İşte bana şunu dedı keske şöyle ecvap verseydım nıye demedım dıye dusunuyorum, keske ona şu konuyu hıc acmasaydım dıyorum gıbı seyler
Sağlığın ve sevdiklerinin sağlığı yerindeyse senden iyisi yok. Son yıllarda felsefem bu. Çok işe yarıyor. Ama gerçekten öyle hissediyorum. Takmıyorum kafama birşey. En fazla bir iki gün, sonra silkeliyorum kendimi.
Ay cnm nıye agladın okadar kım uzdu senıBunların hepsi bende oluyor . Hatta bugün o kadar çok şey taktım ki kafaya birde kurguladım bütün günü ağlayarak geçirdim malesef .
Demı cnm en onemlısı bunla aslındaSağlığın ve sevdiklerinin sağlığı yerindeyse senden iyisi yok. Son yıllarda felsefem bu. Çok işe yarıyor. Ama gerçekten öyle hissediyorum. Takmıyorum kafama birşey. En fazla bir iki gün, sonra silkeliyorum kendimi.
Kafani yastiga koyunca aklina gelenler degil mi canim? Bunun icin hazir cevap opmak gerekir ama degilsen ve yapamiyorsan cokta dusunme. Olmus ve bitmis gozuyle bak. Surekli ayni yere takili yasanmaz.İşte bana şunu dedı keske şöyle ecvap verseydım nıye demedım dıye dusunuyorum, keske ona şu konuyu hıc acmasaydım dıyorum gıbı seyler
Doktora mı gıtsek ya :sDepresif haller işte kurup kurup ağlatiyor . Ama son bir senedir çok fazla takar oldum. Beynimde iyi düşünceye yer yok sanki . Aynı şeyler işte keşke söyle deseydim keşke böyle yapsaydim vs vs . Birde düşünunce küçük bir şey bile devlesiyor.
Pekı :) yapıcamHerkes az veya çok düşünür ama bu kadar çok takmak anormal. Hayat enerjinizi tüketir. En kısa zamanda bu tür düşüncelerden kurtulmaya bakın.
Doktora mı gıtsek ya :s
Neden işe yaramadıDenemkte fayda var . Fakat ben gittim bende ise yaramadı.
Neden işe yaramadı
Ne dedı dr
Mesela dun mudurumle karıyer planmamla ılgılı konustuk, bekar olan arkadasım heryere gıdebılecegı ıcın onu senye mudur yapacaklarmjs ben heryere gıtmezmısım, bebegım varmısDüşündüğünüz seyler neler?
Derdiniz ne yani?
OlabilirBir Senin gözünü hırs bürümüş iki rahat batiyor
tabi ki takiyorum. insaniz biz en basta takmazsak sorun var.Merhaba kızlar,
Kafama herseyı takar oldum, konstuklarımı, konusulanları, davranısları vs. Genellıkle zamanımjn cogu ıste oldugu ııçin işle ılgılı mevzular
Kafama takıyorum aman dert etme diyorum, mantıklı dusunmeye calısyrm. Hayatta ne sıkıntılar var, guzel ısın var, esının ısı ıyı, evın var araban var bebegın var, dertsiz basına dert mı arıyorsun dıyrm ama olmuyor
Bdv okuyrm herkesın bı derdı varya bu benı rahatlatıyor, işte yanlız defılım dıyorum
Baskalarının derdının olması, hayatım ınıslerle cıkıslarla, sorunlu ınsan ılıskılerıyla dolu olmasının benım dertlerımı bertaraf etmemı saglayacak bakıs acısı olusturması normal mı bılemedm
Ya sız takıyor musunuz yasadıklarınızı kafanıza, bende mı anormallık var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?