- Konu Sahibi yalcinseval
-
arkadaşlar ben vitale kadın doğum hastanesine Dr. Sinan Kurşun'a gidiyorum ve herkese tavsiye ederim, gerçekten hem ilgili hem de alanında uzman bi doktor.Bende 6+5 hamileyim.Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri de görmeyi nasip etsin inşallah.
mrb canım bende sinan beyin hastasıyım.bende şuan 7+5 haftalık hamileyim.kendisinden çok memnunuz.inşallah hamilelik boyuncada sinan beye devam etmeyi düşünüyorum.
merhaba kızlar ben de sinan beyin hastasıyım.sizin ki tüp bebek mi normal mi.benim ki normal.sizin muayenelerinizz nasıl geçiyor.
sevalcim bugün aradım 2 kere fatma seda soyluyu telefonlarıma bakmadı geride dönmedi ben artık aramıcam kendisini çünkü ben son günlerimdeyim allah korusun bi derdim olmuş olabilirdi o yüzden bşka doktor arayışı içine giricem bu saatten sonra yinede eğer bi bilgi alırsam sanada burdan bildiririm
mrb canım.ben tüp bebekle hamile kaldım.muayeneler güzel geçiyor.hastane çok yoğun ama sinan bey gayet ilgili.ben hastaneyle ilgili açıkçası birazcık hemşirelerden memnun değilim.doktorların gösterdiği ilgiyi hemşirelerden göremedim.sen neler düşünüyorsun ne kadarlık hamilesin.
merhaba yasmin benim muayenele de fena değil ama bilemyorum geçen muayeneden pek bişe anlamadım.hastane kapasite olarak yeterli mi bilemiyorum.bu arada 22 haftalık hamileyim
evet yasmincim çok zor durumda kaldım şimdi ne yapıcamı bilmiyorum ilk hamile olduğumu öğrendiğimde şeniz hn a gitmiştim memnun olmadım bıraktım fatma hna döndüm oda gitti tabikide isteyerek yapmamış olabilir ama telefonlarına baksa bakamıyo bile olsa geri dönse oda yeter yapacak bişi yok yeni doktor arayışına giricem doğumuma iki hafta kala
sevalcim bugün aradım 2 kere fatma seda soyluyu telefonlarıma bakmadı geride dönmedi ben artık aramıcam kendisini çünkü ben son günlerimdeyim allah korusun bi derdim olmuş olabilirdi o yüzden bşka doktor arayışı içine giricem bu saatten sonra yinede eğer bi bilgi alırsam sanada burdan bildiririm[/QUOT
benim daha var 24. haftadayım gökbay beye devam ediyom o da gayet ilgili.bebeği iyice anlatıyo ama doğum için bayan doktor olsun istiyorum. andeva doğum için gayet iyi biyer en azından ilgi iyi.daha önce arkadaşım seda hanımda doğum yaptı hemşireler bile çok ilgili.bakalım daha iyi bi doktor bulursam değiştiricem .sinem haber alırsan paylaşırsan çok sevinirim.bende seda hanımın ulaşacağım telefonu da yok burdan takip ediyom.allah kurtarsın seni ve bebeğini inşallah iyi geçer doğumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?