sizi çok iyi anlıyorum hamileliğini 3 aylıkken öğrendim ve cinsiyet icin 2.kontrolünde cinsiyetini söylediler ilo boy ve birden doktorumuzun yüzü değişti bir anda detaylı ultrasonda görün gel dedi ve çok korktum bebeğinin beyninde su toplamadi olmuş su döngüsünde sorun olduğu icin bel zinciri açıklığı hidrosefali yapmış kac doktor aynısını söyledi zaten direk bu tür gebelikleri sonlandiriyoruz dediler omurilige egrilkl yapmis ve durduğu sürece %10₺ beyin ve %100 bedensel engel yaratır engel yaratacak denildi heyet toplanıp karar verildi ve çok çare aradim sordum 1 ihtimal verin tedavisi varsa yapalim al dur.eak istemiyorum diye tita caresi yok ihtimal yok mucize lazim dediler caresiz birakildim aglaya aglaya aldilar bebegimi rabbim dusmanima yasatmasin cok buyuk aci bebeğinin yokluğu acıttı orada çektiğim acılar hafif kaldı dün evime getirdim yıkadım defnettim ellerimle bebeğimi 4.5 aylıktı erkekti çok tatlı devimliydi onunla vedalasirken ellerimi kalbimin üzerine koymuştum oda o şekilde idi yavrumla ayırdılar bizi dayanamıyorum ağlıyorum koklayamadım saramadım annesini göremedi bağrında uyuyamadı nur icinde yatsın yavrum benim rabbim tekrar böyle zor durumu yasatmasin bizlere ve sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin