Anormal davranışlı meslektaş

Bence acınası bir durum ya, kendi kendini rezil etmiş. Kafanıza takmanıza hiiiç gerek yok, boşverin. :)

Kesinlikle görmezden gel, hep mesafeli ol, bu kadar ilgi çekmeyi seven biriyse görmezden gelmen onu sinir etmeye yeter de artar bile. Bir müddet sonra söner davranışı ama ne yaparsa yapsın mesafeni koru, senden çekinsin. Böyle bir insanla 2 yıl uğraştım. Allah sabır versin.Ben de öğretmenim ama her yerde, her meslekte var böyle insanlar.

Off bu ne yaa yazık :) sanırım sorunlu bir ailede büyümüş,ya hiç sevilmemiş yada ailesi sürekli eleştirmiş.Özgüvensiz muhtemelen ,başka insanlar onu sevsin onaylasın diye sürekli gülen bir suratla dolaşıyorsa.Aslında dikkate alınmayacak bir tip ,ben olsam bu olaya güler geçerim ama ilk fırsatta yerin dibine öyle gömerimki,böyle tipleri gömmek çok kolay çünkü.Bunu hırsla yapmazdım ama eğlene eğlene yapardım :) her iş yerinde var böyle tiplerden,daha tehlikelilerindende.İnsanları çok önemsemeyin canınızımı sıktılar hassas noktasından vurun gitsin.Bu arkadaş muhtemelen eleştirilmeye tahammül edemez,bambaşka bir eksiğiyle yüzleştirin eleştirin,yıkılır eminim.Bana soğuk deseydi mesela bende ona sürekli gülen insanların aslında mutsuz insanlar olduğu söylenir gerçekten öylemi x cim der bi gülüş atardım.Tartışmaya yada birilerine şikayete,anlatmaya gerek yok bence.Dediğim gibi yaparsanız 12 den vurursunuz,eğlenmenize bakın

Hocam yapabilecegin en büyük hakaret onu yok saymaktir. Ama oyle gelince suratinizi asmak yuzunuzu çevirmek seklinde degil bildiginiz yokmus gibi yani varlığından rahatsiz dahi olmuyormus gibi davranmak hatta gerçekten rahatsiz olmamak tabi bu nirvana Sunu unutmayin karsinizda buyuk ihtimalle esinizi begenen sizi kiskanan seviyesiz bir kadin var bakin okul grubunda hic beklemediginz sacma bir atraksiyon yapmış. Siz karsilik verseniz sana demedim ki neden uzerine alindin dediginde ne diyeceksiniz hem dedigim gibi seviyesiz birinin seviyesine inmek size ne kazandiracak. Kafasi sadece bos islere calisan insanlar bakin hic dusunmediginiz bir oyun ile caninizi sikmis ileride daha aptalca seyler yapip sizi kendi seviyesine INDIRMEKTEN de cekinmez bu kadin..Bosverin yok sayin ama gercekten yok sayin Sevgiyle kalin

Herkese teşekkürler arkadaşlar. En mantıklısı görmezden gelmek. Çünkü söylediğim gibi herkese kendini sevdirme çabası canımı cicimli konuşması var. Sürekli yüzümde tebessümle neden gezeyim? En çok canımı sıkan aslında o kadar öğretmen arasında neden bana kafayı taktı? Eşimle teenffüslerde bile zor görüşürüz. Kimseyi kıskandırma çabam da yok. Neyse Allah beterinden korusun.

Kadın eşinizin soğuk duruyor demiş sizde eşinizi dışarıdaki insanlardan kıskanıyormuş gibi dışarıya karşı soğuk olması daha makbul demişsiniz, kadın size biraz güleryüzlü olsan demiş sadece ama siz baya ters cevap vermişsiniz. Güleryüzlü olmakla tecrübe kazanmanın alakası yok insanları güleryüzlü davranarak da tanıyabilirsiniz. Eşinin de seninde soğuk olduğunuzu söylemiş arkanızdan da konuşmamış. Kadının çok gülümsüyor olmasını falan da takmışsınız eee siz kadına içten içe sinir oluyorsunuz güleryüzlü konuşkan olmasına aynı şey. Bence çok kafaya takmışsınız bu kadını. Whatsappta olduğunuzu bile bile öyle birşey yazması da garip. Mesafeli olun.

kıskançlıkla bir alakası yokki, kıskansanız onun gibi olmaya çalışırsınız. ama bu iş tam tersi. ben buyum huyum suyum budur diyosunuz.

Arkadaşım sen mesleğini ciddiye alarak, onurlu şekilde yaşamaya, meslekdaşlarınla ilişki mesafeni kendince ayarlamaya devam et. Böyle fitneci insanlardan uzak dur.

öğretmenlerin gercekten ciddi anlamda bir psikolojik yada kişilk testi sınavından gecmesi lazım öğretmen olurken her diplaması olanı öğretmen yaparsan sonuç cocuklarımız kimlere emanet

Ay çok seviyesiz bir insan.
İnsanların bu aşırı herkes beni kıskanıyor psikolojisine bayılıyorum. Görmezden gelmenizi tavsiye ederim. Olmadı haddini bildirmek lazım.

Önemli değil canım, biz de güldük geçtik zaten deseydiniz

Vay be her okulda var demek ki bu tiplerden :)) bizim okulda da var, eskiden çok takar gerilirdim ama şimdilerde umrumda bile değiller :) sana tek tavsiyem görmezden gel, söylediği şeylerden çoğunu duyma, ortaya konuşursa sanki konuşan olmamış gb işine devam et, bu değersizlik hissi böylelerini yiyip bitiriyor, sırf bu hissi yaşamamak için bulaşmayacak sana

Öğretmenliğin bir ağırlığı olur ki öğrencilere örnek olabilsin...Bu kadınla muhatap olmayın,iş dışında söylediklerini duymazdan gelin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…