Anormal durumum.

yaşın çok genç bunları düşünmen de gayet doğru ve güzel bence..çünkü erken yaşta birine kapılıp hata yapan çok insan var..doğruyu bulacağım diye zenginle fakirle esmerle sarışınla herkesle çıktığını düşünsene birde ne kadar çok insan girmiş olacak hayatına ve sen ne kadar yıpranacaksın yaşam boyunca :34:

boşver şimdi takılma bence bunlara okulun işin bir amacın olsun kendine yatırım yap tatlım :54:

aşkı aramayı bırak vakti geldiğide zaten o gelip seni bulur hem de hiç ummadığın bir anda,hiç anlamadğın bir hızla....

Kısmeeetttt... Anormal durumum demişsin, durumunda bir anormallik yok bence. Alışveriş listesi değil ki bu iş, ihtiyacın olanı işaretleyip raftan seçesin. Bir gün karşına biri çıkar, ne olduğunu anlamadan kayıp gider gönlün. Demek ki illa benim de erkek arkadaşım olsun mantığıyla yanıp tutuşmuyorsun. Ki bu da iyi bişey.

Arkadaslar hepiniz cok cok sagolun, cok iyisiniz, cok iyi niyetlisiniz (:

Ben universite 1 sinif ogrencisiyim ve inglizce ogretmenligi okuyorum (:

nebileyim eskidende hep uni baslayinda olur derdim, cevremdede hani hep derler niye boylesin, sen kimseyi mi begenmiyosun.. buraya yazinca farkettim insanlarin bukadar benimle ugrastigini, bundan sonra derdi size mi kaldi istedigim zaman istedigim kisiyle olurum derim

cook tesekkur ederim haklisiniz daha yasim genc.. bende o kismetimin daha karsima cikmadigina ve cikacagina inanmak istiyorum
HAYIRLISI
yorum yapan herkesten Allah razi olsun , icimi rahatlatip sevindirdiniz beni (:

Daha iyisi daha iyisi diye beklerken öyle olmayacak bir kişiye aşık oluverirsin ki dünyan alt üst olur.
:)
Kısacası her zaman mantıkla olmuyor bu işler.
O kişi karşına çıktığında tereddüt etmez, bu O işte dersin.

Arkadaslar hepiniz cok cok sagolun, cok iyisiniz, cok iyi niyetlisiniz (:

Ben universite 1 sinif ogrencisiyim ve inglizce ogretmenligi okuyorum (:

nebileyim eskidende hep uni baslayinda olur derdim, cevremdede hani hep derler niye boylesin, sen kimseyi mi begenmiyosun.. buraya yazinca farkettim insanlarin bukadar benimle ugrastigini, bundan sonra derdi size mi kaldi istedigim zaman istedigim kisiyle olurum derim

cook tesekkur ederim haklisiniz daha yasim genc.. bende o kismetimin daha karsima cikmadigina ve cikacagina inanmak istiyorum
HAYIRLISI
yorum yapan herkesten Allah razi olsun , icimi rahatlatip sevindirdiniz beni (:

bu arada selam meslektaş :)
üniversitede karşına çıkanlara dikkat et ;) herkesin niyeti iyi olmuyor malesef..

Back
X