Antalya/Alanya tatil

Çok teşekkür ederim :)

Aslında uçak iyi güzel hoş da işte çok pahalı :KK70: Bende otobüsten nefret ederim 11-12 saat duramam yani tutuyor otobüs beni. Geçen gün birisi yardım edin otobüste zor durumdayım diye konu açmıştı ben de açarım artık kusucam imdat diye :KK70:
Ben severim bayramda 24 saat gidiş 18 saat dönüş araçla Rize'ye gittik arabayla ama yine işkenceydi tabi ama yine olsa yine giderim o sebeple 11-12 saat bana hafif kalır :KK70:

Yani aslında yorumlara fotoğraflara falan baktık gayet temiz güzel gözüküyor. Zaten yatmadan yatmaya gireceğiz önemli olan temiz olması. Uçakla gitme ihtimalimiz pek yok şimdi baktım da gidiş dönüş kişi başı 250 tl gibi bir şey oluyor

4 kişi gidiyoruz. Gecesi 100 tl, 5 gece 6 gün kalacağız. Çünkü Şubat'ta rezervasyon yaptırdık baya erkendi, şimdi geceliği 240 lira falan olmuş otelin.

Teşekkür ederim ama uçakla gitmek gibi bi ihtimalimiz yok sanırım çok pahalı geldi bana kişi başı 250 tl gidiş dönüş

Biz de Şubat'ta yaptırdık rezervasyon baya erken yani :KK70: Kişi başı geceliği 100 tl 500 tl'ye geldi yani.

Çook teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız, bu söylediklerinizin hepsini not aldım gezilecek yerler arasına :super:

Ay kıyamam neden :KK43:
cok ucuz biz günlügune 400 veriyoruz 3 kisi ufaklik sayilmiyor

cok ucuz biz günlügune 400 veriyoruz 3 kisi ufaklik sayilmiyor

Evet o yüzden cezbetti bizi zaten. Herşey dahil bir oteli bu fiyata asla bulamazdık ve bana inanılmaz güzel gözüküyor otel.

Eklentiler

• tatil 2.webp
    tatil 2.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 70
  • tatil 3.webp
    tatil 3.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 70
  • tatil.webp
    tatil.webp
    24 KB · Görüntüleme: 75
Herkese merhaba ne kadar çok derdim problemim varmış ya her gün bir konu açıyorum :D Allah başka dert vermesin hiçbirimize.

Neyse şimdi soruma geleyim. Ağustos'ta Antalya'ya tatile gideceğiz Allah nasip ederse. Özel aracımızla gitmeyi düşünüyorduk ama şu anda otobüsle gitmek gibi bir durumumuz doğdu. Eğer otobüsle gidersek Alanya'ya nasıl gidebiliriz ?

Bunun dışında Alanya'nın denizi nasıldır ? Nereler gezilir, neler yapılır ? Tatil için yanıma neler almalıyım ? İlk defa ailem olmadan tatile gideceğim için arkamı toplayacak annem yok :D Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim :KK68:

biz otobüsle Alanya'da otelin önünde inmiştik. Konaklıdaydı. Denizi güzeldi. Zaten otelle ilgili tek iyi şey deniziydi..5 yıldızlı herşey dahil oteldi güya ama otelde aç kaldık resmen, banyo kapısı falan elinde kalıyordu eskilikten, otel kasvetli karanlık .. ama fotograflara baksan süper:) o yüzden Alanya'dan çok soğudum . Dim çayına , Damlataş mağarasına , kaleye falan gitmiştik. Şampuan , güneş kremi, ağrı kesici, bepanten krem, çok kıyafet koyma ben gün gün giyeceklerimi ayarlar öyle koyarım hep.

biz otobüsle Alanya'da otelin önünde inmiştik. Konaklıdaydı. Denizi güzeldi. Zaten otelle ilgili tek iyi şey deniziydi..5 yıldızlı herşey dahil oteldi güya ama otelde aç kaldık resmen, banyo kapısı falan elinde kalıyordu eskilikten, otel kasvetli karanlık .. ama fotograflara baksan süper:) o yüzden Alanya'dan çok soğudum . Dim çayına , Damlataş mağarasına , kaleye falan gitmiştik. Şampuan , güneş kremi, ağrı kesici, bepanten krem, çok kıyafet koyma ben gün gün giyeceklerimi ayarlar öyle koyarım hep.

Şimdi böyle diyince korktum. Otelin adı neydi ?

Aklı olan antalyada otele gitmesin otelde yemek yemesin havlusunu kullanmasin hastaneye yakin olsun burada butun oteller çöp...

Aklı olan antalyada otele gitmesin otelde yemek yemesin havlusunu kullanmasin hastaneye yakin olsun burada butun oteller çöp...

Artık çok geç maalesef :( Bi dahakine size sorup gideceğim zaten kimi güzel diyor kimi çirkin :( Bari adam akıllı bir yeri tercih edeyim. Gittikten sonra da görüşlerimi paylaşacağım bu konuda ama inşallah kötü geçmez

Artık çok geç maalesef :KK43: Bi dahakine size sorup gideceğim zaten kimi güzel diyor kimi çirkin :KK43: Bari adam akıllı bir yeri tercih edeyim. Gittikten sonra da görüşlerimi paylaşacağım bu konuda ama inşallah kötü geçmez
Su içtiğin bardaktan binlerce kişi içse daha temizdir oteldekinden okadar söyliyim ayni yemekleri 1 hafta yersiniz et yedim sanip hindi yersiniz vs vs. Dikkatli olun iyi eglenceler

Back
X