Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ZeynOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
278
1
96
43
İstanbul
Kızlar Kiler in kataloğunu gördüm dalin in 3 tane ıslak mendili 7.90 ytl hops un kaçlı olduğunu bilmediğim ıslak mendili de 1 ytl.Dalin in mendili çok uygun ve inanın çok kaliteli daha öncede söledim büyük olduğu için yarısı bile yetiyoooo:))
sizler de indirimde yada promosyonda bebek eşyaları görürseniz yazın oldumuuu:enbuyukkk:

güzel olmuş lazımdı böyle bir başlık sagol canım.burayada yazım o zaman baby star 80+10 adeeti 19 buçuk ytl carrefourda

tansaşta Dalin 2kg yumuşatıcı 4.5 ytl dün aldımhihoyyyt

migrosta molfix jumbo paket 19.95ytl yanında 2lt bingo soft sensitive yumşatıcı hediye
ben bursadayım dalinin 3paket ıslak mendili 7.9ytl şaypadan alıyorum

kızlar ben kartal rahmanlrda oturuyorum baby star 54+54 ikiz paket 17 ytl.rammar diye bi market var burda.molfix ıslak mendil de 72 adet 2,5 oda çok güzel
bide kartalda bicirium diye bi bebek mağazası var 2 alana 3. bedava.istediğin 3 şey alıyosun bitanesini ödemiyosun.bugün hastaneden gelirken kızıma aldım 3 tane güzel kıyafet.bayramlığınıda çıkardım aradan

Kızlar molfix carrefourda 15 ytl olmuş ama sadece bugün ve yarın geçerli. Ben almaya gittim ama sadece 4 numarası vardı. Bizim kız 3 numara kullanıyor.

mothercarede bugün itibariyle indirim başlayacaktı arkadaşlar. ben dün gittim öle dediler yalnız hangi ürünler ve yüzde kaç bilemiyorum.
lcw de de güzel indirimler var özellikle kız bebeği olan arkadaşlar bakın bence.

bütün carrefourlarda ama bugün biticek kampanya 4 numarasının içinde 72 adet var ama 3 numarayı bilmiyorum gittim yoktu.

çok güzel bir başlık olmuş arkadaşlarr..şehirler farklı olsada yinede herşeyden haberdar olmak güzel...mothercare bayramdan önce indirim vardı..çok güzel indirimler vardı..ama bayramda abartmışlardı...cuma gittim indirim yoktu demek hafta sonu indirim varr.bakmak gerek çok güzel ürünler ve indirimler oluyorr....özellikle badilerde sezon sonu indirimleri çok güzel...

doğumu yaza gelecek arkadaşlar 7 li paketler halindekibadileri çok uyguna yarı yarıya alabiliyorlarr.....kışa doğum yapacaklarda sezon sonunu beklesin hem çok kullanışlı hemde uygun..bu arada tulumlarda 3 lü paketlerde onlarda uygun bence vede pratik...

Back
X