Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar Benim burundan dudak kenarına inen çizgilerim var onlar için çözüm arıyorum yaşım daha genç ama sanırım yüzümde yağ kaybı oluştu Antalya da botoks dolgu yaptırıp memnun kalan arkadaşlar varsa tavsiye verebilirmisiniz acaba.
Dr.Bahadır Çelik'i tavsiye ederim.Ablama başka dr un mahfettiği meme protez ameliyatını düzeltti.Kuzenime ve onun çevresindeki arkadaşlarınada burun, meme protez ameliyatı yaptı.Bir diğer ablama burun kenarı yanak çizgisindeki sıkılık kaybına kendi vücudundan aldığı yağ ile düzeltmeler yaptı ve ablam 10 yaş gençleşmiş oldu.Çok şükür bir sorun sıkıntı yaşamadık.Doktor bey kepez devlet hastanesinde görev yapıyordu ama 2-3 ay oldu kendi özel kliniğini açtı.Ben henüz kendisine bir işlem yaptırmadım ,izmir'de yaşıyorum .Ama kendisine botox, dudak dolgusu , jaw line ,ve burun revizyon yaptıracağım.Bende dr mağduruyum o yüzden 10 kez düşünüyorum.