ANTALYA DA KADIN DOĞUM DR U ÖNERİSİ?

Ay yok yok kuzum hiç gitme tam bir sosyal medya dr u orda gülüyo içeri gidiyosun yüzüne bakmıyo. Mustafa hoca çok iyi bilgisi güleryüzü aşırı memnunum❣
Canım memlekete döndü kendisi zaten Mustafa beye gidicem Mart ayında bu ay gebelik olmazsa . Adamin hastası değilim soru sordum Instagramdan cevap verdi . Ben vermez diye düşünmüştüm . Sağlıkla kucağına al canım .

Baya şikayet vardı çünkü onunla ilgili. Hiç düşünme kuzum o kadar tatlı dilli ki. Çok da güzel ilgileniyo

Ben vitalede murat doruk hocaya gidiyorum muayenesi 175 lira cok samimi cok ilgili tavsiye ediyorum.öyle saatlerce sırada beklemiyorsun.genellikle nöbetci oldugu günleri tercih ediyorum 5ten sonra gidiyorum rahat oluyor.

Mesajını bekliyorum :) telefonla arayınca bilgi vermiyorlar benimde nisana kadar yüzyüze biilgi alma şansım yok fiyat öğrenirsen harika olacak <3

Tavsiyen
Ben vitalede murat doruk hocaya gidiyorum muayenesi 175 lira cok samimi cok ilgili tavsiye ediyorum.öyle saatlerce sırada beklemiyorsun.genellikle nöbetci oldugu günleri tercih ediyorum 5ten sonra gidiyorum rahat oluyor.
Tavsiyen için çok teşekkürler canım. Vitale gözümü korkutuyordu. Sayende içim rahatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…