Ansızın hayatınıza giren kişinin geldiği gibi gitmesi ..

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
Ansızın hayatınıza girip daha sonra aptalca bahanelerle hayatınızdan çıkan o insanın arkasından hep kendinizi suçlayıp geri dönmesi için çabalarsınız.Aradan zaman geçtikten sonra tam unuttum derken sürekli bakışlarını üzerinize dikmesinin nedeni ne olabilir. Sorun şu ki ayrıldığınızda konuşmak istediğinizde yüzünüze bile bakmadı bu kişi..

yenıden bakıyorsa pısman olmus olabılır ansızın hayatınızdan cıkmıssa belkıde bırını buldu ve o buldgu kısı ıstedgı gbı cıkmadı bda olabılır sızın tepkınızı merak edıo olablır olablırde olablır acıkcası ama boyle bırsey varsa donme yanı canı ıstedgnde gelıp ıstemedıgınde gdemez

yenıden bakıyorsa pısman olmus olabılır ansızın hayatınızdan cıkmıssa belkıde bırını buldu ve o buldgu kısı ıstedgı gbı cıkmadı bda olabılır sızın tepkınızı merak edıo olablır olablırde olablır acıkcası ama boyle bırsey varsa donme yanı canı ıstedgnde gelıp ıstemedıgınde gdemez

Dönmeyi kesinlikle düşünmüyorum giderek bana en büyük yanlışı yaptı zaten. Tek istediğim yaptıklarının ne olduğunu anlamladırmak ..

Son düzenleme:
boyle bırı ıcın dusunmeye kafanı yormaya bıle degmez canım ...
bırak ne halı varsa gorsun sn sadece senı tekrar kandırmasına ızın verme net ol o zaman hatasını anlayacaktır...

Bu durumu bende yaşadım. Geri dönmesini istiyorum elbette, ama sırf pişmanlığını görmek için istiyorum.

Hevesini alip gitmis, sonra bosta kalinca yine heveslenmis olabilir. Boyle adamlar insani katil eder. oyuncagi yaparlar sizi, kendinizi bula alet etmeyin

böyle bi durumu bende yaşadım. sevgili değildk ama bana çok yakın davranıyordu her an bişiler başlıcakmış gibydi. bende biraz fazla saf ve iyi niyetliyim sanırım. 2 güzel sözünü aşk sandım hoşlandım .kısacık zamanda bağlandım. sonra seni üzerim sana göre değilim diye aptalca bi bahaneyle aramızda bişi olamıcağnı ima etti bana bi güzel ! oysa ben iyi bir beraberliğimz olur mutlu oluruz gibi çocukca hayalleri çoktan kurmuştum bile :( :(

insanları iyi tanımak gerekiyor böyle hayal kırıklıkları yaşamamak için .

yazdığın soruya cevap veremedim canım ama içimi dökmek istedim kusura bakma :( bu olay aklıma geldiğinde çok canım yanar çünkü.

böyle bi durumu bende yaşadım. sevgili değildk ama bana çok yakın davranıyordu her an bişiler başlıcakmış gibydi. bende biraz fazla saf ve iyi niyetliyim sanırım. 2 güzel sözünü aşk sandım hoşlandım .kısacık zamanda bağlandım. sonra seni üzerim sana göre değilim diye aptalca bi bahaneyle aramızda bişi olamıcağnı ima etti bana bi güzel ! oysa ben iyi bir beraberliğimz olur mutlu oluruz gibi çocukca hayalleri çoktan kurmuştum bile :( :(

insanları iyi tanımak gerekiyor böyle hayal kırıklıkları yaşamamak için .

yazdığın soruya cevap veremedim canım ama içimi dökmek istedim kusura bakma :( bu olay aklıma geldiğinde çok canım yanar çünkü.

Anlıyorum canım ama böyleleri için kesinlikle üzülmeye deymez kendini yıprattığınla kalırsın, ondan vazgeçtiğin gün köpeğin olucak buna emin olabilirsin.

Back
X