Anormal bi durum mu bilemedim

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Merhaba kızlar,
Kafama herseyı takar oldum, konstuklarımı, konusulanları, davranısları vs. Genellıkle zamanımjn cogu ıste oldugu ııçin işle ılgılı mevzular
Kafama takıyorum aman dert etme diyorum, mantıklı dusunmeye calısyrm. Hayatta ne sıkıntılar var, guzel ısın var, esının ısı ıyı, evın var araban var bebegın var, dertsiz basına dert mı arıyorsun dıyrm ama olmuyor
Bdv okuyrm herkesın bı derdı varya bu benı rahatlatıyor, işte yanlız defılım dıyorum
Baskalarının derdının olması, hayatım ınıslerle cıkıslarla, sorunlu ınsan ılıskılerıyla dolu olmasının benım dertlerımı bertaraf etmemı saglayacak bakıs acısı olusturması normal mı bılemedm
Ya sız takıyor musunuz yasadıklarınızı kafanıza, bende mı anormallık var?

İşte bana şunu dedı keske şöyle ecvap verseydım nıye demedım dıye dusunuyorum, keske ona şu konuyu hıc acmasaydım dıyorum gıbı seyler

Sağlığın ve sevdiklerinin sağlığı yerindeyse senden iyisi yok. Son yıllarda felsefem bu. Çok işe yarıyor. Ama gerçekten öyle hissediyorum. Takmıyorum kafama birşey. En fazla bir iki gün, sonra silkeliyorum kendimi.

insallah benim hedefimde bu:) keske kese....

Demı cnm en onemlısı bunla aslında

İşte bana şunu dedı keske şöyle ecvap verseydım nıye demedım dıye dusunuyorum, keske ona şu konuyu hıc acmasaydım dıyorum gıbı seyler
Kafani yastiga koyunca aklina gelenler degil mi canim? Bunun icin hazir cevap opmak gerekir ama degilsen ve yapamiyorsan cokta dusunme. Olmus ve bitmis gozuyle bak. Surekli ayni yere takili yasanmaz.

Depresif haller işte kurup kurup ağlatiyor . Ama son bir senedir çok fazla takar oldum. Beynimde iyi düşünceye yer yok sanki . Aynı şeyler işte keşke söyle deseydim keşke böyle yapsaydim vs vs . Birde düşünunce küçük bir şey bile devlesiyor.

Herkes az veya çok düşünür ama bu kadar çok takmak anormal. Hayat enerjinizi tüketir. En kısa zamanda bu tür düşüncelerden kurtulmaya bakın.

Doktora mı gıtsek ya :s

Neden işe yaramadı
Ne dedı dr

Orta derece depresyon teşhisi kondu. Antidepresan yazdı .iki hafta düzenli kullandım. Fakat ilaç yan etki yaptı. Intihar etmeyi düşünecek kadar kötü oldum. Sonra doktor kullanma ilacı dedi psikolog a gitmemi söyledi şehir degistirdik oda öyle kaldı. Dedigim gibi son bir senedir baya takıyorum. Ama geçecek inşallah umudum bu yönde

Düşündüğünüz seyler neler?
Derdiniz ne yani?

Düşündüğünüz seyler neler?
Derdiniz ne yani?
Mesela dun mudurumle karıyer planmamla ılgılı konustuk, bekar olan arkadasım heryere gıdebılecegı ıcın onu senye mudur yapacaklarmjs ben heryere gıtmezmısım, bebegım varmıs
Bende duruma gore degerlendırılır o dedım
Sonra sız bana sordunuz mu hıc, konusmadınız bıle dıye hesap sorsaydım dıye kafama takılıyor
Adam beni yagladı balladı gazımı aldı
Ustune gıtmedım pişman oldum

tabi ki takiyorum. insaniz biz en basta takmazsak sorun var.
am artik gece uykularimdan uyandirmiyor. Daha buyuk dertler oldugunu ogrendim. kucuk seylerse dusunup geciyorum buyukse kendi kendime cozemiyorsam ancak ozaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…