Antalya Araştırma Hastanesindeki Dr Korcan Soya Geç hakkında

ftsrmzn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
2
0
6
Antalya
Merhaba ben 4 haftalık hamileyim ve Antalya Araştırma Hastanesindeki Dr Korcan Soya Geç hakkında bilgi sahibi olan bayanlardan yardım istiyorum nasıl bir doktordur tavsiye edermisiniz? Yardımcı olursanız sevinirimmm...

Merhaba ben 4 haftalık hamileyim ve Antalya Araştırma Hastanesindeki Dr Korcan Soya Geç hakkında bilgi sahibi olan bayanlardan yardım istiyorum nasıl bir doktordur tavsiye edermisiniz? Yardımcı olursanız sevinirimmm...

valla canım bilmiyorum yardımcı olmak isterdim sana ama
istersen şifa hastanesinde ertuğrul akdaş var konusunda baya uzman diye duydum ve giden çok arkadaşım var
ben özel muayenehaneye gidiyorum mehmet tongala daha önceden tanıyıp adını bildiğim için 2 aydır gidiyorum

merhaba ben bir hafta önce kürtaj oldum malesef (( 9 haftalık hamileydim ikinci kontrole gittiğimde antalya eğitim ve araştırma hastanesinde sevim efe diye bi doktor var ona gittim ultrasona yönlendirdi boş gebelik çıktı (((( çok üzüldüm ağladım ama fayda etmedi kese görünüyo bebek görünmüyo dediler ve aynı gün yatış yaptım ve kürtaj oldum (( rabbim kimseye vermesin rabbim kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın herkesin gönlüne göre versin :) bende ilk kontrolüme korcan soya geç o doktora gidecektim ama oradan ayrıldığını istifa ettiğini duyunca gitmek nasip olmadı ama herkes ona çok iyi diyordu şuan devlette çalışmıyor ama ben araştırdım nerde olduğunu bilmiyorum ama bulabilirsen gitmeni tavsiye ederim korcan hanıma bende tavsiye üzerine gitcektim ona kesinlikle ona git derim ama sevim efe de iyi bi doktor tecrübeli onada gidebilrsin ..... herkese hayırlı günler

Bu kadın artık sokede egemedle çalışıyor kimseye tavsiye etmiyorum insanı asaliyor dalga geçiyor. Nasil dr ise her kadınin her hamileligi farklı bunu bile bilemeyecek kapasitede kimse gitmesin genital bölgemde kokulu akinti var kaşıntı var dedim muayene bile etmedi ben memnun kalmadim akıl vermekten başka bir şey yaptığı yok 22 haftalik hamileyim bana vitamin bile vermedi akıl almak isteyen yada dalga geçilmek isteyen varsa gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…