Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğretmenlerin gercekten ciddi anlamda bir psikolojik yada kişilk testi sınavından gecmesi lazım öğretmen olurken her diplaması olanı öğretmen yaparsan sonuç cocuklarımız kimlere emanetMerhabalar arkadaşlar. Eşim ve ben aynı okulda öğretmeniz. Bu yıl ilk yılımız okulda. Yeni evliyiz. Bir tane bayan hoca var senenin başında eşin çok soğuk demişti. Ben de böyle daha iyi çok sıcağı makbul değil dışarıya karlı dedim. Bu kadın sürekli kendini ön plana atan, sürekli hiç düşmeyen bir güler yüzle dolaşan birisi. Bugün de bana sana tavsiye biraz güleryüzlü ol dedi. Ki biz arkadaşlarla gayet iyiyiz. Ben de kaç yaşına geldim gerek yok tecrübe etmek daha iyi dedim. Normalde tavsiyelere açığımdır fakat kadının samimiyetsizliğinden böyle dedim. Neyse öğretmenler odasına geçtik kadın hâlâ konuyu devam ettiriyor. Yok işte sergerdan her.şeyi biliyorum dedi eleştirilere açık değil eşinle tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedi. Benim çok sinirim bozuldu ama birsürü öğretmen yanında sadece sizin eşinizi de görmek lazım karakter meselesi herkes aynı olacak diye bir şey yok deyip kestirdim.
Şimdi eve yeni geldim okul öğretmenlerinin bulunduğu WhatsApp grubuna aynen şunları yazmış....
- Bugün densizin biri moralimi bozdu. Galiba beni kıskanıyor. Eee tabi x olmak kolay değil.
Arkasından da ayy yanlış yere mesaj atmışm yazmış.
Çok canım sıkıldı. Demekki insan bulaşması da bela geliyorum demiyormuş. Sürekli göreceğim birisi ve bu durum beni geriyor. Nasıl davranmalı?
Önemli değil canım, biz de güldük geçtik zaten deseydinizMerhabalar arkadaşlar. Eşim ve ben aynı okulda öğretmeniz. Bu yıl ilk yılımız okulda. Yeni evliyiz. Bir tane bayan hoca var senenin başında eşin çok soğuk demişti. Ben de böyle daha iyi çok sıcağı makbul değil dışarıya karlı dedim. Bu kadın sürekli kendini ön plana atan, sürekli hiç düşmeyen bir güler yüzle dolaşan birisi. Bugün de bana sana tavsiye biraz güleryüzlü ol dedi. Ki biz arkadaşlarla gayet iyiyiz. Ben de kaç yaşına geldim gerek yok tecrübe etmek daha iyi dedim. Normalde tavsiyelere açığımdır fakat kadının samimiyetsizliğinden böyle dedim. Neyse öğretmenler odasına geçtik kadın hâlâ konuyu devam ettiriyor. Yok işte sergerdan her.şeyi biliyorum dedi eleştirilere açık değil eşinle tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedi. Benim çok sinirim bozuldu ama birsürü öğretmen yanında sadece sizin eşinizi de görmek lazım karakter meselesi herkes aynı olacak diye bir şey yok deyip kestirdim.
Şimdi eve yeni geldim okul öğretmenlerinin bulunduğu WhatsApp grubuna aynen şunları yazmış....
- Bugün densizin biri moralimi bozdu. Galiba beni kıskanıyor. Eee tabi x olmak kolay değil.
Çok canım sıkıldı. Demekki insan bulaşması da bela geliyorum demiyormuş. Sürekli göreceğim birisi ve bu durum beni geriyor. Nasıl davranmalı?
Vay be her okulda var demek ki bu tiplerden :)) bizim okulda da var, eskiden çok takar gerilirdim ama şimdilerde umrumda bile değiller :) sana tek tavsiyem görmezden gel, söylediği şeylerden çoğunu duyma, ortaya konuşursa sanki konuşan olmamış gb işine devam et, bu değersizlik hissi böylelerini yiyip bitiriyor, sırf bu hissi yaşamamak için bulaşmayacak sanaMerhabalar arkadaşlar. Eşim ve ben aynı okulda öğretmeniz. Bu yıl ilk yılımız okulda. Yeni evliyiz. Bir tane bayan hoca var senenin başında eşin çok soğuk demişti. Ben de böyle daha iyi çok sıcağı makbul değil dışarıya karlı dedim. Bu kadın sürekli kendini ön plana atan, sürekli hiç düşmeyen bir güler yüzle dolaşan birisi. Bugün de bana sana tavsiye biraz güleryüzlü ol dedi. Ki biz arkadaşlarla gayet iyiyiz. Ben de kaç yaşına geldim gerek yok tecrübe etmek daha iyi dedim. Normalde tavsiyelere açığımdır fakat kadının samimiyetsizliğinden böyle dedim. Neyse öğretmenler odasına geçtik kadın hâlâ konuyu devam ettiriyor. Yok işte sergerdan her.şeyi biliyorum dedi eleştirilere açık değil eşinle tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş dedi. Benim çok sinirim bozuldu ama birsürü öğretmen yanında sadece sizin eşinizi de görmek lazım karakter meselesi herkes aynı olacak diye bir şey yok deyip kestirdim.