi fırt kokliycam ama öpmicem sakın öptüm sanma diye

Aynı evde aynı florayı paylaşıyorlar zaten, öpmese bile kucağında tutuyor bebeği. Temas ediyor sürekli. Ben de doktorum sizi anlayabiliyorum ama 65 yaşında kadın o bebeği illaki öpecek siz de böyle olacağını biliyorsunuz.

Siz istiyorsunuz ki temizlik yapsın yemek yapsın, ama hiçbir şeye laf etmesin. Askeri düzende her cümlesini her hareketini seçerek yaşasın evimizde istiyorsunuz.

Biraz rahat olun ya da yatılı bir bakıcı tutun anneyi de salın.

Eşiniz nöbetteyken gelmesin madem diyorum ben de kendiniz halledin.Kadın da keyfine baksın.Yazdıklarımdan böyle bir hassasiyetimin olmadığını ve çevremdeki bebekleri öpeceğimi çıkarmanız da garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…