Selam ben tedavi olmadim ama konsultasyona gittim. deneyimimi tarafsiz bir sekilde anlatiyorum sana. gec evlendim, 5 senedir de evliydik cocuk olmadi, pekde ustelemedik, normal jinekoloji doktorum um yapmak istiyorsan tup bebek yap dedi. neyse son anda dedim tup bebek deneyeyim de aklimdan ciksin. hani ileride keske dememek icin.
Antalya dayim, ali fuat in unu aklimda kalmis, ona gideyim dedim. rabdevulu gittigimiz halde, saat 10 da gittim sabah, oglen 2 de ancak muayene oldum.
tiklim tiklim dolu. otururken iste nasil iyi bir doktor falan eski hastalari bayagi bir anlatti. hastalarin %90 i korkuteli kasabasindan. neyse ali fuat bey hem hasta bakiyor iki hasta aradinda da gitti ameliyat yapip geldi tekrar. beni iceriye aldiklarinda 3 tane hasta vardi muayenede: biri hemen bitisik odada masada yatiyordu ultrasonuna bakiyorlar, ben muayene masasindayim, 3. hastada ali fuat in masasinda konusuyorlar sonucu. yani ayni anda 3 kisiyiz odada. bu arada, ara ara ameliyata girip cikiyor, cok buyuk ve iyi bir hafiza gerek saniyorum tum hastalarini hatirlayabilsin. iyi karistirmiyor kimin neysi var. neyse benimle on gorusme yapmadan, hemen masada bakti, bir, iki tane yumurta var dedi. tup bebek olmaz bun kadar yumurtayla, yetersiz dedi. neyse hemen yan taraftaki masaya gecip 2. hastaya bakti ben muayene masasindan kalkarken bir diger hastayi aliyorlardi odaya, yani devamli araliksiz bir hasta sirkilasyonu. ssk da bile boylesini gormedim.
neyse, daha hic bir tahlil falan yapmadan bana tup bebek olmaz, kibris i deneyin deyip, kestirdi, zaten hic oyle hevesli falan olmadi bastan beri, simdi yastan dolayi, riskli, basari sansi az oldugu icin basari oranini dusurecek, kotu puan alacak. anladim zaten, ve bana eger ki deneyelim demis olsa dahi asla orada denemezdim. baska nedenlerde var, ama yazmayim onlari.
kolay gelsin simdiden zira antalya da ciddi, profesyonel ve para sadece para ve basari oranina endeksli olmayan bir yer bulmak bu konuyla ilgili cok zor.