Bebek Beslenmesi AnniŞler bebiŞLere Cevizi Nasıl yediRiyorSunuz??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
merhaba hanımlar. :KK54:

9 aylık bir kızım var :nazar: ceviz yedirmenin de zamanı geldi ama nasıl yedireceğim konusunda bir fikrim yok.
rondoda çekip yoğurdun içine koyup yedirmeyi denedim ama sevemedi kuzum tadını sizler nasıl yediriyorsunuz?

merhaba ben cevizi havanda iyice ezip peynirle beraber ekmeğin üstüne sürüyorum. Zatem havanda iyice ezince hafif yağı çıkıyor ve sürülebilir kıvama geliyor. O şekilde yiyor kızım.

merhaba ben cevizi havanda iyice ezip peynirle beraber ekmeğin üstüne sürüyorum. Zatem havanda iyice ezince hafif yağı çıkıyor ve sürülebilir kıvama geliyor. O şekilde yiyor kızım.

havanda ezmesi zor olmuyor mu peki rondoda çeksek olmaz mı?
sabah kahvaltıda deneyım bi
tesekkür ederim canım :KK36:

Ne güzel :) biz ek gıdaya erken geçtik bu yüzden 6. ayda kahvaltıya başlayınca sıkıldı sanırım artık sadede olsa pekmezi seçiyor yemiyor artık

bizde erken geçtik ek gıdaya
pekmezden sıkılmıştı 1aydır falan vermiyordum bugun başladık bakalım yine.

kaç aylık senin bebiş:KK46:

9 aylık aşınızı falan olmuşsunuz oh ne güzel
Yarın bizimde var bakalım aşımız.

Kahvaltı da falan ne yediriyorsn

Tabi biz temmuz doğumluyuz 10 aya doğru gidiyoruz
Kahvaltıda haşlanmış yumurta sarısı peynir pekmezle başladım son günlerde pekmez yemiyor bende yasak olan şeyler dışında herşeyi yediriyorum sabah kuymak bile tattı mesela

Tabi biz temmuz doğumluyuz 10 aya doğru gidiyoruz
Kahvaltıda haşlanmış yumurta sarısı peynir pekmezle başladım son günlerde pekmez yemiyor bende yasak olan şeyler dışında herşeyi yediriyorum sabah kuymak bile tattı mesela

oo afiyet olsun kuzucuğa.

et yada ton balığı falan yediriyor musun?

Back
X