Antalya da burun estetiği

stacy_pn

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
5
0
16
34
. Burnum kemerli bir yapıya sahip olduğu için estetik ameliyatı olmak istiyodum ama nefes almakla ilgili hiçbi sıkıntım yoktu . Çevremdekilere söyleyince kimse bunu onaylamadı . Herkes iyi böyle diyip durdu . Ama size tavsiyem burnunuz kemerliyse daha da önemlisi siz bu durumdan rahatsızsanız yaptırın. Neler hissettiğinizi anladığım için bunu söylüyorum . Bunu başkalarının anlamasını beklemeyin . Evet ben yaptırdım Tam bi yıl önce bu sayfadan burun estetiği ile ilgili herşeyi okuyordum kime yaptırıyım nerde yaptırıyım kafaya koymuştum hatta İstanbul’a bile gitmeyi düşündüm .yaptıranlardan burdan bilgi almaya çalıştım ama pek olmadı . O yüzden dedim ki yaptırdıktan sonra burdan bütün detayıyla anlatıcam . Sorusu olan varsa cevaplarım. doktorum Engin Erkal . Çok çok memnunum . Geçen yıl 7 Mayıs’ta ameliyat oldum . İlk 4 gün ben bunu kendime niye yaptım gibi şeyler düşünmeye başlamıştım çünkü buruna koyulan tamponla nefes almak gerçekten

Biraz güç olabiliyordu . Ama 4 gün sonra yani tamponlarım alındıktan sonra hiçbir ağrı sızı çekmedim . Benim cilt hassasiyetimden dolayı morluklarım oldu ama çok çabuk geçti . 2 günde bişey kalmadı diyebilirim.Ameliyatla ilgili tek sıkıntım burnumun üstündeki güneş lekelerim oldu . Yine cilt hassasliğindan sanırım o kadar güneş kremi kullanmamam rağmen önleyemedim. Onun dışında herhangi bir sorunum olmadı . Doktorumdan gerçekten çok memnunum . İyiki yaptırmışım diyorum şuan 🤗😉

Back
X