Antalya ali fuat şengör hastaları ve gitmeyi düşünenler buraya

Selam ben tedavi olmadim ama konsultasyona gittim. deneyimimi tarafsiz bir sekilde anlatiyorum sana. gec evlendim, 5 senedir de evliydik cocuk olmadi, pekde ustelemedik, normal jinekoloji doktorum um yapmak istiyorsan tup bebek yap dedi. neyse son anda dedim tup bebek deneyeyim de aklimdan ciksin. hani ileride keske dememek icin.
Antalya dayim, ali fuat in unu aklimda kalmis, ona gideyim dedim. rabdevulu gittigimiz halde, saat 10 da gittim sabah, oglen 2 de ancak muayene oldum.
tiklim tiklim dolu. otururken iste nasil iyi bir doktor falan eski hastalari bayagi bir anlatti. hastalarin %90 i korkuteli kasabasindan. neyse ali fuat bey hem hasta bakiyor iki hasta aradinda da gitti ameliyat yapip geldi tekrar. beni iceriye aldiklarinda 3 tane hasta vardi muayenede: biri hemen bitisik odada masada yatiyordu ultrasonuna bakiyorlar, ben muayene masasindayim, 3. hastada ali fuat in masasinda konusuyorlar sonucu. yani ayni anda 3 kisiyiz odada. bu arada, ara ara ameliyata girip cikiyor, cok buyuk ve iyi bir hafiza gerek saniyorum tum hastalarini hatirlayabilsin. iyi karistirmiyor kimin neysi var. neyse benimle on gorusme yapmadan, hemen masada bakti, bir, iki tane yumurta var dedi. tup bebek olmaz bun kadar yumurtayla, yetersiz dedi. neyse hemen yan taraftaki masaya gecip 2. hastaya bakti ben muayene masasindan kalkarken bir diger hastayi aliyorlardi odaya, yani devamli araliksiz bir hasta sirkilasyonu. ssk da bile boylesini gormedim.
neyse, daha hic bir tahlil falan yapmadan bana tup bebek olmaz, kibris i deneyin deyip, kestirdi, zaten hic oyle hevesli falan olmadi bastan beri, simdi yastan dolayi, riskli, basari sansi az oldugu icin basari oranini dusurecek, kotu puan alacak. anladim zaten, ve bana eger ki deneyelim demis olsa dahi asla orada denemezdim. baska nedenlerde var, ama yazmayim onlari.
kolay gelsin simdiden zira antalya da ciddi, profesyonel ve para sadece para ve basari oranina endeksli olmayan bir yer bulmak bu konuyla ilgili cok zor.

Merhaba öncelikle cevabınız beni mutlu etti ocak 2 de randevum var ve tlfnda sizin söylediğiniz gibi 10 da aldım randevuyu ve saat 2 ye kadar bekleyebilirsiniz dedi.bunu göz önünde bulundurdum.bende 5 yıllık evliyim ve olmadı.yaşım 27.bir diyetisyen arkadaşımın aracılığıyla ona gidiyorum abaşı yıllar sonra hamile kaligi için. Eğer ki durum bu kadar vahimse bende yapamam.çünkü bizim özel bir doktora gitmemizin nedeni birebir muayene olmak ve uzun uzun derdimizi sıkıntımızı anlatmak.bende antalya manavgatta kalıyorum bu iş için antalyaya çıkıp geleceğim.deneyelim ilk muayeneyi bakalim neler olacak ???

Öncelikle merhaba ali fuat beye gittim ve birqz bekledim 10 da randevum vardı 12.30 da girdim çok beklemedim şükürler olsun odasına çat pat dalma durumu yok çünkü kapısı şifreli bi yardımcı eşliğinde tek tek alınıyor hastalar odaya ben girdiğimde sizin yorumunuzla çok tedirgindim işin açığı bekleme süreci ve kalabalığı sa görünce gözüm de korktu eyvah dedim içimden ama odasina girdiğim anda rahatladım tek tek dinliyor ayrı muayene ediyor iki farklı oda birinde muayene ediyor sonra giyinmek için 1 kaç dakika geçiyor hazirlaniyorum sonra beni bekliyor yanına gittim ve güzel güzel konuştuk baya güzel geçti benim görüşmem

Sevgili Emrahay, oncelikle gecmis olsun, umarim iyi netirceler alirsin. saniyorum yasin genc henuz, tup bebek yaptirmaya musait yastasin, ben 38 yas ustu icin konustum aslinda, biliyorsun 38 yas ve ustu tup bebek basari orani dusuk oldugu icin, ve merkezlerde basari oranini dusurmemek icin almiyorlar tedaviye. esasinda yaslari 38 yas ve ustu olup, gercek bir kisirlik sorunu yasayan kisiler icin yanlis secim olur.
beni kan testine yolladiginda pazar gunune denk geldi adetin 3, gunu, cok guzeldi ki aciklar pazar gunu, gittigimde doktor kan testi formunu bile doldurmamisti, sekreter kiz da bilmiyordu hangi testler gerektigini, allahtan biyolog oldugum icin biliyorum, kendi laboratuvar istek formumu kendim doldurup, laboratuvara vermistim o gun : )

Arkadaşlar merhabalar,
Ali Fuat Şengör için çok da olumlu şeyler yazmayacağım. Ben unicorn-yarim rahim teşhisi konulmuş bir kadınım. Ali Fuat benim rahim filmime bakıp beni gereksiz bir şekilde rahimde septum-perde var ve laparoskopi yapacagim diyerek yaklaşık iki yıl oyaladi. Bunun üstüne iki kez de aşılama yaptı olmayacağını bilerek . Benim işlemlerim tüp bebekte olacağını bilerek ve öngörerek. O yüzden o kadar çok ofkeliyim ki . Biz umut bağlayarak oraya gitmisiz ve saatlerce sıra beklemisiz. Sonuç olarak tüp bebeğe geçtik ve Eylül ayını bekliyoruz işlemlere başlamak için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…